Son dakika: Küçükçekmece'deki korkunç olayda 9 kişi gözaltında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika: Küçükçekmece'deki korkunç olayda 9 kişi gözaltında
Küçükçekmece Kanarya mahallesinde yaşanan istismar olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğunun istismar edilmesi olayında gözaltı sayısı 9'a yükseldi. Gözaltına alınanlardan 2'si Türk, 7'si yabancı uyruklu... Saldırıyı gerçekleştiren zanlının 1.5 yıl önce Türkiye'ye kaçak yollardan girdiği, seyyar olarak çanta satışı yaptığı kaydedildi.

SON DAKİKA ile ilgili görsel sonucu

İstanbul Küçükçekmece'de önceki gün 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan şüpheli İstanbul Emniyeti'nin kapsamlı operasyonu sonucunda yakalandı.

OPERASYONDA GÖZALTI SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Gözaltına alınanlardan 2'si Türk, 7'si yabancı uyruklu...

Olayın faili 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V. ve beraberindeki 8 şüphelinin sorguları sürüyor.

M.V.'nin 1.5 yıl önce Türkiye'ye kaçak yollardan girdiği öğrenldi. M.V.'nin seyyar olarak çanta satışı yaptığı kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar. Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Ben de babayla telefonda görüştüm" dedi.

Küçükçekmece'da yaşanan iğrenç olayın ardından İstanbul polisinin birçok birimi harekete geçmişti. 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden şüphelinin yakalandığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı.

SOYLU AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Küçükçemece'de istismara uğrayan küçük çocuğumuzla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. İstanbul Valiliğimiz zannediyorum, birazdan açıklama da yapacaklar. Failin yakalandığı haberleri bende var. Valilik açıklama yapacak. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Ben de babayla telefonda görüştüm. Hem İstanbul Valiliğimiz hem de Emniyet Müdürlüğümüz faille ilgili çalışmalar yaptılar, saatler içerisinde de açıklayacaklar. Bu olay olduktan hemen sonra başladılar, onlar bir açıklama yapacaklar" dedi.

Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Olay başlı başına hem medeniyetimize hem toplumsal ahlakımıza, bakışımıza uygun değildir ama maalesef bu tip toplumca nefret ettiğimiz, kınadığımız olaylarla karşılaşıyoruz. Olay tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan etti. Biraz önce bu cinsel istismar vakasında olduğu gibi maalesef ciddi bir bilgi kirliliğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Cinsel istismar vakasında da çocuğun öldüğü, babasının felç geçirdiği birçok bilgi kirliliğiyle karşı karşıyayız. Muhtar, aile, kaymakam açıklama yapıyor. Söylenenlerin hepsinin yanlış olduğunu, onlar adına yalan olduğunu söylemek istiyor değilim, ama bu açıklamalar hala devam ediyor."

KAMERALAR SAATLERCE İZLENDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Küçükçekmece'de istismara uğrayan 5 yaşındaki küçük kız çocuğunun olayının failinin yakalandığını duyurdu. Olaydan sonra harekete geçen polis, incelediği güvenlik kamera görüntüsünden faile ulaştı. Şüphelinin olay günü giydiği elbiseleri incelenmek üzere el konuldu.

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, birçok güvenlik kamera görüntüsünü incelemeye aldı. Saatlerce süren incelemelerde küçük kızın verdiği eşkâle uyan bir şüpheli belirlendi. Kameraya takılan şüpheli adım adım izlendi.

GÖZALTI SAYISI 9 OLDU, SORGULARI SÜRÜYOR

Operasyonda gözaltı sayısı 9'a yükseldi. Gözaltına alınanlardan 7'si yabancı uyruklu olduğu belirtilirken zanlıların sorgusu sürüyor.

ELBİSELER İNCELEMEYE ALINDI

Gözaltına alınan 4 kişiden birinin olayın faili olduğu belirtiliyor. Olay günü giydiği kıyafetlerde bulunup incelenmek üzere el konuldu. Olayla ilgili çok yönlü çalışma yapılıyor.

BAKAN SELÇUK: DAVAYA MÜDAHİL OLACAĞIZ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, olayla ilgili 3 kişinin görevlendirildiğini, klinik psikoloğun 24 saat çocuğun yanında olacağını açıkladı.

"Bakanlık olarak ilk günden bu zamana kadar anlık olarak çocuğumuzun tedavi sürecini ve rehabilitasyonunu takip ediyoruz" diyen Selçuk, failin en ağır cezayı alması için adli süreci yakinen takip edere, tüm davalara müdahil olacaklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye ve Katar'dan ortak tatbikat! Dosta güven düşmana korkuÖnceki Haber

Türkiye ve Katar'dan ortak tatbikat! Dos...

Meral Akşener'in evinin önündeki protesto davasında kararSonraki Haber

Meral Akşener'in evinin önündeki protest...

Yorum Yazın

9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu
Milletin adamı, ülkenin mimarı: Erdoğan'ın liderliğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü 11 yıl!
Avukat Rezan Epözdemir gözaltına alındı
İstanbul tek yürek: "Gazze'ye Umut Işığı Ol" yürüyüşü başladı
Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar