Kılıçdaroğlu Halk TV'nin fişini çekiyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu Halk TV'nin fişini çekiyor!
CHP'ye yeni televizyon kanalıCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetiminin, kurucuları arasında Deniz Baykal’ın da bulunduğu Halk TV ile ilişkileri dondurma kararı aldığı ileri sürüldü.

 

Kılıçdaroğlu Halk TV'nin fişini çekiyor!

 

MERAL AKŞENER'İ DAKİKALARCA ALKIŞLATMIŞLARDI

Halk TV’nin, İyi Parti ve HDP’ye ilişkin haberlerinin CHP yönetimi tarafından tepkiyle karşılandığı öne sürülüyor. İP Genel Başkanı Meral Akşener'in Halk TV'de katıldığı bir canlı yayında dakikalarca alkışlatılması, "CHP'nin kanalında Akşener reklamı" yorumlarına neden olmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetiminin, kurucuları arasında Deniz Baykal’ın da bulunduğu Halk TV ile ilişkileri dondurma kararı aldığı ileri sürüldü. Bu kararın alınmasında, Halk TV’nin parti kongreleri ve seçim sürecinde izlediği yayın politikasının neden olduğu iddia ediliyor.

Aydınlık’tan Hikmet Çiçek’in ilgili haberine göre; kanalın denetiminin, parti yönetiminin elinde olmadığı, kanalın CHP yönetimine değil de daha çok Deniz Baykal’a yakın durduğu kaydediliyor. Halk TV’nin, İyi Parti ve HDP’ye ilişkin haberlerinin CHP yönetimi tarafından tepkiyle karşılandığı öne sürülüyor.

Deniz Baykal’a yakınlığı ile bilinen Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, geçen seçimlerde CHP’den milletvekili adaylığı için başvurmuş, listelerde yer aldığı halde seçilememişti. Sevinç, bu seçimler için de aday oldu, ancak bu kez listelere hiç alınmayışı dikkat çekti.

HALK TV YERİNE GÜNEŞİM TV Mİ

Aydınlık’ta yer alan iddiaya göre; CHP yönetimi, Halk TV’ye karşı yeni bir kanal için harekete geçti. Şu anda internet üzerinden yayın yapan Güneşim TV’nin, ulusal çapta yayın yapan bir televizyon kanalına dönüştürülmesi planlanıyor. Bunun için CHP milletvekili Tuncay Özkan’ın elinde bulundurduğu ulusal çapta yayın frekansı hakkının, CHP tarafından satın alınacağı iddia ediliyor. Güneşim TV’nin Ankara merkezli olacağı ifade ediliyor.

CHP yönetiminin Halk TV’ye doğrudan bir parasal desteği bulunmuyor. Ancak CHP’li belediye başkanları ve işadamlarının özellikle CHP’li müteahhitlerin reklam vs. ile maddi katkıları, kanal için önemli bir gelir oluşturuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kılıçdaroğlu'nun ifadesi alınmalıÖnceki Haber

Kılıçdaroğlu'nun ifadesi alınmalı

Çorum'da Ulu Mezarlık'ta ağlayan gizemli kız yakalandı!Sonraki Haber

Çorum'da Ulu Mezarlık'ta ağlayan gizemli...

Yorum Yazın

Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar