murat kurum
murat kurum

Anadolu Ajansı'ndan kovulan 'muhabir' Musab Turan'ın CHP'li sevdası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Ajansı'ndan kovulan 'muhabir' Musab Turan'ın CHP'li sevdası!
Basın toplantısında provokatif ifadeleriyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan Musab Turan'ın CHP'li isimlerle yakın olduğu ortaya çıktı. Şimdi kamuoyu, Anadolu Ajansı'ndaki işine son verilen Turan'ı kimin veya kimlerin kullandığını konuşuyor.

Anadolu Ajansı'ndan kovulan 'muhabir' Musab Turan'ın CHP'li sevdası!

Devlete halel getirmeyi amaçlayarak hükümeti küçük düşürücü eyleme girişen Anadolu Ajansı (AA) eski muhabiri Musab Turan’ın başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya olmak üzere CHP’lilere yakın isimlerle ilişkisi olduğu ve yakın akrabasının da FETÖ’den ihraç edildiği ortaya çıktı.

Basın toplantısında Soylu'ya itibar suikastı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında AA'dan kovulan muhabir Musab Turan, FETÖ ağzıyla yönelttiği soruda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya operasyon çekmek istedi.

Turan, "Son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Burada nakro bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?" diyerek terör örgütlerinin itibarsızlaştırmaya çalıştığı Soylu’yu hedef aldı.

Turan sorusunu dramatize ederek, "Buna ilişkin çarşıda, pazarda, metrobüste çocuklar herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız buna ilişkin tek kelime etmiyor. Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum da Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı, savunma yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın Bakanım, üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizlerin çocuklarınız yok mu?" şeklinde bir soru yöneltti.

'Muhabir' provokasyonunu canlı yayınladı

Provokasyonunu şahsi sosyal medya hesabından da canlı yayınlayan Turan’a Bakan Varank şu cevabı verdi:

"Bence sen şu anda bir maskeli balo yapıyorsun. Üç buçuk yaşındaki bir çocuğun bu kadar siyasi konularla ilişkili olabilmesi… Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim. Bakınız AK Parti iktidarının en önemli özelliği, Türkiye'de her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir. Dolayısıyla bir takım gayri ciddi insanların, yasal olmayan işlere bulaştığı kamuoyunda herkes tarafından bilinen insanların açıklamalarını dikkate alıp, eğer Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bakanlarının resmi açıklamalarını dikkate almıyorsanız orada bir problem var demektir”

AA, ivedilikle işine son verdi

Provokasyonun hemen ardından Anadolu Ajansı (AA), FETÖ ve PKK/KCK ile cansiperane mücadele vererek terör örgütlerini köşeye sıkıştıran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya operasyon çekmek isteyen Musab Turan’ın işine ivedilikle son verdi.

Musab Turan'ın CHP'lilerle yakın ilişkisi

AA’daki işine son verilen ‘operasyon çocuğu’ Musab Turan’ın CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hükümet aleyhinde asparagas haberlere imza atan İsmail Küçükkaya, Abbas Güçlü gibi CHP’li isimlerle yakın olduğu ortaya çıktı.

Akrabasının FETÖ'den ihraç edildiği belirlendi.

Devlet aleyhinde her gün kara propagandaya imza atan İsmail Küçükkaya’ya övgüler dizerek ‘hocam’ diyen Turan’ın yakın bir akrabasının da FETÖ’den ihraç edildiği belirlendi.

Devlet kurumlarında kim iş veriyor?

Devlete sızma girişimleri 15 Temmuz 2016’da yaptıkları darbe girişimiyle yerle yeksan olan FETÖ’cülerin bugün yapılan provokasyonla hala devlet kurumlarında izlerinin olduğu saptandı.

Akıllara takılan bir diğer soru ise; devlet kurumlarına sızan FETÖ’cülerin kimler tarafından işe alındıkları!

Sosyal medyada gelen tepkilerden bazıları:

O MUHABİRİN ABİSİ VE ABLASI FETÖ BAĞLANTILI ÇIKTI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü'ndeki programında basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Toplantıyı takip eden Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın her iki bakana soru sormak için söz alıp İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan ifadeler kullandı. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarını dillendiren Turan'ın FETÖ bağlantıları olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, muhabirin polis olan ağabeyi T.T'nin KHK ile ihraç edildiği, ablası B.U'nun ise ihraç edilen FETÖ'cülere ATM üzerinden kartsız para gönderdiği öğrenildi.

 

 




PROVOKASYONU ADIM ADIM PLANLAMIŞ!
Musab Turan isimli provokatör, Bakan Varank ve Bakan Pakdemirli'nin katılacağı programının canlı yayın birimine önemli olduğunu ve canlı verilmesini istediği, sorumluluk alanı olmadığı için bu talebin geri çevrildiği öğrenildi.

"CANLI YAYIN OLMADI WEB'DEN AÇIN"
Ulusal kanallardan canlı yayın yapma planı bozulan Turan'ın ilgili birimden Web'den canlı yayın yapma isteğini belirttiği, buradan da geri çevrilince Periscope yayını talep ettiği ancak bu girişiminin de "yayın çakışması" nedeniyle başarısızlığa uğradığı ortaya çıktı.

Videonun işleyiş süreçlerine, yayınlanma aşamalarındaki prosedüre bakıldığında kirli algı oyununun bizzat AA muhabiri tarafından önceden planlandığı açıkça anlaşılıyor.

"CANLI YAYIN OLMADI WEB'DEN AÇIN"
Ulusal kanallardan canlı yayın yapma planı bozulan Turan'ın ilgili birimden Web'den canlı yayın yapma isteğini belirttiği, buradan da geri çevrilince Periscope yayını talep ettiği ancak bu girişiminin de "yayın çakışması" nedeniyle başarısızlığa uğradığı ortaya çıktı.

Videonun işleyiş süreçlerine, yayınlanma aşamalarındaki prosedüre bakıldığında kirli algı oyununun bizzat AA muhabiri tarafından önceden planlandığı açıkça anlaşılıyor.

 

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyaca ünlü ekonomistler altın için fiyat verdi! Önümüzdeki hafta...Önceki Haber

Dünyaca ünlü ekonomistler altın için fiy...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Türkiye’de aşı sorunu bittiSonraki Haber

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Türkiye’de...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar