murat kurum
murat kurum
Rifat Sait

Rifat Sait

Mail: [email protected]

Senaryolar ve Erdoğan’dan şüphelenmek

 

 

 

 

 

Ömrünüz boyunca katıksız olarak inandığınız hakikatlerin yanlış olduğunu öğrendiğinizde ne yaparsınız? Şoka girmek, korkmak, rezil olmak, dünyanın sonu gelmiş gibi olmak gibi psikolojik şeylerden bahsetmiyorum.  Yeni gerçekleri kabullenebilmek, uçuruma hızla giderken son anda geri vitese atabilmek, yanıldığınızı söyleyebilecek kadar güçlü olabilmek, daha önce mücadelesini verdiğiniz gerçek bildiğiniz yanlışlar yerine asıl gerçekler için mücadele verebilmek gibi şeyler… Bunların ne kadarını yapabilirsiniz? Matematiksel ifadeyle 180 derece değil 360 derece dönebilir misiniz mesela? Bazı gerçekleri kabullenmek çok zordur. Ama asıl zor olan yeni kabul edilen gerçeklere adapte olmak ve ona göre yaşayabilmektir. Buna hazır mısınız?

 

Cevap Bekleyen sorular

 

Başkasının fikri, düşüncesi ve davranışını kendi ölçüleri ile yoruma tâbî tuttuğu zaman yanılması kaçınılmazdır. Bilmediğimiz ya da yanlış bildiğimiz şeyler olabilir. Ön yargılı ve aceleci olmamak gerekiyor. Kim bilir belki de ölümüne inandığınız şeyler doğru şeyler değildir. Karşı tarafı anlamaya çalışalım.

Şimdi esas meseleye gelelim. Son günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şüphe duyanların ilginç senaryolar ürettiklerine şahit oluyoruz. Bu senaryo iddialarına karşı benim de sorularım olacak. Sizlerin soruları varsa lütfen gönderin. Buyurun işte sorular:

 

1-İsrail’e bugüne kadar dünya devletleri içinde açık seçik bir şekilde kafa tutan (One minute) kim var?

2-Diyelim ki bu bir senaryo, o zaman İsrail’in özür dileyip, tazminat ödediği kaç ülke var?

3-Birleşmiş Milletler çatısı içinde, bütün dünya liderlerinin yüzüne bakarak  “Dünya Beşten büyüktür” diyebilen, bu sözleri ile BM’nin temeline adeta atom bombası koyan kaç lider var?

4-O kadar Müslüman ülke varken, Katar’a karşı ABD ve yandaşlarının tehdidine asker göndererek cevap veren kaç ülke var?

5-Arakandaki Müslümanların uğradığı zulme adeta tek başına mücadele veren ülke kim?

6-Düşman kazanacağını bile bile Milli ve yerli otomobilin üretimi için startı vererek araba üreten kartellere kafa tutan, uzaya ilk Türk uydusunu gönderen, ilk Türk İHA’ları üreten, ilk Türk piyade tüfeğini yapan kim?

7-İstanbul’a Üçüncü büyük havalimanının temelini atarken Almanları, Kanal İstanbul ile İngilizleri kızdıran kim?

8- S-400 füzeleri ile etrafında büyük bir savunma alanı oluşturarak birilerini cidden kızdıran ülke kim?

9-Bütün bunlar olurken Deaş’ı, PKK’yı, DHKP-c’yi ve son olarak açıkça Feto teröristlerini destekleyenler, darbe girişiminin yanında olanlar, PKK’ya silah verenler bir senaryo gereği mi bunu yapıyorlar? Asıl sorulması gereken neden böyle bir senaryoya ihtiyaç var? Zira burada çok büyük bir çelişki var. Eğer Erdoğan bunları ABD ve Batı ülkeleri ile birlikte bir senaryo gereği yapıyorsa zaten bu kadar karmaşık olaya gerek kalmaz, bütün anahtarları teslim eder ve keyfine bakardı.Değil mi?

10-On yıl kadar önce bazı muhalifler, Erdoğan’ın Güneydoğuyu Kürdistan kurulması için vereceğini söylüyorlardı. Ancak çok şükür bugün Başkomutan Erdoğan’ın emriyle PKK’ya en büyük darbeler vuruluyor. Hatta Misak-ı Milli haritası içinde Musul ve Kerkük konuşulmaya başlandı. Doğru mu?

11-Bugün Erdoğan’ın karşısında olsa da 15 Temmuz darbe girişimini lanetleyen sağcısı-solcusu milyonlarca insan varken, darbeye kalkışanlar mahkemede açıkça itiraf etseler de, Şehitler ve gaziler verdiğimiz ve hatta bizzat kendisi ve ailesinin suikaste uğrayacağı darbeye,  planlı – kontrollü darbe senaryosu diyenler yukardaki sorulara ne cevap veriyorlar?

12- Şüpheci arkadaşlar, ABD’nin vize uygulamasına, ABD’nin FETO’yu sahiplenip korumasına, bir zamanlar Ziraat Bankası önündeki T.C. işareti için ayağa kalkanlar, T.C.’nin diğer önemli bankası Halkbank Genel müdürünün ABD’de hapis yatmasına ne diyorlar? Sevin ya da sevmeyin Amerika’da T.C. Cumhurbaşkanına sözlü ve fiziksel saldırı yapanlara karşı gerekeni yapan Cumhurbaşkanı korumalarına tutuklama emri verilmesine ne diyorlar?

13-NATO’nun en son yaptığı aşağılık hareketi senaryo görenler, NATO Genel sekreterinin Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak adeta yalvarırcasına özür dilemesini de senaryo mu zannediyorlar?

 

 

Şüphede haklısınız, Yaşananlar inanılacak gibi değil

 

Erdoğan’dan şüphelenebilirsiniz. Bunda son derece haklısınız zira bütün bu yaşananlar inanılacak gibi değil. Koskoca ABD, Almanya, Belçika, İsveç, NATO, İsrail vs. karşımıza alenen çıkıp görünmeyen gizli bir Haçlı ve Yahudi karması bir savaş yapıyorlar. Şaka gibi.  Birileri senaryo diyebilir ama gerçeğin ta kendisi işte.  Bu bir senaryo değilse, kabul edin öyleyse, tarihin çok önemli gerçek bir sayfasını birlikte yaşıyoruz. Yukarıda sorduğum bütün soruları düşünün ve cevaplarınızı verebiliyorsanız lütfen bana da yazın. Eğer sizin de sorunuz varsa onu da sorun. Yukarıda da söylediğim gibi bazı nasırlaşmış gerçekleri kabul etmek zordur. Ama eğer cevap veremediğiniz gerçekleri kabullenmek, hem erdemliktir hem gerçek bir kurtuluştur. Lütfen bir kez samimi olun, matematikçi olarak değil inandığınız ilkeler adına 360 derece dönmeniz gerekebilir. Mevzubahis olan Ülkemizin ve bize inanan tüm dostlarımızın menfaatleridir.  Ya burada ya orada olacaksınız. Arafta olma zamanı değildir. Biz reisle durmak yok yola devam diyoruz. Allah bizi yanlışlardan ve yanlış insanlardan uzak tutsun, doğru yola eriştirsin, bu ülke ve tüm inanlar için hizmet etmeyi vesile kılsın inşallah. ÂMİN.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar