Yunanistan'ın gözü döndü! İyice kudurdular: Türkiye için suikast çağrısı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunanistan'da kinden gözü dönen alçak bir profesör, canlı yayında Yunan istihbaratına suikast ve sabotaj çağrısında bulundu. Canlı yayında çukurlaşan Yunan profesör, "Yunan annelerinin ağlamaması için Türk annelerin ağlaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yunanistan'ın gözü döndü! İyice kudurdular: Türkiye için suikast çağrısı!

Wights of Salem isimli Youtube kanalı tarafından çevrilen Yunanistan'da yayın yapan bir kanalda skandal sözler sarf edildi.

Yunan kanalında açıklamalarda bulunan Yunan Profesör Spiros Plakoudas, Türkiye'ye yönelik suikast, sabotaj ve kundaklama çağrısında bulundu.

"Türkiye her girdiği yerde kazanıyor ve geri adım atmıyor" ve "Yunan istihbaratı ne işe yarıyor?" ifadelerinde bulunan gözü dönen Yunan profesör, "Yunan annelerinin ağlamaması için Türk annelerinin ağlaması gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin zaferlerini anlattı

Gözü dönen Prof. Plakoudas, Türkiye'nin girdiği her mücadeleyi kazandığını söyleyerek "Şu anda 2020 Martında Türkiye'nin mağlup(!) olduğu İdlib harekatı haricinde 2016-2017'de DAEŞ ve PYD'ye karşı Fırat Kalkanı Harekatı ile cephede zafer kazandı. 2018'de Afrin'de Kürtlere(PKK/YPG) karşı Zeytin Dalı harekatını kazandı. Kuzey Suriye'de Ekim 2019'da Barış Pınarı Operasyonu'nu başlattı ancak Ruslar oraya müdahale etti. 2020'nin Mayıs-Haziran aylarında Trablus savaşında Hafter karşısında yine zafer kazandı. Bingazi'ye ilerlemedi belki ama bu da bir zaferdi. Aynı zamanda 2020 yılının Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı Pençe-Kaplan Operasyonu da zaferle bitti." diye konuştu.

"Türklerin zaferleri bizleri endişelendirmemeli mi?"

Türkiye'nin zaferlerinden rahatsızlığını dile getiren Yunan profesör, "Müttefiki Azerbaycan'ın Karabağ savaşındaki zaferi bu bizi endişelendirmemeli mi? Karabağ'daki zaferin asıl sorumlusunun ve Libya'daki zaferin mimarının Türkler olması bizi endişelendirmemeli mi?" diye sordu.

Açık suikast çağrısında bulundu: "Yunan gizli servisi ne işe yarıyor?"

Kinden gözü dönen Yunan Profesör Spiros Plakoudas, suikast ve sabotaj çağrısı için Yunan istihbaratına seslenerek "Açıkça beyan ediyorum ve suçlanıp suçlanmamam umrumda değil, Yunan gizli servisi ne işe yarıyor?" ifadelerini kullandı. 

"Türkler illa kapımıza mı gelmeli?" diyen Yunan profesör, Yunan istihbaratına yapması gerekini şu ifadelerle açıkladı: 

"Kara operasyonlarına karşı ne yapacağız? Bazıları bunun ne anlama geldiğini bilmiyordur belki. Sabotaj, suikastler, kundaklamalar ittifaklar, silah tedariki, her şey..."

"Yunan annelerinin ağlamaması için Türk annelerin ağlaması gerek"

Yunan annelerinin ağlamaması için Türk annelerinin ağlaması gerektiğini söyleyen alçak profesör, şunları söyledi:

"Meis, Leros ve Kıbrıs'ta kendi halkınızın kanının akmasını ve kendi annenizin çocukları  için ağlamasını istemiyorsanız, o zaman Türklerin annelerinin Kürdistan dağlarında, Suriye çöllerinde, İdlib zeytinliklerinde ağlaması gerekiyor. 

 

Şu an sadece kötülüğün gelmesini bekliyorsunuz ve sadece F-35 vb. konularla şeytanı kovmaya çalışıyorsunuz, ama Türkler kazanıyor ve geri adım atmıyor."

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz Gazilerinden Arınç’a; “Bu defa hangi kozmik garabete vesile olmaya çalışıyorsun? “Önceki Haber

15 Temmuz Gazilerinden Arınç’a; “Bu defa...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Meral Akşener'e "Çukurova Havalimanı" yanıtı .Sonraki Haber

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Meral...

Yorum Yazın

Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar