Yandaşı doyuran ekrem şimdi danışmanı semirtiyor !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yandaşı doyuran ekrem şimdi danışmanı semirtiyor !
Seçim sürecinde ‘israf’ algısı oluşturarak kamuoyunu yanıltan CHP’nin İBB Başkanı Ekrem, görev süresinin ilk yılında 235 milyon 995 bin liralık “konser organizasyonu” ihalesi ile yandaş sanatçılara peşkeş çekerken, sıra danışmanlarına geldi. ekrem'in ‘danışman’ adı altındaki yandaşlardan 90 kişinin her birine 5 bin, 12 kişinin her birine 6 bin, 12 kişinin her birine 7 bin, 36 kişinin her birine 8 bin, 12 kişinin her biri için 9 bin lira ödeme emri verdiği belirlendi.

Yandaşı doyuran İmamoğlu şimdi danışmanı semirtiyor

Konserlerle ve sokak şovlarıyla halkı kandırmaya çalışan CHP’li İBB Ekrem , 16 milyon İstanbullunun parasıyla yandaşlarını semirtiyor. İlk görev senesinde 235 milyon 995 bin liralık konser ihalesine çıkarak tepkilerin odağı haline gelen İmamoğlu, sadece şarkıcıları değil onların danışmanlarını da ihya etmiş. Konserleri tertip eden ‘danışmanların’ her birine ‘kaşe bedeli’ adı altında 2 milyon 181 bin lira para ödemesi yapılmış.

2 saatlik bir konser için yandaş sanatçıların danışmanlarını bile ihya etmek adına milyonlarca lirayı çöpe atan İmamoğlu’nun tavrı kamuoyunda infiale neden oldu.

Her birine 20 bin TL

Yüz milyonlarca liralık ‘Muhtelif organizasyonlar’ ihalesinin ‘Danışmanlık bedeli’ başlıklı bölümünde mutlu azınlığa ödenecek olan ‘kaşe bedelleri’ dudak uçuklatıyor. ‘Danışmanlık Bedeli 1’ olarak tutanak altına alınan ihalenin ilgili kısmında ’90 kişinin her biri için 5 bin lira net kaşe bedeli ödemesi yapılacaktır” ifadesi yer alıyor. Yine ayın ihalenin devamında ise 12 kişinin her biri için 6 bin lira, 12 kişinin her biri için ayrı ayrı 7 bin lira, 36 kişinin her bir için 8’er bin lira ve 12 kişi için  ayrı ayrı 9 bin lira ödeme yapılacağı kayıt altına alınıyor.

Müsriflik diz boyu

İhalenin ilgili kısmının ilerleyen sayfalarında ise danışmanlık adı altında savrulan paraların miktarları da artıyor. ‘Danışmanlık Bedeli 6 ‘ başlıklı dip notta 40 kişinin her biri için 10 bin lira, 12 kişinin her birine 12 bin lira, 36 kişinin her birine 15 bin lira, 5 kişinin her birine 17 bin lira, bir diğer 5 kişilik danışman grubuna ise 20 bin lira ayrı ayrı olarak tanzim edilmesi İmamoğlu’nun emriyle kararlaştırılıyor. Sadece bir danışmana 20 asgari ücretlinin toplam maaşından daha fazlasını hibe eden CHPli ekrem'in müsrifliği ise bu kadar da olmaz dedirtiyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li İBB zabıtası şimdi de Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi için açılan teşekkür pankartlarını kesti!Önceki Haber

CHP'li İBB zabıtası şimdi de Göztepe Pro...

Nerede acı devlet oradaSonraki Haber

Nerede acı devlet orada

Yorum Yazın

Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar