Trabzonspor şampiyon olsun bu bize yeter

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal medyada izlenme rekoru kıran forma reklamındaki duygu dolu dokuma sahnesinin çekildiği evin sahibi çift: Ücret teklif ettiler, kabul etmedik. Helal olsun

Trabzonspor'un yöreye özgü "keşan" motiflerinin yer aldığı yeni forması için çekilen reklam filmi sosyal medyada rekor kırıyor. Kulübün sosyal medya hesaplarından 120 milyon kişinin ulaştığı reklam filminin çekildiği evin sahibi Osman Saka (57) SABAH'a konuştu.



Trabzon Çarşıbaşı'na bağlı Kavaklı'da dededen kalma dokumacılık mesleğini sürdüren Saka, "Evimiz ve tezgahımız meşhur oldu. Reklam filmi için yaklaşık bir hafta evde kaldılar. Bir ücret istemedik. Teklif ettiler kabul etmedik. Her şey Trabzonspor için. Almadığımız gibi kalabalık ekibe yedirdik, içirdik. Helal olsun onlara. Bizim tek derdimiz Trabzonspor şampiyon olsun, bu bize yeter. Yurtdışından yurtiçinden bizi tanıyanlar telefon açıp 'Köye geldiğimizde uğrayacağız' diyorlar. Baba mesleği yaşasın" dedi.



SABAH'a konuşan Trabzonspor Kulübü Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir ise Trabzon'da geçmişte her çocuğun yaşamış olduğu bir hikayeyi yeni forma ile bütünleştirerek kısa filme yansıttıklarını ve filmde oynayan çocukların alt yapıdan olduğunu belirterek "Hem Türkiye'de hem de dünyada spor kulüpleri ve önemli şirketlerin milyonlarca para harcayarak yaptıkları tanıtım reklam filmlerini bir depo benzin parasına yaptık. Çarşıbaşı'nı seçmemizin özel bir nedeni var. Çarşıbaşı hem Keşan kumaşının üretildiği yer hem de futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, memleketi" diye konuştu.



Kısa filmde Trabzonsporlu futbolcular Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır'ın isimlerinin yazılı olduğu formaları giyen ve isimleri Abdulkadir, Hüseyin, Yusuf ve Uğurcan olan çocuklar kendi aralarında futbol oynarken forması olmadığı için oyuna dahil olmayan Abdülkadir isimli başka bir çocuğun hikayesi anlatıldı.



DÜNYANIN İLGİSİNİ ÇEKTİ
Videoyu 20 milyona yakın takipçisi bulunan Barcelonalı futbolcu Gerard Pique ve İspanya'nın Real Betis futbol kulübüde paylaşmıştı.

Trabzonspor'un keşan motifli formasına büyük ilgi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk’ün mirasçısından sert sözler: CHP, Atatürk’ü kullanıyorÖnceki Haber

Atatürk’ün mirasçısından sert sözler: CH...

Şehit Ömer Halisdemir’in ismini sildirmişti! Terfi bekliyorSonraki Haber

Şehit Ömer Halisdemir’in ismini sildirmi...

Yorum Yazın

Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar