Son Dakika: Ankara Mamak'ta sağanak yağış sele neden oldu: Yaralılar var, maddi hasar büyük!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika haberi... Ankara'nın Mamak ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu. Sel nedeniyle onlarca araç sürüklendi. Bir kişinin de sel sularına kapıldığı görüldü. Sel nedeniyle 6 kişi yaralanırken can kaybı bulunmuyor. Çok sayıda iş yerini de su bastı. Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna, A Haber canlı yayınına bağlanarak, ''Zararlarının karşılanması konusunda gerekli tespitler yapılıyor, çalışmalar yapılacak. Ankara Boğaziçi Mahallesi'nde yaşandı. Bugüne kadar böyle bir afetle karşılaşılmadı. 500 yılda bir olacak afeti yaşadık. Belediye ekiplerimiz, kaymakamlığımız koordineli bir şekilde vatandaşımızın normal hayatına dönmesi için çalışmalarına devam ediyor'' şeklinde konuştu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, ''Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. 10-15 dakika içerisinde bir afet yaşandı. 100'den fazla araç sürüklendi. Hasarlar tespit edilmeye başlandı'' ifadelerini kullandı. Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Mamak’ta yaşanan sel nedeniyle Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’yı telefonla arayarak bilgi aldı.

 

 

Başkentte öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak, Mamak'ta sele neden oldu. Neşet Ertaş Caddesi Boğaziçi Mahallesi'nde etkili olan sel, çok sayıda otomobili önüne katarak sürükledi.

Bu sırada caddede bulunan bir kişinin de sel sularıyla sürüklendiği görüldü. Ancak vatandaşın kurtarıldığı belirtildi. Sel nedeniyle 6 kişi de yaralandı.

 

 

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Vatandaşlar, yağmur sularından korunmak amacıyla güvenli yerlere sığınırken, çok sayıda araçta ise maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

 

 

''BUGÜNE KADAR YAŞANMAMIŞ BİR AFET''

Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna, A Haber canlı yayınına bağlanarak, ''Zararlarının karşılanması konusunda gerekli tespitler yapılıyor, çalışmalar yapılacak. Ankara Boğaziçi Mahallesi'nde yaşandı. Bugüne kadar böyle bir afetle karşılaşılmadı. 500 yılda bir olacak afeti yaşadık. Belediye ekiplerimiz, kaymakamlığımız koordineli bir şekilde vatandaşımızın normal hayatına dönmesi için çalışmalarına devam ediyor'' şeklinde konuştu.

 

 

''10-15 DAKİKA İÇERİSİNDE BİR AFET YAŞANDI''

A Haber canlı yayınında konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, ''Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. 10-15 dakika içerisinde bir afet yaşandı. 100'den fazla araç sürüklendi. Hasarlar tespit edilmeye başlandı'' ifadelerini kullandı.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Mamak'ta yaşanan sel nedeniyle Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca'yı telefonla arayarak bilgi aldı.

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Dakika: Beşiktaş resmen hükmen mağlup oldu!Önceki Haber

Son Dakika: Beşiktaş resmen hükmen mağlu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan oynanan yeni oyunu açıkladıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan oynanan yeni oyunu...

Yorum Yazın

NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar