Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu'nu kurtarmak için çırpınıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu'nu kurtarmak için çırpınıyor!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kankası şarkıcı Gökhan Özoğuz, deprem felaketi yaşayan Elazığ'a gittikten sonra ailesiyle tatile gittiği için CHP'lilerin bile eleştirdiği Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek oldu.

Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu'nu kurtarmak için çırpınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6.8'lik depremin meydana geldiği Elazığ'daki vatandaşları ziyaret ettikten sonra Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ne gitti. Kısa sürede tepkilerin odağı haline gelen İmamoğlu'na şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan destek geldi.

"Adam dürüst bırakın da işini yapsın"

Seçim döneminde Ekrem İmamoğlu'na olan desteğini her fırsatta belli eden Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, ailesiyle tatile gittiği için tepki çeken Ekrem İmamoğlu hakkında Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. İmamoğlu'nu eleştirenlere tepki gösteren şarkıcı, "'Nereden bir şey bulsak, kırk yılın başında çıkan düzgün başkanı furyasını bozsak' diye çırpınanlar var. Yahu yok kayağa gitmiş, yok ne işi varmış da. Yiğidi öldür hakkını yeme. Adam iyi, dürüst, şeffaf, özverili, vizyonlu işte. Bırakın işini yapsın. Not: ayrıca 3 gün Elazığ'daydı." dedi.

CHP'lilerin bile eleştirdiği bir olayda İmamoğlu'nu savunan Gökhan Özoğuz'un pişkinliği "Yüzüne tükürse artık teşekkür edecek" yorumlarına neden oldu.

Elazığ ziyaretinden sonra Palandöken'e gitti

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak günü 6.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem felaketi, Elazığ ve Malatya'da 41 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, deprem felaketinin ardından Elazığ'a giderek taziyelerini iletti. Ancak İmamoğlu, deprem bölgesine yaptığı ziyaretin ardından Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ne ailesiyle birlikte tatile gitti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ve gazeteciler, Türkiye'nin acısı taze iken İmamoğlu'nun tatile gitmesinin doğru bir hareket olmadığını savunarak İmamoğlu'nu eleştirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dengeleri değiştirecek S-400 açıklaması: Türkiye'ye üretimin verilmesi mümkünÖnceki Haber

Dengeleri değiştirecek S-400 açıklaması:...

AK Partili belediyeden İrem Derici'ye büyük şok!Sonraki Haber

AK Partili belediyeden İrem Derici'ye bü...

Yorum Yazın

GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar