Fareli köyün kavalcılarına DİKKAT EDİN !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sedat Peker'in bugünkü köşe yazısı

 

sedat peker erdoğan ile ilgili görsel sonucu

 

Kıymetli dostlarım,

Son günlerde tüm iş yerlerinde, sokaklarda, kahvelerde hatta camilerin avlularında bile kısacası toplumumuza ait her yerde iki tane tehlikeli sohbetin yapılmaya başlandığı zannederim ki sizlerin de dikkatini çekmiştir.

Bunların birincisi "Tayyip Bey bu işi bitirmiş. En az %65 oy alacak. Gönlünüz rahat olsun." sohbetini devamlı işleyerek bence bazıları insanlarımızın mücadele reflekslerini gevşetmeye çalışmaktadırlar. %65’in rehavetine kapılan insanlarımızın belki de ciddi bir bölümü bu güzel gibi görünen aslında ise zehirli olan sözlerin etkisi altında kalarak seçim için çalışmayıp çok kötü neticelere sebep olabilirler.(YÜCE ALLAH korusun)

İkinci tehlikeli olan şey ise (bence çok daha önemli) özellikle dini cemaatlerin içerisinde taban tutturulmaya çalışılıp sonrasında ise tüm sokaklara yayılan bir sohbet konusu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında bazı insanlar var. Tayyip bey çok iyi bir insan ancak çevresinde ki bazı kişiler maalesef ki kibirlerine esir olmuşlar. Bütün herkes oy verirse %65 gibi bir rakamla seçim kazanılabilir. O zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın yanına sokulmuş bu insanlar çok daha fazla kibre kapılabilirler diyerek oy vermeye gidilmemesi yönünde telkinlerde bulunuyorlar.

Bunun da iyilik amacıyla yapıldığından dolayı tadında bir şefkat tokatı olacağını sohbetlerinde belirtiyorlar. Onların dediğine göre oy vermeye gidilmese de %51- 52 ile zaten seçimi mutlaka Cumhur ittifakı kazanır, ancak zor bela kazanırlarsa kibirlerinden hiç değilse biraz arınmış olurlar diye tehlikeli bir dedikodu yayıyorlar.

Kıymetli dostlarım ilk duyulduğunda kulağa sanki hoş bile gelen bu iki sohbet konusu bana tüm kalbinizle inanmanızı isterim ki zehirden çok daha tehlikeli sözlerdir. Hepimiz çocukluğumuzda fareli köyün kavalcısı masalını dinlemişizdir. (Bazen kulağa güzel gelen sözler insanı rahata değil de tamamen kontrolsüz bir felakete sürükler.)

Tarihte ilk yazıyı kullananlar sümerlerdir. Onların yazı tabletlerinin türkçeye çevrilmiş hallerini okursanız o zamanlarda da liderlerin yanına şu veya bu bahaneyle sokulmuş birkaç tane art niyetli bencil insanların olduğunu görebilirsiniz.(Ancak önemli olan yanındaki iyi dava adamlarının sayısının çokluğudur.) Yani bu gerçeklik dünya var olduğu sürece hiç değişmemiştir. Bence bizim için doğru olacak kıstas gerçeklerle yüzleşmek ama pireye kızarak yorganı yakmamak olmalıdır. (Yoksa kış vakti geldiği zaman soğuktan donarak mahvolur gideriz.)

Kıymetli dostlarım Afrin operasyonunda ortaya çıkan tünelleri basında görmüşsünüzdür. Bu tüneller Türkiye’ye kaçak tütün, kaçak çay sokulmak için ya da turistlik gezi amaçlı yapılmadığını herhalde hepiniz öngörmüşsünüzdür.

Bu tünellerin genişlikleri ve modernliklerine bakıldığında hem terörist grupları hem de düzenli ordularını ülkemizin içine sokup ülkemizin bir kısmını işgal etmek amacıyla yaptıkları açıkça ortadadır. Şanlı Afrin operasyonuyla emperyalist güçlerin terörist grupların bu hayallerini yıktık.

Ancak bu hayallerinden vazgeçmiş değiller. (Dünya var olduğu sürecede vazgeçecek görünmüyorlar.) Terörle ve düzenli ordularıyla yapamadıklarını siyasi hilelerle yani yan yana gelmesi mümkün olmayan parti liderlerini yan yana getirerek yukarıdaki satırlarda anlattığım hileli sözleri de toplumumuza yayarak önümüzdeki seçimde yapmak istiyorlar.

Kıymetli dostlarım dünyadaki tüm Müslüman ve Müslüman Türkleri bir tesbih olarak kabul edersek tesbihin imamesi ise Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Bizim devletimizin imamesi de makamından dolayı Sayın Recep Tayip Erdoğan’dır. Tesbih dağıldığında eğer imameyi kaybederseniz tesbihi bir daha yan yana getirmemiz mümkün olmaz. Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanını ölümüne korumakla mükellefiz.

İşte bu sebeple size uzun adam bu işi bitirdi, %65 oy kesin derse ya da bunlara şefkat tokatı vurmak için seçime gidip oy kullanmayalım kim derse bilinki o haindir ya da hainden daha tehlikeli olan mücadele reflekslerimizi bilerek ya da bilmeyerek zayıflatan bir gafildir.

TÜM İSLAM ALEMİNİN CUMASINI KUTLARIM.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER

 

sedat peker erdoğan rabia ile ilgili görsel sonucu

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maça çıkmama kararı alan Beşiktaş'a ne ceza gelecek?Önceki Haber

Maça çıkmama kararı alan Beşiktaş'a ne c...

Ahmet Ağaoğlu: Beşiktaş'ı örnek alacağızSonraki Haber

Ahmet Ağaoğlu: Beşiktaş'ı örnek alacağız

Yorum Yazın

Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar