Devlet Bahçeli'den yabancı futbolcu tepkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devlet Bahçeli'den yabancı futbolcu tepkisi
Galatasaray'ın 11 yabancıyla sahaya çıkmasını eleştiren Bahçeli, Beşiktaş'ın da aynı durumu yaşaması halinde takımı bırakacağını söyledi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliTBMM'deki makam odasında parlamento muhabirleriyle bir araya gelerek  ekonomi, eğitim, uyum yasaları, futbol ve daha farklı konulardaki soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a ilişkin açıklamalarının sosyal medyada çokça eleştiri aldığı anımsatılan Bahçeli şöyle konuştu:

 

"YA İSİM DEĞİŞTİRSİNLER YA DA BUNDAN VAZGEÇSİNLER"

"Ama bizim söylediğimiz Galatasaray'ın düşünmesi gereken konu.  Bir maça çıkıyorsunuz 11 yabancı futbolcu ile oynuyorsunuz. Bu Galatasaray'ın kuruluş gününden bugüne kadar ki zaferlerini gölgeleyen bir yaklaşımdır. Galatasaray'da hiç mi kimse gelmedi. Arada sırada birkaç yerli futbolculara yer vermelerinde fayda var. 11 kişi takım kuruyorsunuz 11'i de yabancı, antrenör de yabancı olursa hangi ülkenin takımıyız nerede oynuyoruz diye Galatasaraylılar bunu düşünmesi lazım. Onun için ya isim değiştirsinler ya da bundan vazgeçsinler."

 

"BEŞİKTAŞ 11 YABANCI FUTBOLCUYLA SAHAYA ÇIKSIN KOYU BİR BEŞİKTAŞLI OLMAMA RAĞMEN KULÜPTEN AYRILIRIM"

Koyu bir Beşiktaşlı olduğunu vurgulayan Bahçeli, kendi takımınında 11 yabancıyla sahaya çıkması halinde takımını bırakabileceğini savunan Bahçeli şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş 1900'lü yıllardan beri olan kulüplerdir. Bunlar üzerinde böyle gölge taşımaması lazım. İki üç tane  olabilir mi, olur. Bizden de yurt dışına gidenler var, övünüyoruz. Oradan da bize gelenler olabilir. Ama 11 tane de olursa onu düşünmek lazım. Beşiktaş'ta olmuş olsa, Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın, koyu bir Beşiktaşlı olmama rağmen kulüpten ayrılırım. Beşiktaşlıyız, niye öyle siyah- beyaz? Kırmızı- beyaz bir anlamı var. Öyle bir takımda bakıyorsunuz, bunların hangisinin ayağında top var,  ismi nedir şaşıyorsun. Dilin de dönmüyor, bakıyorsun; kimisi İspanyol, kimisi Brezilyalı. Bizim gençlerimize  yol vermek lazım. Alt yapıyı geliştirmekte yarar var. Alt yapıda Beşiktaş üstaddır. Şenol, Birol gibi, Yusuf Sanlı gibi. Yine de çıkar. Birkaç var futbolcu gözümüze taktığımız kişiler. 11'ini say desen yedi sekizine dilim dönmez. Beşiktaş'ta alayını beğeniyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili ilk açıklamaÖnceki Haber

Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili ilk aç...

Erdoğan ile Musk'ın görüşmesi sona erdiSonraki Haber

Erdoğan ile Musk'ın görüşmesi sona erdi

Yorum Yazın

Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar