Devlet Bahçeli iç savaş tehditlerine tepki gösterdi: Kefenlerini ve sarı torbalarını hazır tutsunlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yozgat'ta terör örgütü elebaşlarının Kılıçdaroğlu seçimleri kazanamazsa iç savaş çıkar söylemlerine tepki gösteren Devlet Bahçeli "Böyle bir niyetleri varsa yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp da gelsinler" dedi.

Seçim arenasında hararetli anlar yaşanıyor.

Partiler sahaya inerek halk buluşmalarını sürdürüyor.

Mitinglere hız veren Cumhur İttifakı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli aynı anda farklı illeri ziyaret ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat'ta, 'Aziz Milletin Sıra Sende' mitinginde önemli açıklamalar yaptı.

Muhalefete terör üzerinden tepki gösterdi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişte Yozgat'a gelip PKK'yı bitireceğim söylemlerini hatırlatan Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun şimdi ise terör örgütüyle kol kola gezdiğini belirtti.

Terör elebaşlarının Kemal Kılıçdaroğlu seçimleri kazanamazsa iç savaş çıkar söylemlerine tepki gösteren Devlet Bahçeli, net konuştu.

"Kefenlerini ve sarı torbalarını hazır tutsunlar"

Bahçeli, "Böyle bir hedefi olanlar, kefenlerini ve sarı torbalarını alıp yanlarında getirsinler." dedi.

"Terörist Demirtaş’ın serbest bırakılacağını vaat eden Kılıçdaroğlu aynen çarkıfelek gibidir"

Muhalefetin terörle olan ilişkisine tepki gösteren Bahçeli şöyle konuştu:

Terörist Demirtaş’ın serbest bırakılacağını vadeden Kılıçdaroğlu aynen çarkıfelek gibidir. Bir terörist alçakça milletimizi tehdit ederek 14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp da gelmelidirler.

Devlet Bahçeli'den iç savaş tehditlerine tepki: Kefenlerini ve sarı torbalarını hazır tutsunlar

"Yozgat dik duruşlu insanların yöresidir"

Yozgat'ta konuşan Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Değerli kardeşlerim Yozgat’ı anlatmak için kelimeler kifayetsizdir, sadece yaşanır. Yozgat dik duruşlu insanların yöresidir. Yozgat’a ihanet giremez, girmemiştir. Yozgat cesurdur, zalime boyun eğmez. Milli umutları karartmak isteyen siyasi partiler Zillet İttifakı’nda toplandı. CHP ile PKK aynı masadadır. FETÖ masanın gözcüsüdür. İyi Parti ile HP-PKK iki elmanın bir yarısıdır.

"Zillet partilerinin başkanlarının muhatapları PKK'dır, FETÖ'dür"

Kılıçdaroğlu'na 'Kazanamayacak aday' dediler, masada kriz çıkardılar. Birbirlerine oyun oynadılar. Milletimizi aldatmak istediler. Adına 'Strateji' dediler. Sonra tutup iki büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanı Yardımcısı dediler. Önlerine kim geldiyse olmayan makamları dağıttılar. Sabah ilk kalkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaptılar.

Elleriyle kalp işareti yaptılar. Kalp işarette değil itibardadır. Kalpleri kaskatı kesilmiş olan zillet partilerinin başkanlarının muhatapları PKK'dır, FETÖ'dür.

Devlet Bahçeli iç savaş tehditlerine tepki gösterdi: Kefenlerini ve sarı torbalarını hazır tutsunlar

"Milletimiz yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar"

Aylarca koltuk paylaşmalarında gerilimler yaşandı. Köşe kapmaca oynadılar. Kaçak güreştiler. Birbirlerinin kuyusunu kazdılar. Cumhurbaşkanı adaylarını 'kukla' yerine koydular. Milletimiz yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar. Boşa sallayıp dolu tutma hevesine kapıldılar.

385 günde bir Cumhurbaşkanı adayını zorlukla belirlediler. Türkiye'nin felaketlerle mücadelesini karaladılar. Kahramanmaraş merkez üssü depreminin 2,5 ay içinde yaraların sarılmasına, felaketin derin izlerinin sarılmasına tahammül edemediler. Enkaz üzerinde istismar yarışına girdiler.

"Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız"

Türkiye tek ses, tek nefestir. Karşımıza çıkan bütün engelleri teker teker geçeceğiz. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar, mutlaka başaracağız. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Yeni Türkiye, yeni hayat hep birlikte kurarız. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız. Hep birlikte Türk milletiyiz.

CHP, İyi Parti, HDP, PKK, FETÖ ve marjinal sol partiler aynı bataklıkta birleşmişlerdir. Bunlarla bir gelecek olmaz. Soruyorum sizlere Anayasa Mahkemesi'nin yeniden yapılandırılıp reforma tabi tutulması konusunda yanımızda mısınız?

Devlet Bahçeli'den iç savaş tehditlerine tepki: Kefenlerini ve sarı torbalarını hazır tutsunlar

Devlet Bahçeli'den iç savaş tehditlerine tepki: Kefenlerini ve sarı torbalarını hazır tutsunlar

Kaynak:enson haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selo'ya selam çakan Ekrem İmamoğlu 'Denizli vatanı böldürmez' afişinden rahatsız olduÖnceki Haber

Selo'ya selam çakan Ekrem İmamoğlu 'Deni...

Van'da coşkulu buluşma: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti mitingindeSonraki Haber

Van'da coşkulu buluşma: Cumhurbaşkanı Er...

Yorum Yazın

Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar