AK Parti'den Cemal Kaşıkçı'nın ölümü ile ilgili son dakika açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Cemal Kaşıkçı'nın ölümü ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Usta, ''İş zaten döküldükten sonra mecbur kalıp bu açıklama yaptılar. Bütün delilleri ile açıklanacak yakında.'' sözlerini kullandı.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Cemal Kaşıkçı'nın ölümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Leyla Şahin Usta'nın açıklamaları şu şekilde:

Türk yetkililerin, savcılığın yaptığı kovuşturma sonucunda bir takım delillere ulaşılmıştı. Suudi yetkililerin bu olayı daha önce açıklamasını aslında daha kıymetli olurdu. Ancak iş zaten ortaya döküldükten sonra mecbur kaldılar ve böyle bir açıklamayı yaptılar. Çünkü her şey ortaya çıktı. Bütün delilleriyle açıklanacak yakında.

Üzücü bir olay. Bir insanın, kimliği, dini, dili, ırkı ne olursa olsun oraya giren, bir iş için bir yere girmiş bir insanın katledilerek oradan çıkmıyor olması çok üzücü bir şey. Dünyanın gözünün önünde böyle bir şey yapılıyor olması hala uluslararası alanda güvenlik boyutunda ne derecede tehditlerin yaşandığını görüyoruz.

Burada sade Suudi yetkililerin bu işi tek başına yaptıkları çok inandırıcı gelmiyor. Bu noktada açıklamalar gelecektir, ama üzücü bir olay. Keşke olmasaydı, değerli bir gazeteci. Dünyadaki mazlumlar için çok daha fazla katkı verecek insanın bu şekilde katledilecek olması çok üzücü.

''KOMPLO KURULMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR''

Evlilik için belge almaya gelmiş insana bir komplo kurulmuş gibi görünüyor. Titiz çalışma yapan Türk yetkililere teşekkür ediyorum.

Bizim göstermiş olduğumuz çaba sayesinde Suudi Arabistan bu olayı açıklamak zorunda kalmıştır. Keşke yaşanmasaydı diyorum. Bütün dünya için ayıptır bu. Dahil olan bütün ülkelerin ayıbıdır diye düşünüyorum.

''YANLIŞ BİR ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ''

Suudi Arabistan Konsolosluğu'nun içinde olduğunu ve bizim müdahil olmayacağımızı herkes biliyor. İstanbul'da olması tabi ki üzücü bir olay. Ama dediğim gibi buradan Türkiye üzerine de bir, bu konuyla ilgili yanlış bir algı oluşturmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu İngiltere'de de Fransa'da da Amerika'da da olabilirdi. Tam tersine Türkiye ciddi bir irade sergileyerek, konsolosluğun içine girerek bütün inceleme ve araştırmaları yapıp delilleri ortaya çıkartmıştır. Türkiye ciddi ve başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir. Bunu kimsenin unutmaması gerekiyor.

Bir insan öldürüldü. Tabi ki Suudi Arabistan kendini savunacak açıklamalar yapacaktır. Adli Tıp raporu hepsini ortaya koyacaktır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uçan Balık'ın kanatları takıldıÖnceki Haber

Uçan Balık'ın kanatları takıldı

30 yılın en büyük yatırımıSonraki Haber

30 yılın en büyük yatırımı

Yorum Yazın

Milletin adamı, ülkenin mimarı: Erdoğan'ın liderliğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü 11 yıl!
Avukat Rezan Epözdemir gözaltına alındı
İstanbul tek yürek: "Gazze'ye Umut Işığı Ol" yürüyüşü başladı
Özgür, Aziz İhsan Aktaş'a ait arabayı makam aracı yapmış
Bu nasıl bir tezgah! Gündemi sarsacak yeni itiraflar: O ülkeye her uçuşta 10 milyon $...
CHP, yeni Genelkurmay Başkanı'ndan rahatsız oldu: 'Kalemi titremedi' çıkışı
Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar