murat kurum
murat kurum

Yeni Evleneceklerin Çeyizinde Neler Olmalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Evleneceklerin Çeyizinde Neler Olmalı
Yeni evlenecek çiftler için çeyiz hazırlamak önem taşımaktadır. Çeyiz hazırlama süreci kimilerine göre yorucu kimilerine göre ise zevklidir.

Elart Çeyizlik Yatak Örtüsü Haseki Gold Yatak Örtüsü: 270x260 cm Yastık Kılıfı: 50 x70 cm 2 Adet Kırlent: 1 Adet İpe… | Yatak, Mobilya fikirleri, Nevresim takımları

Evlenecek adaylar için çeyizde neler olmalı sorusu oldukça önemlidir. En uygun fiyata en iyi çeyiz nasıl hazırlanır sorusu kafalarda yer etmektedir. Yeni evleneceklerin çeyizinde neler olmalı sorusuna yanıt bulmaya çalışılır. Buna en güzel cevap Elart mağazasıdır. Mağazada her çeyizin olmazsa olmazı ürünler bulunmaktadır. Yatak örtüleri, pike takımları, yemek ve salon takımları gibi birbirinden farklı ürünler sizleri beklemektedir.

Yeni Trend ELART "Mutlu Setler" - YouTube

Yatak Örtüleri

Bir çeyizin en önemli parçalarından biri yatak örtüleridir. Yatak örtülerinin rengi ve desenine göre çeyizlerde yerini almaktadır. Evlenecek çiftler uygun fiyata bakmanın yanı sıra çeyizlerinde kaliteli ürünlere de yer vermek istemektedir. Elart.com internet sitesi de çeyiz için aranan yatak örtülerini sizlere sunmaktadır. Her zevke hitap eden yatak örtüleri mağazamızda sizleri beklemektedir. Siz de istediğiniz çeyiz ürününü almak için mağazamıza gelerek sipariş verebilirsiniz. İndirimli ürünlerin yer aldığı kategorimize de göz atabilirsiniz.

Elart Çeyiz Setleri | Yeni Çeyiz Takımları | En Ucuz Fiyatları Burada Yatakortusuevi.com

Pike/Yatak ve Battaniye Setleri

Elart mağazamız yeni evlenecek çiftler için aranan yüzlerce çeyiz ürünlerine yer vermektedir. Bu ürünlerden biri de pike/yatak ve battaniye setleridir. Ayrı ayrı kategorilerde onlarca çeşitlerine yer verilen bu ürünler mağazamızda sizleri beklemektedir. Elart.com internet sitemize giriş yaptıktan sonra istediğiniz pike/yatak ve battaniye setlerini aratabilirsiniz. Dilediğiniz renkte ve zevkinize uygun çeyiz ürünlerimizi sipariş edebilirsiniz. Böylece mağazadaki ürünlerimiz ile çeyizinizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz.

Elart yatak örtüsü | Abiye Yatak Örtüleri | En Ucuz Fiyatları Burada!

Nevresim Takımı

Her evin olmazsa olmazı nevresim takımları, evleneceklerin çeyizinde baş köşede bulunan ürünlerdendir. Her mevsime uygun rahatça kullanılabilme özelliği taşıyan nevresim takımları farklı renk ve desenlerde çeyiz sahiplerini beklemektedir. Siz de zevkinize uygun olan nevresim takımını seçmek için Elart.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı yapanlar için nevresim takımlarının kalitesi önem taşımaktadır. Mağazamızda bulunan %100 pamuklu ürünlerimize çeyizlerinizde yer verebilir ve sağlıklı çeyiz ürünlerimize sahip olabilirsiniz.

Elart Çeyizlik Hamam Seti Firuze Yeşil Fiyatları ve Özellikleri

Havlu/Banyo Setleri

Çeyiz hazırlığı yapan çiftlerin çeyizlerinde mutlaka yer verdikleri ürünlerden biri de havlu ve banyo takımlarıdır. Kalitenin çok önemli olduğu, yumuşak dokulara sahip havlular çeyiz hazırlayanlar için oldukça önemlidir. Elart mağazamızda havlu & banyo kategorimize göz atarak ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Bu kategoride yer alan bornoz seti, hamam seti ve klozet takımı ürünlerimiz çeyizlerinizi tamamlayıcı niteliktedir. Havlu ve bornoz setlerimiz %100 pamuktan üretilmiş olup kanserojen madde içermemektedir. Yerli üretim olan bu ürünlerimiz aile seti olarak satışa sunulmaktadır. Klozet takımlarımız da hem yerli üretim hem de pamuklu yapıya sahiptir. Ürünlerimizin özelliklerine göz atmak isterseniz mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğraf açıklaması yok.

Nişan Seti ve Cibinlik

Çeyiz hazırlığı yapanlar için Elart nişan seti ve cibinlik sunmaktadır. Nişan seti olarak sunulan ürün her çiftin çeyizinde yer alan ürünlerin başında gelmektedir. Bu sette; seccade, havlu, bohça, tesbihlik, Kur'an-ı Kerim kabı yer almaktadır. Bu set kadife kaplamalı ahşap sandık ile satışa sunulmaktadır. Çeyizlerde oldukça şık duran bu ürünlerimiz sağlık dostu olarak üretilmiştir.

Yatak odalarında fark yaratmak isteyen ve zevk sahibi çeyiz hazırlığı yapanlar için cibinliklerimiz bulunmaktadır. Yıllarca eskimeyecek kaliteye sahip olan bu cibinlik ürünlerimiz sizler için yüksek kalitede üretilmiştir. Yerli üretim olan bu ürünlerimize ulaşmak için Elart.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

YEMEK SETİ, YEMEK SETİ FİRUZE KREM | Elart

Yemek & Salon Takımları

Oldukça şık yemek ve salon takımları çeyizleri süslemektedir. Elart mağazamızda bulunan yemek ve salon takımlarımız ile çeyizlerinize şıklık katabilirsiniz. Zevkinize uygun ürünlerimiz için Elart.com sitesini ziyaret edebilir ve çeyizinizi kaliteli ve uygun fiyatlara hazırlayabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk TV kepenk mi kapatıyor?Önceki Haber

Halk TV kepenk mi kapatıyor?

Haberler peş peşe geldi! Birçok ilde harekete geçildiSonraki Haber

Haberler peş peşe geldi! Birçok ilde har...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar