SİHA’lar PKK’nın kâbusu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SİHA’lar PKK’nın kâbusu oldu
İçişleri Bakanlığı’nın SİHA ve İHA’larla ilgili raporu, bu araçların PKK’lı teröristlere göz açtırmadığını ortaya koydu. Havadan kontrolle eylem ve hareket kabiliyetleri azalan teröristler büyük zayiat verdi. Ölüm korkusu yaygınlaşan teröristler teslim olmaya başladı

OKAN MÜDERRİSOĞLU OKAN MÜDERRİSOĞLU

 

SABAH, terör örgütü PKK'nın hamisi HDP ile ittifak arayışına giren CHP'yi rahatsız eden İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ve İnsansız Hava Aracı (İHA) raporuna ulaştı. Rapordan çarpıcı detaylar şöyle:


OPERASYONLARDA ŞEHİT VERMİYORUZ: SİHA/İHA'ların desteği ile başlatılan ve icra edilen operasyonlarda teröristler havadan kontrol altında tutulduğu için hareket etme ve yer değiştirme imkanları olmuyor. Bulundukları yerde hem havadan hem karadan kuşatma altına alınan teröristler kaçma imkanı bulunamadığı için etkisiz hale getiriliyor. Başarılı operasyonlara imza atan güvenlik güçleri ise şehit vermeden operasyonu tamamlıyor. Büyük zayiat veren örgütte terörist sayısı azaldı. Kırsalda bulunan 2 bin civarındaki teröristten 550'si SİHA ve İHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi. Hareket kabiliyetleri azalan ve moral bozukluğu içine düşen teröristler grup halinde hareket edemiyor, kırsal kesimde barınma alanları daraldığı için de beslenme zorluğu çekiyorlar.

 

Jet motorlu İnsansız Hava Araçları geliyor

 

KÖKLERİ KAZINDI: Güneydoğu'da ve Doğu'da Çemçe/Madur, Tendürek, Yayladere, Şenyayla, Muş-Varto- Bulanık bölgelerindeki teröristler tamamen yok edilirken, örgütün lider kadroları da sorgulanır hale geldi. Güvenlik zafiyetinden dolayı eylem kabiliyetini yitiren ve güçleri kırılan teröristler örgüt içinde ölüm korkusu yaşıyor. Terör işbirlikçileri de "Biz de vuruluruz korkusu" ile bu teröristlere destek vermiyor. İHA ve SİHA'ların devreye girmesi güvenlik güçlerinin kullandığı destek silahlarının etkinliğini arttırdı. Kış aylarında bile SİHA ve İHA'lar teröristlerin korkulu rüyası haline geldi. Kırsalda bulunan teröristler takviye isteyemezken, böyle bir talep ulaşsa bile örgüt bunu yerine getiremiyor. SİHA ve İHA'lar bölücü terör örgütüne katılımların azalmasında etkili olurken, teröristlerin de güvenlik güçlerine teslim olma içgüdüsünü artırıyor. Her geçen gün kan kaybına uğrayan bölücü terör örgütü PKK, yaralı teröristlerini tedavi etme imkanı bulamıyor.


CHP NEDEN RAHATSIZ: CHP Doğu ve Güneydoğu'da yapılan seçimlerde bugüne kadar hiçbir varlık gösteremedi. Önümüzdeki 2019 seçimlerinde bölge halkından oy almak isteyen CHP, PKK destekçisi HDP ile ittifak arayışına girdi. CHP, güvenlik güçlerinin yürüttüğü terörle mücadeleye gölge düşürmenin yollarını arıyor. CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA ve İHA'larla ilgili "Masum insanları öldürüyor" yalanı da bundan kaynaklanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazakistan’la 26 ortak projeÖnceki Haber

Kazakistan’la 26 ortak proje

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştüSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar