Panik atak .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Panik atak .
Afrin’de 6’ncı gününe giren Zeytin Dalı Harekatı sayesinde teröristler kaçacak delik aradı. Yerli üretim Atak helikopteri ve Cirit füzeleri, hain hedefleri ateş çemberine aldı. Çamura ve sise rağmen kahramanlık destanı yazan Mehmetçik’in şu sözleri ise hepimizi duygulandırdı: Biz bugünler için yetiştik.

 

ABD, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye 4 bin TIR silah göndererek, sınırda terörist ordusu kurmayı hedefledi. Türk Silahlı Kuvvetleri ise sınırımızı teröristlerden temizlemek için harekete geçti. Geçen Cumartesi günü "Zeytin Dalı Harekatı'nın startı verildi. Kahraman askerlerimiz, Afrin'deki terör yuvalarını yerle bir etti. Teröristleri ve arkasındaki güçleri panikleten tarihi operasyon, 6. gününe girdi. TSK, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Afrin'in batısı, kuzeyi ve kuzeybatısından başlatılan operasyonda, terör örgütlerinin elinden alınan yerlere yenilerini ekledi. Toplam 16 nokta ele geçirildi. Dağlık alandan Afrin'e doğru 15 kilometre girildi.



DESTAN YAZIYORLAR
Operasyonda bugüne kadar 170'ten fazla hedefin imha edildiği ve 268 PKK/ KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Önceki gece ise Şeyh Horoz bölgesindeki askerlerimize saldırı amacıyla sızma girişiminde bulunan PKK'lı 8 terörist daha etkisiz hale getirildi. Mehmetçik, Afrin'de destan yazmaya devam etti. Bölgedeki kötü hava koşulları Mehmetçiğin hızını kesmedi. Komuta kademesi de Genelkurmay Karargahı'ndan operasyonu anbean takip etti. Son olarak sahadaki askerlere TSK komuta kademesinden önemli bir talimat gitti. Mesajda "Biz bugünler için yetiştik. Hiçbir engel mazeretimiz olamaz. Olumsuz hava şartlarına rağmen, yağmura, sise ve çamura rağmen sonuca gideceğiz" denildi.




Karadaki terör hedefleri Engerek adlı lazer cihazıyla tespit edildi..


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABD'nin derdi PYD'yi kurtarmak .Önceki Haber

ABD'nin derdi PYD'yi kurtarmak .

Direk indirdik .Sonraki Haber

Direk indirdik .

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar