Özhaseki'den Bahçeli'ye 'özel' teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özhaseki'den Bahçeli'ye 'özel' teşekkür
Gazeteci Hande Fırat, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye özel olarak teşekkür ettiğini belirtti. Özhaseki'nin Ankaralı olmadığı için başkan olmasının sakıncalı olduğunu iddia eden muhaliflere de cevap veren Fırat, eski başkan Melih Gökçek'in Antepli olduğunu hatırlattı.

Özhaseki'den Bahçeli'ye 'özel' teşekkür

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin grup toplantısında, 20 ilde daha çıkaracakları belediye başkan adaylarını açıkladı. En çok merak edilen şehirlerden biri olan Ankara için Erdoğan, partisinin adayı olarak Mehmet Özhaseki'nin ismini duyurdu.

Hürriyet yazarı Hande Fırat, AK Parti'nin dün açıklanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki hakkında dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Fırat, Özhaseki'nin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye özel olarak teşekkür ettiğini belirtti. Aynı zamanda Hande Fırat, Özhaseki Ankara doğumlu olmadığı için başkan olamayacağını savunanlara cevap verdi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek'in Antepli olduğunu hatırlattı. 

Fırat'ın bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Özhaseki Ankaralı değil" diyenler...

"Hatta son dönemde parti içinden “Özhaseki Ankaralı değil, olmaz” diye kampanya yürütmeye kalkanlar da oldu. Bu tezin karşısına “Vedat Dalokay Elazığlı, Murat Karayalçın Samsunlu, Melih Gökçek Antepli, Mustafa TunaSivaslı” bilgisini koyalım.

Bahçeli'ye özel teşekkür

Cumhurbaşkanı’nın aklında kendi ismi olduğunu bir buçuk ay önce öğrenen Özhaseki ile adaylığının resmen açıklanmasının ardından Meclis bahçesinde sohbet ettik. Devlet Bahçeli’ye özel olarak teşekkür eden Özhaseki “Yönetim tarzım ‘ben’ değil, ‘biz’ merkezli olacak” dedi. Bu arada Tuna’yla sorunlar yaşayan Melih Gökçek’in de Özhaseki’yi destekleyeceği notunu düşelim."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalışanlar dikkat oran değişti! Maaşlara yüzde 22 zamÖnceki Haber

Çalışanlar dikkat oran değişti! Maaşlara...

Çok Alternatifli Erkek Ayakkabı ModelleriSonraki Haber

Çok Alternatifli Erkek Ayakkabı Modeller...

Yorum Yazın

Metro parası böyle buharlaştı
LGS tercih sonuçları açıklandı
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı
NEXT sosyal nasıl ortaya çıktı? Selçuk Bayraktar tüm detayları anlattı
Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar