MHP'den olay sözler: Kötü kokular geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'den olay sözler: Kötü kokular geliyor
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''FETÖ’nün desteğini alan' hanımefendinin partisinden kötü kokular gelmektedir. Türk Milliyetçilerini Kandil’in ve okyanus ötesinin piyonu hâline getirme niyetlerinin ürünü olan İP’in, PKK’nın siyasi ayağı olan HDP ile gerçekleştirdiği seçim ittifakı da gün gibi ortadadır. CHP’yi aradan çıkarttığınızda HDP ile İP baş başadır. Kirli ilişkiler ağındaki aracıları çıkarttığınızda FETÖ ile İP aynı masadadır.” ifadelerini kullandı.

İsmet Büyükataman kimdir

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Balıkesir İl Kongresinde önemli açıklamalar yaptı. Büyükataman, ''Milliyetçi Hareket Partisi olarak zamanında dikkat çektiğimiz kirli ilişkiler ağının bugün ortaya saçılmış olması; haklılığımızın, partimize yönelik kirli operasyonların hangi eller tarafından tertip edildiğinin de bir kez daha ispatı mahiyetindedir. Türk Milliyetçilerini Kandil’in ve okyanus ötesinin piyonu hâline getirme niyetlerinin ürünü olan İP’in, PKK’nın siyasi ayağı olan HDP ile gerçekleştirdiği seçim ittifakı da gün gibi ortadadır. CHP’yi aradan çıkarttığınızda HDP ile İP baş başadır. Kirli ilişkiler ağındaki aracıları çıkarttığınızda FETÖ ile İP aynı masadadır.” dedi.

ABD'deki seçimlerle ilgili açıklama

Büyükataman, ABD'deki başkanlık seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "ABD’nin başkan adayları arasında taraf tutacak, tercih yapacak köhne bir anlayışa hiçbir zaman kapılmadık, böylesi bir basitliği aklımızın ucuna dahi getirmedik. Bizim baktığımız yer Türkiye’dir, bastığımız yer başkent Ankara’dır, dünyayı kavrayıp okuduğumuz dil ağzımızdaki ana sütümüz Türkçedir. Ülkemizin hak ve çıkarları hangi isim ve istikameti gösteriyorsa, seçilen başkan ve zihniyetinin uygulayacağı politikaların çerçevesi neyi içeriyorsa onunla ilgilenir, ona kafa yorarız. Bizim için önemli olan ABD’nin uygulayacağı politikaların muhtevası, bunun da ülkemize, bölgemize ve uluslararası ilişkilere yansıma düzeyleridir.

Varsın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kendine yeni efendiler arasın, ağzına çalınan bir parmak balın devamına heves etsin; Türk Milliyetçilerinin tek dayanak noktası büyük Türk milletinin hür iradesi olmaya devam edecektir." dedi.

"Hanımefendinin partisinden kötü kokular gelmektedir"

Türkgün'ün haberine göre; Büyükataman, "MHP’ye kumpas sürecinde tarlalarda sözde kongreler tertiplendiği esnada, kendi Genel Başkan Yardımcısının ifadesi ile “FETÖ’nün desteğini alan” hanımefendinin partisinden kötü kokular gelmektedir. Korsan tarla kongrelerinin müdavimi olan eski Genel Başkan Yarımcılarının İP’in İstanbul İl Başkanı’nın FETÖ’cülüğüne dair söyledikleri FETÖ’nün ipiyle kuyuya nasıl inildiğini yeniden gözler önüne sermektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak zamanında dikkat çektiğimiz kirli ilişkiler ağının bugün ortaya saçılmış olması; haklılığımızın, partimize yönelik kirli operasyonların hangi eller tarafından tertip edildiğinin de bir kez daha ispatı mahiyetindedir. Kapalı gözler, tıkalı kulaklar, lal olmuş diller bir bir açılacak; böylece aslında büyük Türk milletine kurulmuş olan büyük kumpas pek çok defa deşifre olacaktır.

Cenap Şehabettin ne de güzel ifade etmektedir: 'Gerçeğin en büyük dostu zaman, en büyük düşmanı tarafgirliktir.' Ya da bunların FETÖ’cü dostlarının ifadesiyle söylemek gerekirse: 'Gerçekler zamanla anlaşılır.'

Türk Milliyetçilerini Kandil’in ve okyanus ötesinin piyonu hâline getirme niyetlerinin ürünü olan İP’in, PKK’nın siyasi ayağı olan HDP ile gerçekleştirdiği seçim ittifakı da gün gibi ortadadır. TBMM’de HDP’li vekilin parmak sallayarak yüzlerine haykırdığı itirafları, azar işiten çocuklar gibi dinleyen İP vekillerinin dudaklarını dahi kıpırdatamayıp utançtan boyunlarını önlerine eğdikleri hafızalardadır. Şu gerçeği aziz Türk milletinin görmesi en kalbi temennimdir: “Arkasına saklandıkları CHP’yi aradan çıkarttığınızda HDP ile İP baş başadır. Kirli ilişkiler ağındaki aracıları çıkarttığınızda FETÖ ile İP aynı masadadır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ersin Tatar: Kimse bizden bunu beklemesinÖnceki Haber

Ersin Tatar: Kimse bizden bunu beklemesi...

Ahmet Hakan'dan tepki: Ne gerek vardı?Sonraki Haber

Ahmet Hakan'dan tepki: Ne gerek vardı?

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar