Karakterlerin yarısı LGBT olacakmış: Çocuklarınızı Disney'den koruyun!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karakterlerin yarısı LGBT olacakmış: Çocuklarınızı Disney'den koruyun!
Önce aileyi sonra da Türk toplumunu yok edecek sapkınlık fırtınasının yeni hedefinde çocuklarımız var. Disney+ platformu, çizgi film karakterlerinin yarısını LGBT'lerden oluşturacak. ABD merkezli bu pervasızlıkla mücadele için vatandaşların elinde çeşitli araçlar var. CİMER'e şikayet bunlardan biri.

Disney Plus içerikleri listesinde neler var? 2022 Disney Plus Türkiye içerik tam listesi: Disney+ platformu dizileri

Yaradılışdan gelen cinsiyet kavramını reddeden ve çocukları bile homoseksüelliğe açık bireyler olarak tanımlayan ABD merkezli sapkınlığın hedefinde Türkiye var. LGBT lobisinin propaganda aygıtı gibi çalışan Netflix platformundan sonra şimdi çocuklara hitap eden 'Disney+' yayın politikaları ve tartışılan içerikleriyle hayatımıza girmek üzere. 

Son dönemde görkemli organizasyonlar ve Türk dizi oyuncularına saçtığı paralarla dikkat çeken Amerikalı şirket, bu toprakların kültürü ile taban tabana zıt şeyler söylüyor. Platformun yayın politikalarına yön veren Karen Burke'nin geçtiğimiz günlerde kullandığı şu ifadelere bakmakta yarar var: 

KARAKTERLERİN YARISI EŞCİNSEL OLSUN

Who is Karey Burke? Disney president vows that HALF of all characters will represent LGBTQIA or racial minorities | MEAWW

Karey Burke

"İki tane çocuğum var. Biri panseksüel (LGBT'nin her türüne ilgi duyan), diğeri transgender (doğuştan gelen cinsiyetini reddeden)... LGBT bireylerin yaşadıkları hakkında çok sayıda panele, konuşmaya şahit oldum. Bunları yıllardır duyuyoruz. Ekranlarda varolmak ve bizden kendileriyle aynı doğrultuda içerik üretmemizi istiyorlar. Şimdi ele aldığımız hikayelerimizde pek çok LGBT içerik var. Sadece gay'leri kapsayanlar da dahil olmak üzere bunların sayısını artıracağız. Karakterlerin yüzde 50'sinin LGBT olmasını sağlayacağız." 

Türkiye Liseliler Birliği - TLB on Twitter: "Disney'in LGBT içeriklerini daha da artıracağını ilan etmesine, çocuk yaşlardan başlayarak eşcinselliğe özendiren yayınlar yapmasına seyirci kalma! Disney'in yayın lisansı derhal durdurulsun, içerikler ...

MESAJ NET: FITRATA, YARADILIŞA BAŞKALDIRIN

Bu ifadeler Disney yayınlarında çocukların ne türden sapkınlıklarla karşılaşabileceğine yönelik yeterince fikir veriyor. İnsanları daha çocuk yaşta kendi cinsiyetini reddetmeye zorlayan LGBT dayatmasına karşı topyekûn bir mücadele gerekiyor. "Fıtrata ve yaradışıla başkaldırın" mesajını insanların zihnine empoze eden bu sapkın mesajların çocukları kirletmemesi için sıkı bir denetim ve sert yaptırımlar şart. 

İçeriklerinin yüzde 50'sini ibne, lezbiyen, biseksüel, transseksüel ve travestilere ayıracağını açıklayan Disney Başkanı Karen Burke'nin mesajları, erkek-kadın ilişkisini, annelik-babalık kavramlarını ve aile yapısını yerlebir etmeyi hedefleyen LGBT lobisinin daha da pervasızlaşacağını gözler önüne serdi. Dünya üzerindeki tüm kutsal kitapların reddettiği bu ahlaksızlık, ABD merkezli küresel bir akıl tarafından fonlanarak sistematik biçimde toplumlara pazarlanıyor. 

A Haber on Twitter: "Disney Channel'dan LGBT propagandası! Çocuklarımızı bu kanaldan uzak tutun https://t.co/18TpdQSkJC https://t.co/z7fklHT98E" / Twitter

SAPKIN LOBİYE KARŞI TOPYEKÛN MÜCADELE ŞART

Aile kavramının yok olmasına neden olacak ve toplumu ayakta tutan değerleri aşındıracak bu projeye karşı harekete geçmek için her Türk vatandaşının yapması gereken çok basit bir şey var: E-Devlet uygulaması üzerinden CİMER'e girerek şikayette bulunmak... 

Henüz karar verme yetileri gelişmemiş çocukların tertemiz zihinlerini bile kirletmek isteyen bu istismarcılara karşı vatandaşlar, CİMER'e yazılacak metnin örneklerini sosyal medyada paylaşıyor. 

Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu da (ÇAKOP) bu amaçla bir dilekçe örneği hazırladı. Vatandaşların metni kopyalayıp CİMER'e göndermesi Disney, Netflix ve benzerleriyle mücadelede için kritik bir adım olacak. 

Gear Up For Pride Month with A Colorful Array of Disney Pride Products | Disney Parks Blog

İşte ÇAKOP tarafından yayınlanan ve CİMER'e gönderilmesi istenen şikayet metni:

ŞU METNİ KOPYALAYIP CİMER'E GÖNDEREBİLİRSİNİZ

"Dünyada ve ülkemizde ürünleri, filmleri, çizgi filmleri, kitapları ile birçok alanda bulunan Disney bu alanlarda aileleri tahribata uğratacak, çocukların zihinsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı gelişimini engelleyecek içerikler üretmektedir. 

Bu içerikler milli ve manevi değerleri kötü göstererek insanların ahlaki değerlerini olumsuz yönde değişime uğratacak niteliktedir. 

Disney'in içerik direktörü de verdiği röportajda çizgi film ve filmlerdeki karakterlerin yüzde 50'sinin LGBT'li olacağını ifade etmiştir. Bu bile oyuncaklarda, filmlerde, çizgi filmlerde, kitaplarda ve Disney'in etkin olduğu diğer alanlada ciddi anlamda eşcinsellik propagandası yapıyor olduğunu göstermektedir. 

Hiçbir toplumda bu tür propagandalara izin verilmemelidir. Özellikle çocuklar üzerinde yapılan bu tür bir propaganda çocuk haklarını ihlal etmenin de ötesinde gelecek nesilleri bozma amaçlı yapılmaktadır. 

Disney'in tüm içeriklerinin ve ürünlerinin acilen incelemeye alınıp bu minvalde tedbirlerin alınması gerekmektedir. 

Gereğinin yapılmasını arz ederim."

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin ilk başörtülü il başsavcısı oldu! Tuba Ersöz kimdir?Önceki Haber

Türkiye’nin ilk başörtülü il başsavcısı...

Prof. Dr. İlber Ortaylı çarpıcı sözler: Dünya Türkleri bekliyorSonraki Haber

Prof. Dr. İlber Ortaylı çarpıcı sözler:...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar