İsyan eden İstanbulluyu "trollük" ile suçlamıştı... Murat Ongun bakın nereden çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsyan eden İstanbulluyu "trollük" ile suçlamıştı... Murat Ongun bakın nereden çıktı
Günler öncesinden yapılan uyarılara kulak asmayan ve gereken önlemleri almayan CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB, karla mücadelede sınıfta kaldı. Öte yandan duruma isyan eden vatandaşları "trollük" yapmakla suçlayan İBB Sözcüsü Murat Ongun'un İsviçre'nin Cenevre kentinde bir kayak merkezinde olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede hazırlıksız yakalanması ile Megakent kara teslim oldu. Vatandaşlar yollarda mahsur kalırken, araçlar kara gömüldü, yollar trafiğe kapandı. Vatandaşlar, İBB'ye isyan ederken İBB Sözcüsü Murat Ongun, çileden çıkmış vatandaşları 'trollük' ile suçladı.

"İstanbul'da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar "trol" ordularının ekmek teknesidir. Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" ifadelerini kullanan Murat Ongun, bu paylaşımı İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir kayak merkezinde tatil yaparken yaptığı ortaya çıktı.

Meteoroloji'nin haftalar öncesinden 'Kar çok şiddetli geliyor' uyarılarına rağmen Ongun'un 23 Ocak sabahı İstanbul Havalimanı'ndan Cenevre'ye uçtuğu öğrenildi.

İstanbul kara teslim

Meteoroloji'nin günler öncesinden yaptığı uyarılara rağmen İstanbul'da yeterli tuzlama ve temizleme çalışmaları yapılamayınca kent kara adeta teslim oldu. Beyaz esaret nedeniyle on binlerce vatandaş trafikte mahsur kaldı.

Saatlerce araçlarının içinde kalan vatandaşlara İBB'den bir yardım eli gitmezken, Valilik yurtları, otelleri, misafirhaneleri, camileri vatandaşlara açtı. Vatandaşların bir kısmı bu alanlarda beklerken, bir kısmı ise soğukta onlarca saat mahsur kaldı.

İmamoğlu balıkçıda görüldü

İstanbul'da vatandaşlar soğukta ne yapacağını şaşırırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıda çekilen görüntüsü ortalığı karıştırdı. Vatandaşlar Ekrem İmamoğlu'na çok sert paylaşımlarla tepki gösterdi.

İsyan eden vatandaşları "trollük" ile suçladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakın çalışma arkadaşı ve İBB Sözcüsüolan Murat Ongun, vatandaşların kapalı yollar, eksik çalışmalara tepki göstermesine şok bir paylaşım ile yanıt verdi. Ongun, "İstanbul'da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar "trol" ordularının ekmek teknesidir.Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" ifadelerini kullandı.

"Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" diyerek sahada mücadele ettiklerini söyleyen Ongun'un İsviçre'nin Cenevre kentinden kayak tatilinde olduğu ortaya çıktı. Ongun'un karla mücadele ediyormuş havası verdiği paylaşımları otel odasından yaptığı belirlendi

Meteoroloji günler önce uyarmıştı

Murat Ongun'un 23 Ocak'ta İsviçre'ye gitmiş olması dikkat çekti. Meteoroloji son yılların en sert kar yağışının geldiğini ifade etmişti. Defalarca yapılan uyarılara rağmen Murat Ongun'un tatilini ertelemediği belirtiliyor.

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBB Ekrem'in gittiği balıkçı, ziyareti doğruladıÖnceki Haber

İBB Ekrem'in gittiği balıkçı, ziyareti d...

Mehmet Bekaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu özrü: Gerçekten utandımSonraki Haber

Mehmet Bekaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu özr...

Yorum Yazın

Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar