İmamoğlu neden gerçekleri gizlemeye çalışıyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu neden gerçekleri gizlemeye çalışıyor?
Bir dönem Samanyolu TV'de yorumculuk yapan, FETÖ tarafından organize edilen Şike operasyonlarına kayıtsız destek veren Ekrem İmamoğlu gerçek yüzünü neden saklıyor? Halk TV'de konuşan İmamoğlu, "Hayatımda FETÖ'yü görmedim, tanımam, bilmem, hayatımda bir kelime bulamazlar..." ifadelerini kullandı. Peki İmamoğlu’nun gerçekten de dediği gibi FETÖ ile hiçbir ilişkisi olmadı mı?

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) propaganda aracı Samanyolu TV’de yorumculuk geçmişine sahip olan ve yine örgüt tarafından organize edilen şike operasyonlarına destek veren Ekrem İmamoğlu, gerçek yüzünü neden saklıyor?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yayın organı Halk TV’de konuşan İmamoğlu, “Hayatımda FETÖ’yü görmedim, tanımam, bilmem.” diye konuştu. Fakat arşivler, Ekrem İmamoğlu’nun bu iddiasının aksini gösteriyor.

Halkt TV’deki konuşmasında “Yani bir kanala çıkmakla insanı bu şekilde itham edilir mi?” diyerek FETÖ ile ilişkisini Samanyolu TV’ye indirgemeye çalışan İmamoğlu, “Hayatımda FETÖ ile ilgili ifade ettiğim hiçbir kelime bulamazlar.” dedi.

SAMANYOLU TV’YE ZİYARET

FETÖ’nün propaganda aracı olan Samanyolu TV’de yalnızca çalışma geçmişine sahip olmayan Ekrem İmamoğlu, 4 Kasım 2013 tarihinde kanala bir ziyaret gerçekleştirerek Metin Yıkar ile bir araya geldi.

Samanyolu TV’nin eski yöneticisi olan ve firari durumda bulunan FETÖ’cü Metin Yıkar’ın ByLock yazışmalarında “Keşke askeri darbe olsaydı. İnsanlar sivil darbeyi algılayamadı.” dediği ortaya çıkmıştı.

Ekrem İmamoğlu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden “ilgi ve alakasına teşekkür ettiği” isim olan Metin Yıkar, FETÖ için yürüttüğü propaganda faaliyetlerini hâlen sürdürüyor.

FETÖ’NÜN BELEDİYELER İMAMIYLA “GELECEK PLANLAMASI”

FETÖ’nün belediyeler imamı ve CHP’li belediyelerin danışmanlığını yapan Erkan Karaarslan ile 29 Ağustos 2014’te bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, kendisiyle “gelecek planlaması konusunda verimli bir toplantı yaptığını” söylemişti.

Şu an Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Erkan Karaarslan ile ihale bağı ortaya çıkan eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Karaarslan’ın E-Yöntem firmasına birçok ihale verdiği ortaya çıkmıştı.

Karaarslan ve ailesine ait şirketleri palazlandırdığı tespit edilen Ekrem İmamoğlu’nun 26 Mayıs 2016’da 1 milyon 809 bin liralık, 9 Mayıs 2016’da ise 346 bin 666 liralık ihale verdiği belirlenmişti.

FETÖ’NÜN MARMARA İMAMINA “MAKAMINDA” ZİYARET

Ekrem İmamoğlu, Türkiye’yi 6 bölgeye ayıran ve her birine sözde imam tayin eden FETÖ’nün 2000 ilâ 2003 yılları arasında Doğu Anadolu Bölgesi, 2008 sonrasında ise Marmara Bölgesi imamlığını yapan Sadık Kesmeci ile bir araya geldi.

13 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşen buluşmayla ilgili bir paylaşım yapan İmamoğlu, “Fatih Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sadık Kesmeci’yi makamında ziyaret ediyorum.” notunu düştü.

15 TEMMUZ SONRASI “SULH”TEN BAŞKA KELİME BULAMADI

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı saatlerde resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Ekrem İmamoğlu, “demokrasi çağrısı” yaptığı sırada darbeyi gerçekleştiren grubun isminde geçen “sulh” kelimesinden başka bir şey bulamadı.

Tek yolun demokrasi olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Sulh içinde demokrasiye sahip çıkarak bu süreci milletçe tahrik ve taşkınlık olmaksızın aşmalıyız.” demişti.

İmamoğlu’nun “tahrik ve taşkınlık olmaksızın” çağrısı, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. İnternet kullanıcıları, darbe girişimini Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun evinde kahve içerek izleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını paylaşarak “Kastettiğiniz şey bu mu?” sorusunu sordu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni askerlik sistemiyle ilgili kanun teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu.Önceki Haber

Yeni askerlik sistemiyle ilgili kanun te...

Turabi ABD'deki yarışmada şampiyon olduSonraki Haber

Turabi ABD'deki yarışmada şampiyon oldu

Yorum Yazın

Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu
Özgür Özel'in dosyası yine boş çıktı: Avukat görüşmesini anlattı
Avukat Rezan Epözdemir tutuklandı
İBB'deki rüşvet çarkı böyle gözler önüne serildi! İşte para destelerinin sayıldığı anlar
SON DAKİKA! Toplu sözleşmede hükümetin memurlara teklifi belli oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar