Fotoğraf Stüdyosuna Özel Kağıt Fonlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fotoğraf Stüdyosuna Özel Kağıt Fonlar
Fotoğraf stüdyolarında, özel ürün çekimlerini yapıldığı, kişiye özel fotoğraf çekimlerinin yapıldığı ya da tanıtım amaçlı yapılan fotoğraf, video çekimlerinde ışıklandırma oldukça önemlidir.

Stüdyo Stor Fon Perdesi

Fotoğraflarda gölge olmaması, kaliteli ve sağlıklı bir görüntünün elde edilmesi en ön planda olan bir süreç olduğu gibi bugün en iyi şekilde birbirinden farklı niteliklerle üretilen, fon perde dediğimiz sonsuz fon ile kağıt fon perdeler üretilmektedir.

Gdx Seyyar Kağıt Sonsuz Fon Perde (Snow) 2.70x11M

Özel fotoğraf stüdyolarına uygun nitelikte üretilen fotoğraf ve video çekimlerinde kullanılan bu mat yapısına sahip fon perdeler, birbirinden farklı ebatlar ile üretilmekte ve istediğiniz şekilde de tercihini yapabileceğiniz şekilde üretilmektedir. Günümüzde birçok stüdyo fotoğrafçılığında tercih edilebilir olan fon perdeler ile en iyi şekilde ortamı bir anda yeşil perdeler ile greenbox alanlarına çevirebilir ve greenbox çekim işlemleri yapabilirsiniz. Bu sayede fotoğraf veya video çekimlerinde de bambaşka alanlardaki çalışmalarınıza da hızlıca katkıda olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Kağıt fon perdelerde pek çok marka kullanılmaktadır. Özellikle tercih edeceğiniz kâğıt fonlarda mat bir yapı olması sayesinde yansıma yapmayacağı gibi stüdyo ortamında da kaliteli bir ışıklandırma, gölge olmaması gibi seçeneklerle beraber istediğiniz gibi seçimlerde bulunabilirsiniz. Savage sonsuz fon çeşitleriyle birlikte bugün stüdyo fotoğrafçılığı alanda greenbox çekimi, moda çekimi, ürün tanıtım çekimleri ya da kişiye özel çekimler yapmak mümkün olurken dilediğiniz şekilde de ışıklandırma için bu fonları kullanmak mümkün olmaktadır.

Perdeci , sonsuz fon perde sonsuz fon perdeci sonsuz fon perdeciler

Her Renkte Kağıt Fon Modelleri

Özellikle istediğiniz farklı renklerde fon perdeler tercihiniz için dilediğiniz şekilde farklı renkleri seçebilirsiniz. Örneğin yeşil ya da moda çekimlerinde ürünlerin renklerine, dekora uygun şekilde renk seçimleri yapabileceğiniz gibi doğrudan siyah, gri veya beyaz stüdyo fonlarını da tercih edebilirsiniz. Kâğıt fon perde çekimleriyle birlikte stüdyo ortamında bambaşka bir hava yaratarak her çekime uygun şekilde de seçimlerinizi yapabilirsiniz.

 

Stüdyo perdelerle ilgili en çok kullanılan farklı renkler nelerse buna uygun şekilde çok sık kullanabileceğiniz şekilde stüdyo fonlarının da tercihini yapabilirsiniz. Bu perde modelleri sayesinde bugün stüdyo ortamında birbirinden farklı ortamlar yaratmak mümkün olurken fonun yanında tercih edeceğiniz çeşitli aksesuarlarla beraber çok iyi bir şekilde de ortamı profesyonelleştirebilirsiniz. Bu konuda fon askı aparatı ya da tavana fon perde asma sistemi gibi seçimlerle beraber dilediğiniz gibi fon perdelerin amaca uygun, nitelikli biçimde de kullanımı sağlamış olursunuz.

 

Pek çok marka seçimi yapabileceğiniz kağıt fonlarla ilgili olarak Savage kağıt fon  seçimlerinde hem kolay kuruluma sahip olacak olması hem de yüksek kalitesiyle birlikte dayanıklı bir karton modellerinde kullanılabilir olması sayesinde uzun ömürlü şekilde dilediğiniz her zaman tercihte bulunabilirsiniz.

 

Kağıt stüdyo fonları konusunda en çok tercih edilen siyah, gri ve beyaz renkleri dışında önemli bir renk olan yeşil rengini de seçebilirsiniz. Greenbox için istenen ve terci edilen bu renkler dışında da koyu yeşil kağıtlar, yavruağzı, sarı, pembe veya mavi gibi renklerde de seçimler yapabilir, en iyi şekilde tercihlerinizi ihtiyacınıza göre yapabilirsiniz.

Kaynak:akgazete


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rus turistler için bakanlıklar devreye girdi! Üç aşamalı yol haritası devreye alındıÖnceki Haber

Rus turistler için bakanlıklar devreye g...

Uğur Dündar'dan bayat numara: Ben Atatürk'ün adayıyım!Sonraki Haber

Uğur Dündar'dan bayat numara: Ben Atatür...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar