FETÖ ve PKK’nın umudu Peker

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ ve PKK’nın umudu Peker
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları sonrası terör örgütleri PKK ve FETÖ harekete geçti. PKK elebaşları Peker’in iddialarına sahip çıkarak yıkıcılık faaliyeti çağrısı yaparken firari FETÖ’cüler de suç örgütü liderinin açıklamalarını kara propaganda malzemesi haline getirdi.

FETÖ - PKK İlişkisi » FETÖ Gerçekleri

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına terör örgütleri PKK ve FETÖ de sahip çıktı. PKK elebaşlarından yapılan açıklamalarla Türk devleti hedef alınırken firari FETÖ’cüler de Peker’in iddialarını kara propaganda malzemesi haline getirdi.

‘AK PARTİ MHP VE PERİNÇEK KAYBETMELİ’

Peker’in iddiaları sonrasında açıklama yapan PYD Eşbaşkanlık Konseyi Üyesi Salih Müslim, Türkiye’nin terörle mücadeleden yana konumlanan milli cephesini hedef aldı. Müslim, 2014 sonrasında Ak Parti, MHP ve Doğu Perinçek’in koalisyon olduğunu, Peker’in iddialarıyla bu koalisyonun kaybedeceğini söyledi. Müslim açıklamalarında Türkiye’deki milli güçlerini şu şekilde hedef aldı:

“Bu koalisyonu savaş makinesi olarak nitelendirmek gerekir. Savaş ne zaman sona ererse bu koalisyon da kaybedecektir. Bu savaş Kürtlerin yok edilmesi üzerine inşa edildi. Peker’in itirafları bu koalisyon arasında çelişki çıkaracaktır. Bu savaş makinesi varlığını sürdüremez. Erken seçim olursa bu koalisyon kaybedecektir. Bu yüzden AKP ve MHP erken seçimin olmasını istemiyor. Biz bu koalisyonun kirli planlarının ortaya çıkarılmasını istiyoruz.”

 

PKK ELEBAŞI: AÇIKLAMALAR ÖNEMLİ

Bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Mustafa Karasu, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları hakkında ANF’ye açıklamalarda bulunmuştu. “Sedat Peker’in ifşaatları çok önemlidir” diyen Karasu, “Eski bir mafya lideri, faşist güçlerin kullandığı bir çete başı, diyerek küçümsemek ve önemsiz kılmak doğru değildir. Bir zamanlar baş tacı edilen ve bu sistemin içinde yer verilen, bu nedenle her şeyi bilen Sedat Peker’in açıklamaları çok önemlidir” diyerek iddialara sahip çıktı. 

 

FETÖ’NÜN SESLERİNDEN YAYGIN KARA PROPAGANDA

Firari FETÖ’cüler, sosyal medya üzerinden yaptıkları kara propagandayla suç örgütü elebaşı Peker’in iddialarını kişisel hesaplarından yoğun şekilde paylaşıyor.

Peker’in iddiaları üzerinden Türk devletini ve Türkiye’nin milli güçlerini hedef alan FETÖ’cüler, ilk günden beri sistematik şekilde kara propagandaya devam ediyor.

Firari FETÖ’cülerden Emre Uslu, Peker’in videoları yayınlanmaya başladığından bu yana kişisel Youtube kanalından yaptığı programlarda Türk devletini hedef alıyor. Uslu, son yayınladığı videoda “Peker yeni faza geçti, Erdoğan’a stratejik saldırı yapıyor” diyerek suç örgütü liderinin İçişleri Bakanı Soylu’nun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yöneldiğini ve hükümeti yıkmak için stratejik davrandığını ifade etti.

Antalya Barosu'ndan Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili suç duyurusu - Son dakika haberleri

Firari FETÖ’cü Said Sefa, kişisel Youtube kanalında yaptığı bir yayında, “Sedat Peker, Erdoğan'ın kolunu değil gövdesini kopardı! İşin içindeki akıl kendini belli etmeye başladı. Peker’in sokağa çıkmayın çağrısı ne anlama geliyor? Avrasyacıların Erdoğan’dan intikam alma çabaları” dedi.

Kapatılan Today’s Zaman gazetesinin Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, “Türkiye Cumhurbaşkanı'nın eski suç ortağı Sedat Peker, lanet olası bir ifşaatta, Erdoğan'ın aile şirketi, Suriye’de El Kaide ile ortaklaşa her türden büyük hacimli yasadışı ticaretten milyarlarca dolar kazandı. Bu programa dahil olan kilit kişilerin isimlerini verdiler” diyerek Peker’in iddialarını sahiplendi.

 

‘PEKER’DEN SONRA GAZA BEN BASIYORUM’

Firari FETÖ’cülerden Cevheri Güven, Peker’in iddiaları üzerinden sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güven ayrıca kişisel Youtube kanalındaki yayınlarında “Peker tornistan yaptı o halde gaza ben basayım” diyerek suç örgütü liderinin iddiaları üzerinden bölücü faaliyetlerine devam ediyor.

FETÖ’nün medyadaki seslerinden Turan Görüryılmaz da sosyal medyadan yürüttüğü kara propagandada Peker’in iddiaları büyütüyor. Görüryılmaz, Peker’in “saldırı planlıyorlar, sokağa çıkmayın” iddiasını paylaşarak toplumda kargaşa yaratmaya çabalıyor.

Kaynak:aydınlık gazetesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vergi ve borç yapılandırması Resmi Gazete'de yayınlandıÖnceki Haber

Vergi ve borç yapılandırması Resmi Gazet...

Kurban pazarları hareketlendi: Fahiş fiyat artışı varSonraki Haber

Kurban pazarları hareketlendi: Fahiş fiy...

Yorum Yazın

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar