FETÖ ve PKK’nın umudu Peker

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ ve PKK’nın umudu Peker
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları sonrası terör örgütleri PKK ve FETÖ harekete geçti. PKK elebaşları Peker’in iddialarına sahip çıkarak yıkıcılık faaliyeti çağrısı yaparken firari FETÖ’cüler de suç örgütü liderinin açıklamalarını kara propaganda malzemesi haline getirdi.

FETÖ - PKK İlişkisi » FETÖ Gerçekleri

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına terör örgütleri PKK ve FETÖ de sahip çıktı. PKK elebaşlarından yapılan açıklamalarla Türk devleti hedef alınırken firari FETÖ’cüler de Peker’in iddialarını kara propaganda malzemesi haline getirdi.

‘AK PARTİ MHP VE PERİNÇEK KAYBETMELİ’

Peker’in iddiaları sonrasında açıklama yapan PYD Eşbaşkanlık Konseyi Üyesi Salih Müslim, Türkiye’nin terörle mücadeleden yana konumlanan milli cephesini hedef aldı. Müslim, 2014 sonrasında Ak Parti, MHP ve Doğu Perinçek’in koalisyon olduğunu, Peker’in iddialarıyla bu koalisyonun kaybedeceğini söyledi. Müslim açıklamalarında Türkiye’deki milli güçlerini şu şekilde hedef aldı:

“Bu koalisyonu savaş makinesi olarak nitelendirmek gerekir. Savaş ne zaman sona ererse bu koalisyon da kaybedecektir. Bu savaş Kürtlerin yok edilmesi üzerine inşa edildi. Peker’in itirafları bu koalisyon arasında çelişki çıkaracaktır. Bu savaş makinesi varlığını sürdüremez. Erken seçim olursa bu koalisyon kaybedecektir. Bu yüzden AKP ve MHP erken seçimin olmasını istemiyor. Biz bu koalisyonun kirli planlarının ortaya çıkarılmasını istiyoruz.”

 

PKK ELEBAŞI: AÇIKLAMALAR ÖNEMLİ

Bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Mustafa Karasu, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları hakkında ANF’ye açıklamalarda bulunmuştu. “Sedat Peker’in ifşaatları çok önemlidir” diyen Karasu, “Eski bir mafya lideri, faşist güçlerin kullandığı bir çete başı, diyerek küçümsemek ve önemsiz kılmak doğru değildir. Bir zamanlar baş tacı edilen ve bu sistemin içinde yer verilen, bu nedenle her şeyi bilen Sedat Peker’in açıklamaları çok önemlidir” diyerek iddialara sahip çıktı. 

 

FETÖ’NÜN SESLERİNDEN YAYGIN KARA PROPAGANDA

Firari FETÖ’cüler, sosyal medya üzerinden yaptıkları kara propagandayla suç örgütü elebaşı Peker’in iddialarını kişisel hesaplarından yoğun şekilde paylaşıyor.

Peker’in iddiaları üzerinden Türk devletini ve Türkiye’nin milli güçlerini hedef alan FETÖ’cüler, ilk günden beri sistematik şekilde kara propagandaya devam ediyor.

Firari FETÖ’cülerden Emre Uslu, Peker’in videoları yayınlanmaya başladığından bu yana kişisel Youtube kanalından yaptığı programlarda Türk devletini hedef alıyor. Uslu, son yayınladığı videoda “Peker yeni faza geçti, Erdoğan’a stratejik saldırı yapıyor” diyerek suç örgütü liderinin İçişleri Bakanı Soylu’nun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yöneldiğini ve hükümeti yıkmak için stratejik davrandığını ifade etti.

Antalya Barosu'ndan Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili suç duyurusu - Son dakika haberleri

Firari FETÖ’cü Said Sefa, kişisel Youtube kanalında yaptığı bir yayında, “Sedat Peker, Erdoğan'ın kolunu değil gövdesini kopardı! İşin içindeki akıl kendini belli etmeye başladı. Peker’in sokağa çıkmayın çağrısı ne anlama geliyor? Avrasyacıların Erdoğan’dan intikam alma çabaları” dedi.

Kapatılan Today’s Zaman gazetesinin Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, “Türkiye Cumhurbaşkanı'nın eski suç ortağı Sedat Peker, lanet olası bir ifşaatta, Erdoğan'ın aile şirketi, Suriye’de El Kaide ile ortaklaşa her türden büyük hacimli yasadışı ticaretten milyarlarca dolar kazandı. Bu programa dahil olan kilit kişilerin isimlerini verdiler” diyerek Peker’in iddialarını sahiplendi.

 

‘PEKER’DEN SONRA GAZA BEN BASIYORUM’

Firari FETÖ’cülerden Cevheri Güven, Peker’in iddiaları üzerinden sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güven ayrıca kişisel Youtube kanalındaki yayınlarında “Peker tornistan yaptı o halde gaza ben basayım” diyerek suç örgütü liderinin iddiaları üzerinden bölücü faaliyetlerine devam ediyor.

FETÖ’nün medyadaki seslerinden Turan Görüryılmaz da sosyal medyadan yürüttüğü kara propagandada Peker’in iddiaları büyütüyor. Görüryılmaz, Peker’in “saldırı planlıyorlar, sokağa çıkmayın” iddiasını paylaşarak toplumda kargaşa yaratmaya çabalıyor.

Kaynak:aydınlık gazetesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vergi ve borç yapılandırması Resmi Gazete'de yayınlandıÖnceki Haber

Vergi ve borç yapılandırması Resmi Gazet...

Kurban pazarları hareketlendi: Fahiş fiyat artışı varSonraki Haber

Kurban pazarları hareketlendi: Fahiş fiy...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar