Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki!.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki!.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftiraları hakkında sert konuşan Erdoğan, "Geçmişte defalarca iddia ettiği yalan olduğu defalarca ispatlanmış konuları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirecektir. Biliyorsunuz müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Bu da aynı şekilde kendine bir yerlerden bir şeyler gönderiliyor, onlarla uğraşıyor. Belgesi var mı? Yok!" şeklinde konuştu..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;



" HEDEFİMİZ 10 YIL İÇERİSİNDE..."

Enerjide dışa bağımlılığımızı en aza indirmek için kendi kaynaklarımızı değerlendiremeye öncelik veriyoruz. Hedefimiz 10 yıl içerisinde 10 bin megavat güne ve enerjisini devreye almaktır.



"SOÇİ ZİRVESİNDE SURİYE KONUSUNDA KRİTİK KARALAR ALDIK"

Geçtiğimiz Çarşamba günü Rusya'nın Soçi kentinde çok önemli bir zirve gerçekleştirdik. Türkiye Rusya ve İran liderleri arasındaki görüşmede kritik kararlar aldık. Astana görüşmelerinin sahada hayata geçirilmesi konusunda üç ülkenin mutabık olması çok önemli



"BU OKULLAR MİLLETİN OKULLARIDIR"

Harp Okulları herhangi bir kesimin değil Türk milletinin okullarıdır.



TRUMP GÖRÜŞMESİ

Sayın Donald Trump ile geçtiğimiz günlerde önemli bir görüşme gerçekleştirdim. Görüşmenin devamını önümüzdeki günlerde tekrardan yapacağız.



KILÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

Kemal Kılçdaroğlu'na iddialarını ispat etmesini ya da özür dilemesi çağrısını yaptım. Güya grup toplantısında belge açıklayacakmış. Bizimle ilgili olmayan konuları geçmişte defalarca iddia ettiği yalan olduğu defalarca ispatlanmış konuları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirecektir. Değerli kardeşlerim biliyorsunuz müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Bu da aynı şekilde kendine bir yerlerden bir şeyler gönderiliyor, onlarla uğraşıyor. Belgesi var mı? Yok! Meselenin dünürlere kadar götürülmesi zaten saçmalığın dik alası. Müfterilere meydanı bırakmamak gerektiğini biliyorum.Bunlar ana muhalefet partisi değil,ANA HİYANET PARTİSİDİR

 

"BİRİSİNE BİR ŞEY SÖYLEYECEKSEM BUNU BİR ZAT KENDİM YAPARIM!"

Değerli arkadaşlar bugün sizlerle eskiden beri yaşanan ancak son zamanlarda daha sık kulağıma gelen, beni de rahatsız eden bir hususu paylaşmak istiyorum. Bürokrasi başta olmak üzere pek çok yerde nerede tembellik yapan biri varsa hemen şu tarz ifadelerle işin için sığınmaya çalışıyor: Cumhurbaşkanımız böyle istiyor veya Külliye böyle istiyor. Bu yöntemin her konuda kullanıldığı anlaşılıyor. Ekranları başında izleyen tüm milletime de sesleniyorum. Ben birine bir şey söyleyeceksem kimseyi aracı kılmaya ihtiyacım yok, bunu bizzat kendim yaparım.Bırakınız Türkiye'yi dünyada bu konuda açık yürekli kararlı liderleri az görürsünüz. Bu kadar net. Kafasında 40 tilki dolaştırıp kuyruklarını birbirine değdirmeyen riyakarlardan olmadık olmayacağız. Bu da böyle biline!



"BUNU BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIMIZ HERKES BİLİR"

Biz yeri geldiğinde yedi düvele meydan okuduk, çekinmedik. Şimdi birilerinin çıkıp bu tarz ifadelerle milletimizle aramıza girmesine izin veremeyiz. Beyefendi böyle istiyor sözü adeta Bürokratik Oligarşi'nin yeni şifresi olmuştur. Biz milletimize hizmet için gece gündüz demeden azimle çalışıyoruz, herkesten de bu şekilde hizmet ortaya koymasını bekliyoruz. Her yeri tıkayıp sonra suçu bizim üzerimize atacaklar, yok öyle. İşini yapan herkesin daima en büyük destekçisi olmuşumdur. Tüm konularda muhataplarıma kararımı ifade etmişimdir. Herkesin yüzüne duymak istediklerini söyleyip arkasından başka konuşmak tarzım değildir. Bunu birlikte çalıştığımız herkes bilir. Şahsım üzerinden yeni bir bürokratik oligarşi asla kabul edeceğim bir durum değildir. Şahsımın adı kullanarak kurallar dışında bir iş yapılmasına rıza gösteremem.



"BUNU YAPANLAR SAHTEKARDIR"

Hiçbir bakanlıkta kurumda şahsımın adı kullanarak herhangi bir sürecin tıkanmasına rıza gösteremem. Bu benim en yakınımda olsa bizzat ben bakanımı aramıyorsam babamın oğlu olsa kapıdan geri koysun. Eğer benden bir telefon almıyorsanız, teyit etmiyorsam bu insanları hemen gönderin. Ne demek adımı kullanmak. Onlar kolaycılıktır. Bunu yapanlar sahtekardır.

 

"HERKES GİBİ ALEVİ KARDEŞLERİMİZ DE BU ÜLKENİN ASLİ SAHİPLERİDİR"

Yaşadığımız dönem topyekün ortak vicdan ve tüm müştereklerimize sıkı sıkıya sarılmamız gerekiyor. Milletimizi ister köken ister mezhep farklılıklarını bahane ederek bölmeye çalışan kim olursa olsun bu ülkenin düşmanıdır. Bizim terör örgütlerine mücadelemizi Kürt kardeşlerimize gibi gösteren kişi olsa olsa Lawerance'lar olur. PKK'nın YPG PYD'nin Kürt kardeşlerimize zerre kadar faydası dokunmuş mu? Son günlerde gündeme getirilmeye çalışılan Alevi kardeşlerimize yapılan provokasyonlarda Lawrance'lardır.

 

İSLAM DÜNYASINA ÇAĞRI

Suriye'de DEAŞ'ın ve rejimin yol açtığı felaket bir milyon Müslümanın canına mal oldu. Buradan tüm İslam alemine sesleniyorum; DEAŞ saflarında çalışan bu katil gruhuna karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Aynı şekilde PKK PYD YPG'li katillere de ortak bir mücadele yürütmeliyiz. Önemli olan bizim kendi içimizde temin edeceğimiz güçlü dayanışma ile kimseye fırsat vermememizdir.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Tatbikat' yalanı çöktü! Kuleli içtimasında bakın ne olmuş .Önceki Haber

'Tatbikat' yalanı çöktü! Kuleli içtiması...

CHP'li eski vekil Aykan Erdemir'e yakalama kararı!Sonraki Haber

CHP'li eski vekil Aykan Erdemir'e yakala...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar