Çin treni mağduru şırınga Özlem'den şimdi de 'Alevilik' iftirası! 'Kışkırtıcı' ve 'tehlikeli' ifadeler kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk TV sunucusu Özlem Gürses, TBMM'deki ahlaksız el hareketi kamuoyunun tepkisini çeken Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendirdi. Sedef Kabaş'a konuşan Gürses, 'Alevilik' provokasyonu yaptı.

Çin treni mağduru şırınga Özlem'den şimdi de 'Alevilik' iftirası! 'Kışkırtıcı' ve 'tehlikeli' ifadelerle provokasyon yaptı - Yeni Akit

Çin treni yalanı ile kamuoyuna rezil olup özür dilemek yerine pişkinliğini ardı ardına çektiği videolarla devam ettiren ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin bir sözde mizah haberini gerçek sanıp canlı yayında anlattıktan sonra 'şırınga Özlem' lakabı ile anılan Özlem Gürses, kamuoyunun 'yalan eğitmeni' olarak tanıdığı Sedef Kabaş'a konuştu.

'Geçmişte veremediği kararların kendisini içine soktuğu bir çıkmaz var'

Özlem Gürses, üst üste girdiği her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında mağlup olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunmaya çalıştı.

Kılıçdaroğlu'na yapılan, "Ana muhalefetin genel başkanı olarak cumhurbaşkanı adayı olmalısın" çağrılarını değerlendiren Özlem Gürses, bu çağrılar üzerinden önce Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

"Kemal Kılıçdaroğluna, 'aday ol, aday olamazsın' diye niye söylüyorlar? Birincisi bugüne kadar bu cesareti göstermediğinin altını çizmeye çalışıyorlar. 'Aday olursan bak nasıl kaybedeceksin, hep birlikte göreceğiz' demeye çalışıyorlar." ifadesini kullanan Gürses, açıklamasınnın devamında, "Burada Kemal beyin, geçmişte alamadığı siyasi kararların, kendisini içine soktuğu bir çıkmaz var. Bunu kabul edelim." dedi.

 

'Kemal bey eğer kararlıysa...'

Üstü kapalı şekilde Kılıçdaroğlu'na 'aday olmamalı' imasında bulunan Gürses, "Kemal beyin, siyasetten ve CHP Genel Başkanlığı'ndan tek bir çıkış planı var. O da cumhurbaşkanı adayı olmak. Bunu kendi yaptı, kendi kararıydı. Kemal bey eğer kararlıysa ve bu yolda yürüyecekse hem Türkiye siyasetini hem kendi siyasi kariyerini çok ciddi bir riske atacak." değerlendirmesini yaptı.

'Alevilik' provokasyonu!

Bir yandaşı olarak, kendisi de Kemal Kılıçdaroğlu'nda savunulacak hiçbir şey bulamayan Özlem Gürses, kışkırtıcı ve tehlikeli bir dille 'Alevilik' provokasyonu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Kemal beye 'aday olamazsın' diyenlerin de imasında bir de şu var. 'Alevi olduğun için aday olamazsın demeye getiriyorlar. Hale bak, biz 2021 yılında neyi konuşuyoruz. Eğer ima buysa, bu çok ayıp."

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASELSAN: Şirketin yurt dışı yatırımcılara satılacağı iddiaları gerçek değilÖnceki Haber

ASELSAN: Şirketin yurt dışı yatırımcılar...

"Milli Dikey Atım Sistemi"nde sona yaklaşıldıSonraki Haber

"Milli Dikey Atım Sistemi"nde sona yakla...

Yorum Yazın

Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar