CHP’deki LGBTİ sevdasının altından Soros’un TESEV’i çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’deki LGBTİ sevdasının altından Soros’un TESEV’i çıktı
Türk aile yapısını ifsad etmeye yönelik hazırlanan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği safsatasının belediyelere nasıl sızdırılacağını anlatan sapkın kılavuzun arkasından da Soros çıktı. Siyonist George Soros’un desteklediği TESEV’in, ‘Belediye ile nasıl iş birliği kurabiliriz?’ başlıklı 40 sayfalık bir kitapçık yayınladığı ortaya çıktı.

CHP’deki LGBTİ sevdasının altından Soros’un TESEV’i çıktı

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun emriyle personele yönelik cinsiyet eşitliği eğitimi verilmesinde, İzmir’de belediye binasının taşıyıcı kolonlarının LGBTİ renklerine boyanmasında ve Şişli Belediyesi’ne eşcinsel danışman atanmasında bu skandal kitapçıktaki talimatların etkili olduğu öğrenildi.

Kan ve gözyaşı baronu Siyonist George Soros’un desteklediği TESEV, LGBTİ sapkınlığını belediyelere sızdırmak amacıyla “Belediye ile nasıl iş birliği kurabiliriz?” başlıklı skandal nitelikte bir kitapçık yayımlamış. CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na danışmanlık desteği veren PKK sevici Dr. Özgün Akduran’ın kaleme aldığı 40 sayfalık kitapçıkta, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği safsatasının belediyelere nasıl sızdırılacağının yolları anlatılıyor.

Kılıçdaroğlu kurucu üye

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurucu Üyesi olduğu ve Mütevelli Heyetinde yer aldığı TESEV’in yayımladığı kitapçıkta, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği zırvasının belediyelere nasıl sızacağı anlatılıyor. Soros Vakfıyla ilintili olan TESEV tarafından bastırılan kitabın yazarı ise İmamoğlu’na LGBTİ sapkınlığı konusunda danışmanlık desteği veren PKK sevici Dr. Özgün Akduran. 40 sayfalık sapkın kitapçıkta, kadın ve erkek haricinde üçüncü bir cinsiyetin varlığının propagandası yapılıyor. ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitlikçi Yerel Yönetim’ sloganıyla hazırlanan kitapçığa İsveç İstanbul Başkonsolosluğu da destek veriyor.

Sapkınlığı normalleştirme

TESEV’in hazırladığı ‘Belediye ile nasıl iş birliği kurabiliriz?’ başlıklı kitapçıkta, STK görünümlü fitne odaklarının belediyelerle doğrudan ilişki kurabilmelerinin yolları öğretiliyor. Ayrıca, skandal nitelikteki kitapçıkta belediyeler tarafından hazırlanan stratejik planda toplumsal cinsiyet eşitliğinin izini nasıl aranması gerektiği ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Kitapçığın 6. sayfasında “Belediyelerin toplumsal cinsiyet eşitliği konusuyla ilgilenen birimi hangisidir?” gibi yönlendirici sorular yer alıyor.

Belediyelerde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Masası’nın kurulmasını deklare eden kitapçıkta, “Belediye meclisinin toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili çalışan üyelerine nasıl erişebilirim?” sorusu da yöneltiliyor. Kitapçıkta yer alan skandal 30 sorudan bazıları şöyle:

Bütçesi bile hazır

l Toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili fikirlerimi hangi belediye meclis üyelerine anlatmalıyım?

l Toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili önerilerimin belediye meclisinde tartışılması için ne yapmalıyım?

l Toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili dünyadan ilham olabilecek örnekler var mı?

l Belediyenin stratejik planının toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı olması için nasıl bütçe düzenlemesi önerebilirim?

l Belediyenin stratejik planında toplumsal cinsiyet eşitliğini nerede aramalıyım? Stratejik planının toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı olduğunu nasıl anlarım?

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski savunma sanayi kurum çalışanlarına FETÖ operasyonuÖnceki Haber

Eski savunma sanayi kurum çalışanlarına...

Birbirlerine girdiler! Enver Aysever’den Tunç Soyer’e büyük şokSonraki Haber

Birbirlerine girdiler! Enver Aysever’den...

Yorum Yazın

MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı
CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!
İzmir'de yolsuzluk operasyonu: Tunç Soyer dahil 41 kişi tutuklandı
Belediye binasında rüşvet alırken kayda alındı! CHP'ye baklava operasyonu
Peygamber Efendimize hakaret eden Leman dergisi önünde protesto
Leman şerefsizi Doğan Pehlevan'ın sicili kabarık! Kirli geçmişi ortaya çıktı!
Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Leman dergisi hakkında soruşturma
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon! Tunç Soyer gözaltına alındı Listede 157 kişi var
TSK'nın en büyük gücü: Türk Kara Kuvvetlerinin 2234. kuruluş yıl dönümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar