CHP trolleri ekstra mesaide: Kılıçdaroğlu’nun tweetinin altı kopya paylaşımla doldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP trolleri ekstra mesaide: Kılıçdaroğlu’nun tweetinin altı kopya paylaşımla doldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve ailesini hedef alan açıklamalarına tepki yağıyor. Kılıçdaoğlu’nun o açıklamalarını paylaştığı tweetin altı CHP’li troller hep aynı yorumları yaptı.

CHP trolleri ekstra mesaide: Kılıçdaroğlu’nun tweetinin altı kopya paylaşımla doldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu akşam yaptığı iftira dolu kampanyaya sert tepki gösterdi. Çelik, Kılıçdaoğlu için “İç kaos oluşturmak istiyor." dedi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun tiyatro gösterisi sergilediği tweetinin altındaki yorumların birçoğunun birebir aynı veya belirli aralıklarla defalarca kez aynı hesaplarla paylaşılmış hazır metinler olduğu görüldü.

İşte CHP’li trollerin yaptığı paylaşımlardan bazıları…

 

"İÇ KAOS OLUŞTURMAK İSTİYOR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti hedef alan açıklamalarına canlı yayında tepki gösterdi. "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor." diyen Çelik, "Ortaya attığı iftiralar FETÖ kampanyasıdır." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sinsi bir faaliyet yürüttüğünü ve bundan sonraki açıklamalarına itibar edilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Çelik, "Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor." diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, A Haber canlı yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi.

"Kılıçdaroğlu, sistematik olarak aileyi hedef alan bir dil kullanılıyor. Bu siyaset değil, bir iftira kampanyası" diyen Çelik, "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor." ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ HUKUKİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAK"

Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iftiraların FETÖ kampanyası olduğunu belirten Çelik, "Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendiriyor. AK Parti hukuki girişimlerde bulunacak. Kılıçdaroğlu herkesi suçluyor ve demokrasiyi hedef alıyor. Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor. Örnek verir verdiği örnekler doğru değildir." diye konuştu.

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti'den CHP'li Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tepki yükseliyor: Kılıçdaroğlu iç kaos oluşturmak istiyorÖnceki Haber

AK Parti'den CHP'li Kılıçdaroğlu'nun idd...

AK Parti'den CHP'li Kılıçdaroğlu'nun belgesiz iddialarına çok sert tepkiler yükseldi: Kılıçdaroğlu iç kaos oluşturmak istiyorSonraki Haber

AK Parti'den CHP'li Kılıçdaroğlu'nun bel...

Yorum Yazın

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NEXT Sosyal hesabından ilk paylaşım!
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur Halisdemir, teğmenlik diplomasını aldı
İBB'ye 9. dalga operasyon! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil onlarca kişi gözaltına alındı
9 Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı!
Özlem Çerçioğlu CHP'den istifa ettiğini duyurdu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar