Aykut Kocaman'dan istifa sinyali

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aykut Kocaman'dan istifa sinyali
Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, "Ortada bir başarısızlık var. Bu başarısızlığın faturası da bana ait. Ben de gerekeni yapacağım." dedi.

Aykut Kocaman takım otobüsüne binmedi

Aykut Kocaman takım otobüsüne binmedi.

 

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Kocaman, Kayserispor maçındaki senaryonun skor anlamında benzerini yaşadıklarını söyledi.

Kocaman, 11 haftada 17 puan topladıklarını hatırlatarak, " için çok katlanılır, kabul edilebilir durum değil. Ciddi bir başarısızlık. Ortada bir başarısızlık var. Bu başarısızlığın faturası da bana ait. Ben de gerekeni yapacağım." diye konuştu.

 

Fenerbahçe Osmanlıspor'u da yenemedi

 

Bu seviyedeki takımın ve oyuncuların bu kadar hata yapmaması gerektiğini dile getiren Kocaman, şöyle devam etti:

"Ortada bir başarı varsa malzemecisinden yöneticisine kadar herkesindir. Başarısızlık da herkesindir. Buradaki başarısızlık herkesin derken, payın büyüğünü önce kendime, sonra da futbolcu grubuna çıkarmam gerekiyor. 3-4 yılda yapabileceğimiz vahim hatayı 11 haftaya sığdırdık. Vardar maçını da eklememiz lazım. Oyuncu grubu için söylüyorum, bu kadar bireysel hatayı kaldırma lüksü yok. Bundan sonra bunu bir şekilde çevirmenin pek mümkünatı yok. 11. hafta itibarıyla hiç düşünmediğimiz, öngörmediğimiz bir tablo var. Kontrol edilebilir ve kabul edilebilir durum değil. Kendi adıma vermem gereken kararı çok net bir şekilde vereceğim. Her zaman her yerde şunu söylüyorum; doğru olan, doğru zamanda doğru şeyi yapabilmek."

Kocaman, maçın ardından kulüp yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım ile toplantı yaptıkları iddialarını da yalanladı.

Hiç kimseyle görüşmediğinin altını çizen Kocaman, futbolcularını suçlamadığını, sadece tespitte bulunduğunu dile getirerek, "Bu seviyedeki oyuncuların, bu kadar vahim hata oranı normal değil. Burayı oyuncu, oyun ve antrenman açısından da kurgulayan benim. Bu tespiti yaptıktan sonra kendime dönüyorum. Esas en büyük hata benim. Bu hatanın da bu seviyede bir karşılığı var. Söylediğim çok açık aslında." ifadelerini kullandı.

Yönetimden göreve devam talebi gelirse nasıl davranacağı sorulan , "Çok net, gerekeni yapacağım." diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan, kulüpten yapılan açıklamada, daha önce planlanmış milli maç arası programı doğrultusunda teknik direktör Aykut Kocaman'ın, akrabalarıyla buluşacağı için Osmanlıspor maçından sonra takımla İstanbul'a dönmeyeceği bildirildi. Açıklamada ayrıca, sarı-lacivertlilerin 2 gün izin yapacağı duyuruldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rıdvan Dilmen'den o isme sert eleştiri! Hemen gönderin...Önceki Haber

Rıdvan Dilmen'den o isme sert eleştiri!...

Miller: 2019’da gaz akışı başlarSonraki Haber

Miller: 2019’da gaz akışı başlar

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar