MİT'i tarayan hain kriptolu mesaj .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİT'i tarayan hain kriptolu mesaj .
15 Temmuz darbe kalkışmasında MİT tarayan FETÖ'cü pilot Murat Karakaş'ın, darbenin merkezi olan Akıncı Hava Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı. Hain Karakaş darbeye katılmadan önce terörist Gülen'in 'Sabah Akşam Zikirleri'adlı kitabını okuduğu ve ayrılırken kitabı dergiliğin en üst rafına koydu..

MİTi tarayan hain kriptolu mesaj

 

'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Kobra tipi helikopterle 'i bombalayan Kara Havacılık'ta görevli eski Kurmay Yarbay Pilot 'ın, darbenin merkez üssü olan 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığındaki görüntüleri ortaya çıktı. Kara Kuvvetleri Personel Başkanlığı'nda Proje Subayı olan ve FETÖ'de imam statüsünde olan Karakaş'ın, darbe faaliyetlerine katılmadan önce teröristbaşı Fetullah Gülen'e ait "Sabah Akşam Zikirleri (Duaları)" adlı kitabı okuduğu anlaşıldı. Karakaş, daha sonra AH-1P Kobra tipi helikopteriyle havalanarak MİT'i taradı.

KİTABI KAÇARKEN BIRAKTI
MİT'i bombalama görevini tamamladıktan sonra helikopteriyle Akıncı Üssü'ne dönen Kurmay Yarbay Pilot Karakaş'ın, üsten ayrıldığı sıradaki görüntülerinde, dikkat çekici ayrıntılar bulunuyor. Kamera kayıtlarına takılan Karakaş'ın sivil kıyafetli olduğu ve üsten bir sırt çantasıyla ayrıldığı görülüyor. 16 Temmuz günü saat 17.37 sıralarında üsten ayrılan Karakaş, Akıncı Üssü'nün kripto odasının bulunduğu koridorda ilerlediği sırada, elinde bulunan Fetullah Gülen'e ait "Sabah Akşam Zikirleri (Duaları)" adlı kitabı koridordaki dergiliğe bırakıyor.

KRİPTO MESAJ VERDİ
15 Temmuz'un başarısız olmasının ardından üsten sivil kıyafetli olarak ayrılan Karakaş'ın, makamı Akıncı Üssü'nde olmadığı da belirtildi. Bu doğrultuda elinde Gülen'e ait kitapla görüntülenen Karakaş'ın darbe girişimi sırasında ve öncesinde bu kitabı yanından ayırmadığı değerlendiriliyor. Darbenin başarısız olması ardından da kitaptan kurtulmak isteyen Karakaş, dergiliğe bırakıyor ve kanıt temizleyerek üsten ayrılıyor. Askeri yayınların bulunduğu dergiliğe Gülen'in derlediği "Sabah Akşam Zikirleri (Duaları)" kitabının konulmasıyla verilen mesaj da ayrıntılı olarak inceleniyor. FETÖ'nün bu yolla, "Gidiyoruz ama geri geleceğiz" mesajı vermiş olabileceği belirtiliyor.

SAVCILIKTA ÖĞRENMİŞ!
Darbe girişiminin ardından yakalanan Yarbay Karakaş'a savcılık tarafından bu görüntüler de soruldu. Karakaş, verdiği ifadede, kitabı bir masanın üzerinde gördüğü ve alıp dergiliğe koyduğu iddiasında bulundu. Karakaş, kitabın Gülen'e ait olduğunu ise ilk kez savcılık sorgusunda öğrendiğini öne sürdü. Karakaş, ifadesinde Akıncı Üssü'ndeki kripto koridorda yaşananlara ilişkin de ilginç bir bilgi verdi. Karakaş, "Karargah bölgesinde bulunduğum sırada Akın Öztürk'ü gördüm. Yanında havacı generaller de vardı. Kendisi resmiydi, yanındakilerle konuşuyordu, ancak ne yaptıklarını, ne konuştuklarını bilmiyorum. Ayrıca Mehmet Dişli'yi de karargah bölgesinde gördüm. Resmi üniformalıydı ve o bölgede dolaşıyordu" dedi. FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikaste giden ekipteki eski yüzbaşı Haldun Gülmez'in üzerinde de "H.E. (Hocaefendi) duaları" yazan bir not çıkmıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ'nün inlerine girildi! Yüzlerce kişi için gözaltı kararı .Önceki Haber

FETÖ'nün inlerine girildi! Yüzlerce kişi...

NATO’ya t'abi'Sonraki Haber

NATO’ya t'abi'

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar