Korayspor Üyelik İşlemleri Sizlere Ne Kazandırır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korayspor Üyelik İşlemleri Sizlere Ne Kazandırır?
Neden Korayspor’u tercih etmelisiniz?Merhabalar, Korayspor’a hoş geldiniz. Korayspor ’un sizlere sunduğu birbirinden güzel fırsatları duymaya hazır mısınız? Bizlerde sabırsızlanıyoruz anlatmaya ancak öncesinde sizlere Korayspor’dan birazda olsa bahsedelim ve neden Korayspor’a üye olup alış verişlerinizde bizi tercih etmeniz gerektiğini kısaca anlatalım.

Kent Meydanı Avm - Koray Spor Mağazası | AVM GEZGİNİ - Alışveriş ...

Korayspor hem internet üzerinden faaliyet göstermekte olup hem de Türkiye’nin çok çeşitli illerinde bulunan on bir (11) mağazası ile siz değerli müşterilerimize çocuk giyim, erkek ve bayan giyim başta olmak üzere özellikle spor ayakkabı, spor giyim, gündelik giyim, çeşitli aksesuarlar, çanta, çok çeşitli ekipmanlar ve daha birçok spor dalının ekipmanlarını, kıyafetlerini ürün kalitesini, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışıyla değerli müşterilerimize sunmaktadır. Güler yüzlü personelimiz, çalışkan ve çözüm odaklı müşteri hizmetlerimiz ve müşterinin sadece satış yaparken değil alış verişten sonra da yanında olan Korayspor iade, değişim gibi durumlarda her daim müşterilerinin yanında olup müşterilerine son derece sadıktır. Siz değerli müşterilerimizin destekleri ve memnuiyeti olmadan zaten buralara kadar gelemezdik. Ücretsiz ve hızlı kargo, güvenli alış veriş, kolay iade gibi müşteri dostu hizmetlerimiz ve sıra dışı kampanyalarımız, geniş ürün yelpazemiz ile şıklığınıza şıklık katacağız, dolaplarınızı şenlendireceğiz.

Mağazamız Dünya’da ve ülkemizde oldukça iyi bilinen ve kalitesi, rahatlığı ile herkesi kendine hayran bırakmış birçok köklü firma ile çalışmaktadır. Bilhassa her sporcunun hayran kaldığı Under Armour, Reebok, Puma, Adidas gibi markalar ve sizlerin çok severek takip ettiği Polo, Wans, New Balance, Nike, Lotto, Puma gibi markalar, üstelik daha fazlası gerek günlük kullanıma özel ürünleri gerekse sporculara özel ürünleriyle sizlere sunuluyor. Hatta Türkiye’de faaliyet gösteren neredeyse bütün kaliteli ayakkabı ve giyim markaları, spor ekipmanı markalarıyla iş birliği içerisindeyiz desek tam yerinde olur. Bizde yok yok…

Sadece bunlar da değil. Ürün yelpazemizin genişliğinden biraz daha bahsedelim. Korayspor, basketbol, futbol, tenis, fitness, koşu ve günlük türünde çok çeşitli ürünleri her yaştan müşterilerine sunmaktadır. Yani kadın, erkek ve çocuk reyonumuz Türkiye’de eşine az rastlanacak şekilde geniştir ve kalitelidir. Bitti mi? Elbette hayır. Korayspor ayakkabı ve kıyafetin yanında ayakkabı bakım ürünleri, boks ve kaykay gibi çok çeşitli hobilerin ekipmanlarını, çanta ve aksesuarları, günlük kıyafetleri de eşsiz fırsatlarla size sunacaktır. . Bizler sadece yetişkinlere yönelik ürünlerin dışında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da uygun Çocuk Giyim ürünler satmaktayız. Her renk, fiyat, tür ve markadan onlarca ayakkabı, kıyafet, aksesuar, çanta ve çeşitli spor ekipmanları Çocuk Giyim yelpazemi renklendiriyor. Dahası Türkiye’de kalitelisinin bulunması zor olan takım sporları ekipmanları, formaları, büyük numara ve daha fazlası mağazalarımızda mevcuttur. İhtiyacınız her ne ise bizde olduğuna emin olun…

Elbette Korayspor üyesi olmanın daha fazla getirisi de var. Her sezonun başlangıcında ve her sezonun sonunda sizlere akıl almaz fırsatlar ve ihtiyaç duyacağınız çok çeşitli türlerde ürün çeşitliliği sunmaktayız. Eğer sizler de Korayspor ailesine katılırsanız geniş ürün yelpazemiz, başka yerde bulamayacağınız bollukta ve kalitede ürünler, inanılmaz fırsatlar, müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışımız ve daha fazlası sizlere sadece bir tık uzakta olacaktır. Tüm bunlara ek olarak İstanbul, Bursa ve Eskişehir’de bulunan mağazalarımıza gelip ürünlerimizi bizzat yerinde deneyerek görüp alabilirsiniz. Üyelerimize takip listesi, etkin ve pratik müşteri hizmetlerimiz, kolay ürün iadesi ve değişimi gibi eşine az rastlanır hizmetleri de vadediyoruz. Sizleri de Korayspor ailesine bekleriz. Tüm ürünlerimizin kalitesine bizler kefiliz, umarım memnun kalırsınız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti’ye farklı partilerden 8 belediye başkanı geçecek.Önceki Haber

AK Parti’ye farklı partilerden 8 belediy...

HDP mahkemelik oluyor! Kızı dağa kaçırılan baba Mehmet Laçin'den 2 milyon liralık tazminat davası .Sonraki Haber

HDP mahkemelik oluyor! Kızı dağa kaçırıl...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar