murat kurum
murat kurum

İlahi Videoları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlahi Videoları
İlahi dinlemek eski yıllardan beridir birçok toplumun ortak kültürü olarak yerini almıştır. Toplumların ilahilere bakış açısı veya anlayış şekli farklıdır. Türk toplumunda Müslüman inanışı çok büyüktür.

Ä°lgili resim

Kalpler Allah aşkıyla yanar. Bu sebeple ilahiler en çarpıcı şekilde Allah aşkını yansıtır. Allah sevgisi, Allah'ın adaleti ve Allah'ın yarattıkları ilahiler içinde hep harikulade olarak geçer. İlahi dinleyen insanlar yürek huzuru yaşar, ruhlarını sıcaklık kaplar ve kalpleri Allah sevgisiyle dolar taşar.

İlahiler dinlerken düşündürür, hayattaki her varlığa özel değerler yükler. www.ilahileri.net adresimizi tüm Müslüman toplumu için oluşturduk. İlahi sitemizden en güzel, en acıklı ve en ulvi ilahileri dinleyebilirsiniz. Allah’ı anmak, peygamber aşkı ve tüm güzellikler için sitemizde bulunan ilahileri dinleyebilir, telefonunuza indirmek için ilahi indir seçeneğimizi tercih edebilirsiniz. İlahilerde hep övgüler vardır, ilahiler hayattaki her objenin bir değeri olduğunu anlatır, kutsal olan tüm değerler ilahilerin içinde yer alır. Sitemizden sizleri tüm güzelliklere ilahi dinleyerek ulaşmanızı sağlıyoruz. Sedat Uçan, Abdurrahman Önül ve Hasan Sağındık gibi ünlü sanatçıların seslendirdikleri ilahileri dinleyebilirsiniz.

İlahi Dinlemek

İlahiler inanan insanlar tarafından yazılmıştır. İnançlarını hislerine dökmüş ve en kalbi, içten ve samimi duygularla Allah sevgilerini yazmışlardır. Mesnevi tarzı müzikler ile seslendirmişler ve tüm insanlığa sunmuşlardır. Kalbi merhamet duygusuyla yanmış insanlardan "annem" ilahisini dinlemek için sitemizi seçebilirsiniz.

İlahi Ve Tüm Güzellikler

Sitemiz üzerinden en sevdiğiniz ilahileri bulabilir, ilahi dinle seçeneğimizle dinleyebilirsiniz. Ekranlarda yayınlanmış ve tekrar dinlemek istediğinizde bulamadığınız ilahileri bulabilir, anlamlı sözlerden kendinize ders alabilirsiniz. Zikir, mevlidi şerif, kuranı kerim dinleti ve toplantılarınızda bu ilahi müzik çeşitlerini arkadaşlarınıza dinletebilir, Allah sevginizi herkesle paylaşabilirsiniz. Gül Muhammed, Medine Gülü, Medine’ye varamadım, şehidim, annem, oğlum ve babam ilahilerini dinleyerek en yoğun ve hissel duygularınızı açığa vurabilirsiniz.

Ağlatıcı İlahiler

Allah'a dua etmek, Allah'ı övmek, Allah'ın yarattığı her şeye gıpta ile bakmak ve tüm yaratılanlara övgü dolu sözler yazmak sitemizde yer alan ilahi mp3 müziklerde bulunmaktadır. Sitemizde en güzel ve duygusal ilahi seçenekleri, sanatçısıyla birlikte bulunabilmektedir. Ağlatan ilahileri dinleyerek duygulanabilir, çocuk sevgisi hakkındaki ilahileri dinleyerek ona sevginizi arttırabilir, annem ilahisini dinleyerek annenizin kalbinizdeki değerini daha çok arttırabilirsiniz.

En iyilerini buradan bulabilirsiniz.

İlahi Sohbetler

Sitemizde en coşkulu ve duygu dolu ilahilere yer verilmektedir. Ünlü tasavvuf sanatçılarının söylediği ilahileri sizlerde dinleyebilir, yaşamın tadını ve anlamını daha net öğrenebilirsiniz. Sitemizde sizler gibi ilahi dinleyen veya ilahi seven kişilerle güzel ve düzeyli sohbetler edebilirsiniz. Sitemizde yer alan sohbet bölümümüzde kötü olan hiç bir içeriğe yer verilmez. Siyaset, küfür, kötü kelime ve alaycı konuşmalar yapılmaz. Sizde kaliteli bir siteden ilahi dinleyerek, güzel sohbetler etmek için sitemizi inceleyebilirsiniz. Sitemizde yer alan ilahiler üzerinden istediğiniz ilahiyi arama butonu ile arayarak bulabilir, cep telefonunuza indirebilir ve ilahi dinlemek istediğinizde dinleyebilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmamoğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı!Önceki Haber

İmamoğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıkt...

Sezai Temelli’den küstah sözler: 23 Haziran’da CHP’ye oy verirseniz....Sonraki Haber

Sezai Temelli’den küstah sözler: 23 Hazi...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar