murat kurum
murat kurum

Casus papaz Brunson’un hedefi Kürt devletiydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Casus papaz Brunson’un hedefi Kürt devletiydi
Türkleri ve Kürtleri İsa Mesih’e döndürmek ve Hıristiyan Evangelist yapmak amacıyla hayatının son 25 yılını Türkiye’de geçiren ABD’li papaz Andrew Brunson, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği gerekçesiyle yaklaşık 2 yıldır yargılandığı mahkemece ev hapsi kararıyla tahliye edilmişti.

 

Casus papaz Brunson’un hedefi Kürt devletiydi

 

Andrew Brunson'un Türkiye’deki 25 yıllık çalışmalarına bakıldığında, sağlık sorunlarının oluşması doğal görünüyor. Zira Brunson, hayatının en önemli amacı olan Hıristiyan Evangelist bir bağımsız Kürdistan hayali için gecesini gündüzüne kattı. Sayısız kez Güneydoğu’ya ve Kobani’ye seyahatler yaptı. Çok sayıda Kürdü Hıristiyanlaştırdı. Hendek ve çukur eylemleri başladığında amacına ulaşmaya yaklaştığını düşündü, fakat büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ardından FETÖ’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine bel bağladı. O da başarısız olunca tüm umutları söndü. 25 yıllık emeğin koca bir sıfır ile noktalanması Brunson’da yüksek tansiyondan şekere, kalp yetersizliğine kadar pek çok hastalığın baş göstermesine neden oldu.

RAHİP SANTORO’YU NEDEN SAVUNMADILAR?

Konuyla ilgili Akit’e değerlendirmede bulunan güvenlik uzmanı Oktay Tepe, “Emperyal batının ajanlarını her türlü maskeyle Türkiye’nin üzerine salması ve bu ajanlarını iffetsizlikten çekinmeden fütursuzca savunması yeni değil” ifadelerini kullandı. Tepe, şöyle devam ediyor: “Zaten papaz Brunson için gösterdikleri çaba da bu açıdan onun ne kadar önemli olduğunu göstermiyor mu? Bu kadar çaba akıllara, ‘madem din adamlarınıza bu kadar önem veriyordunuz, FETÖ tarafından Trabzon’da vurdurulduğu belirtilen Rahip Santoro için neden göstermediniz? Papaz Brunson’un özelliği ne?’ sorusunu getiriyor. Bu işlerin eskiden etik kuralları vardı. Açığa çıkan ajanlar sessiz sedasız o ülkeden çekilir, yerine ilk fırsatta başkaları gönderilirdi. Bakıyoruz, ABD en yüksek perdeden elemanını savunmaktan, hatta onun için onlarca yıllık müttefikini kaybetmekten çekinmiyor. Artık başta Türkiye olmak üzere 1.5 milyarlık İslam dünyası başını ellerinin arasına alıp düşünmeli ve kendine gelmelidir. Müslümanlar, Erdoğan’ın önderliğinde bir araya gelmeli, dostunu, düşmanını tanımalıdır.”

FETÖ İMAMI İLE 293 GÖRÜŞME!

Brunson hakkında İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, din adamı görüntüsü altında söz konusu terör örgütleri adına suç işlediği ve genel stratejileri kapsamında eylem birlikteliği içinde olduğu, örgütlerin amaçlarını bilerek ve isteyerek iş birliği yaptığı belirtilmişti. İddianamede adeta yok yok. Brunson’un ABD’li bir askere gönderdiği 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin başarısız olmasından üzüntü duyduğuna ilişkin mesaj içeriklerine yer verilen iddianamede, cep telefonundaki “Türkleri sallayacak bazı olayları bekliyorduk. İsa’ya dönmek için gerekli koşullar oluştu. Darbe teşebbüsü bir şoktu. Birçok Türk geçmişte de olduğu gibi askeriyeye güvendi ancak bu sefer çok geçti. Ve darbe teşebbüsünden sonra bu başka bir sallama. Sanırım olaylar daha da kötüye gidecek. Sonunda biz kazanacağız” mesajı da dosyaya eklenmişti. Brunson’un, görüşmediğini öne sürdüğü FETÖ’nün sözde Ege Bölge İmamı firari sanık Bekir Baz ile tam 293 kez GSM sinyali de tespit edilmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİT yatakta basıp şafakta paketliyor!Önceki Haber

MİT yatakta basıp şafakta paketliyor!

Muharrem İnce: Derdim koltuk değilSonraki Haber

Muharrem İnce: Derdim koltuk değil

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar