murat kurum
murat kurum

Botoks ve Leke Tedavisi Ankara

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Botoks ve Leke Tedavisi Ankara
Ciltte sıkılaşma meydana getirdiğinin fark edilmesi sonrası estetik alanında da kullanılmaya başlanan bu uygulama birçok yaşlılık etmenini ortadan kaldırmaktadır.

Botoks ve Leke Tedavisi ile ilgili görsel sonucu

Genelikle yüz bölgesinde olmak üzere kaş aralı, alın bölgesi, ağız kenarları ve boyun çizgilenmelerini ortadan kaldırmak amacıyla yaptırılan Botoks Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerimizde oldukça fazla kişi tarafından yaptırılmaktadır. Clostridium Botunlinum adlı bakterinin ürettiği bir protein olan botoks, tarihte ilk defa göz ne nololojik hastalıklarda kullanılmaktaydı. Ciltte sıkılaşma meydana getirdiğinin fark edilmesi sonrası estetik alanında da kullanılmaya başlanan bu uygulama birçok yaşlılık etmenini ortadan kaldırmaktadır. Yaşlılığa bağlı olarak oluşan veya sigara, hava ve güneş etkisinden dolayı artan cilt kırışıklıklarının tedavisinde kullanılan botoks, cerrahi bir işlem istemeyen herkes tarafından kullanılan bir yöntemdir. Birçok kişinin kesi gerektirmemesi ve acısız bir yöntem olmasından dolayı tercih ettiği botoks işlemi FDA onaylı bir tedavi yöntemidir. Daha canlı, daha taze ve genç bir cilde sahip olmak amacıyla yapılan Botoks Ankara, İzmir, İstanbul gibi birçok şehirde bulunan elit merkezler tarafından yaptırılmaktadır.

Botoks Nedir?

Kırışıklık ve aşırı terleme tedavisinde kullanılan botoks, laboratuar ortamında elde edilen bir ekzotosindir. Uygulanması gayet basit ve acızı olan bu yöntem, birçok farklı etmen sonucu ciltte ki kırışıklıkları gidermek amacıyla yapılmaktadır. Son dönemlerin en popüler uygulamalarından olan ve birçok Hollywood yıldızı tarafından uygulanan bu yöntem oldukça güvenilir bir tedavi yöntemidir. Herhangi bir yan bölgeye etki etmeyen ve sadece uygulaması yapılan bölgede etki gösteren botoks hakkında alanında uzman olan Dr.Buket Yıldırım'dan ve www.drbuketyildirim.com adresi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Botoks uygulama alanları başlıca:

-Alın kısmında oluşan yatay çizgilenmelerde

-Kaşlar arasındaki çizgilenmelerde

-Göz ve ağız çevresindeki kırışıklarda

-Boyun bölgesinde bulunan kırışıklıklarda uygulanmaktadır.

 

Botoks Nasıl Yapılmaktadır?

Alanında uzman kişiler tarafından yaptırılması gerek bu uygulama için ilk olarak en doğru uygulama yapılacak bölge seçilmesi gerekmektedir. Bölgesin temizlenmesi ve lokal anestezi etkisi bulunan krem sürülmesi sonrasında, seçilen bölgeye ufak dozlarda uygulanmaktadır. İnce uçlu enjeksiyonlar ile uygulanan bu işlem ortalama olarak 10 ila 15 dakika arasından sürmektedir. Uygulandığı bölgede kas ve sinir bağlantısını engelleyen botoks, bu sayede bölgede bulunan kırışıklıkları doldurmakta ve ortadan kaldırmaktadır. Yüz ifadenizin ve mimikleriniz korunduğu bu yöntem sizi daha genç bir cilde kavuşturacak.

Uygulama Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

18 yaş ve üzeri olmanız durumunda uygulayabileceğiniz bu yöntemi, hamile veya emzirme dönemindeki kişilerin yapması önerilmemektedir. Uygulama sonrası ilk 2 hafta içerisinde etkisini göstermeye başlayan bu uygulama 6-8 ay kadar etkisini göstermektedir. Uygulama sonrasında hafif kızarıklık veya baş dönmesi yaşayabileceğiniz yan etkiler, kendiliğinden geçmekte ve kalıcı bir etki bırakmamaktadır. Herhangi bir sağlık sorununa yol açmayan ve uygulanmadığı bölgelerde yan etki göstermeyen Botoks Ankara gibi hava şartlarının sert olduğu bölgelerde yaygın olarak yaptırılmaktadır.

Leke Tedavisi

Günümüz şartlarından en yaygın sağlık problemlerinden birisi olan cilt lekeleri, yaşlılık, güneş veya hormonsal etkiler gibi birkaç farklı nedenden ötürü ortaya çıkabilmektedir. Her cilt rengine sahip insanda görülebilen bu rahatsızlık, günümüz teknolojisi ile Leke Tedavisi Ankara, İstanbul gibi büyük şehirler de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Lekeler Neden Oluşuyor?

Ciltte bulunan 'Melanin' adlı pigmentin bir bölgede bulunması gereken sayıdan çok daha fazla birleşmesi sonucu oluşmaktadır. Cilde rengini veren bu pigmentin sebep olduğu bu rahatsızlık genellikle yaşlanma sonucunda, gebelikte, güneş kaynaklı veya yanlış ağda uygulaması gibi birkaç sebepten ötürü meydana gelmektedir. Melazma adı verilen ve güneş lekelenmesi olarak da bilinen bu rahatsızlık genel olarak güneş ışığına maruz kalma sonucu oluşmakta ve en fazla kadınlarda görülmektedir. Yaz mevsiminde daha da koyu bir renge bürünen bu lekeler, güneşe sık maruz kaldığınız el, yüz ve boyun gibi bölgelerde görülmektedir.

Leke Tedavisi Yöntemleri

Leke Tedavisi Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde bulunan elit merkezler tarafından yaygın olarak uygulanmaktadır. Birkaç farklı şekilde tedavisi bulunan bu yöntemde: Lazer ile tedavi yönteminde, lekeye sebep olan pigmentlerde ortadan kaldırılmaktadır. Lekenin durumuna göre dozajı belirlenen uygulama, cilt üst tabakasını soyarak uygulanmaktadır. Kimyasal peeling yönteminde, cildin üst tabakasının soyulması ve ardından kollajen üretiminin arttırılması ile lekelenmeler ortadan kaldırılmaktadır. Mezoterapi yönteminde ise kombine edilen birkaç maddenin cilde enjekte edilmesiyle lekelenmeler ortadan kaldırılmaktadır. Herhangi bir cerrahi işlem bulunmayan yöntem acısız ve ağrısızdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırsatçılar 'tanzim satışla' hizaya geldi!Önceki Haber

Fırsatçılar 'tanzim satışla' hizaya geld...

Online Diyet Avantajları Nelerdir ?Sonraki Haber

Online Diyet Avantajları Nelerdir ?

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar