Yargı mazlumun hakkını gözetir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cuma namazı çıkışı önemli mesajlar



FETÖ davaları yorumu: Süklüm püklüm mahkemelere çıktıklarına bakmayın, yargı en adil kararını verecek. Mağdur ve mazlumlar haklarına ulaşacak

Gurbetçilere Almanya telkini: Sakın bir yanlışa düşüp de bunları desteklemeyin. Ne  ne SPD'si ne Yeşilleri. Bunların hepsi Türkiye düşmanıdır

Cumhurbaşkanı , dün İstanbul'daki Yıldız Hamidiye Camisi'nde cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı:


HEPSİ SÜKLÜM PÜKLÜM: (Balıkesir'de yakalanan suikast timi) Gerek emniyet teşkilatımız gerek yargı yakın takip içerisinde tüm değerlendirmelerini yapıyor. Bunlar dökülecek. Onlar bizi sürekli tehdit ediyorlar. korkmuyoruz. Biz bu yola farklı çıktık. Dolayısıyla bu işin içerisinde de muzaffer olarak çıkacağız. Hepsinin süklüm püklüm mahkemelere çıktığını görüyorsunuz. Yargı da bunlarla ilgili en adil kararını verecek. Bu neticeyle, bugüne kadarki mağdur ve mazlum vatandaşlarımız haklarına ulaşmış olacak.

 

ALMANYA GERİLİMİ: Türkiye'nin tansiyon düşürme noktasında herhangi bir sorumluluğu yok. Bunun baş sorumlusu 'nın ta kendisidir. Almanya şu ana kadar, kendi iç siyasi çekişmelerini sürekli Türkiye'yle ve diğer bazı Avrupa ülkelerini de yanına almak suretiyle, bu sürece taşımıştır. Almanya AB müktesebatına uymayan bir ülke konumuna düşmüştür. Örneğin bir vize konusu olmuştur, AB sözünde durmamıştır. Aynı şekilde, bir mültecilerle ilgili Türkiye'ye ödeme vaadinde bulundukları rakam olmuştu. Bizim harcadığımız rakam şu an itibariyle 30 milyar euroyu aşmıştır. AB bu noktada vaadinde durdu mu? Durmadı. Şu anda Almanya neyi konuşuyor?

 

BİZİ HIRPALAYARAK OY TOPLUYORLAR: Almanya şu anda 25-30 gün sonra yapılacak seçim için SPD ve Hıristiyan Demokratlar olarak Türkiye'yi ne kadar hırpalarsak o kadar içeride oy alırız havasına düşmüşlerdir. Ben de Almanya'daki bütün soydaşlarıma diyorum ki sakın bir yanlışa düşüp de bunları desteklemeyin. Ne Hıristiyan Demokratları ne SPD'yi ne Yeşilleri. Bunların hepsi Türkiye düşmanıdır. Orada şu anda Türkiye'ye karşı düşmanlık yapmayan siyasi partilere gerekli desteği verin. Birinci parti, ikinci parti olmaları önemli değil, onlara verin. Çünkü bu bir yerde artık Almanya'da yaşayan tüm vatandaşlarımın bir onur mücadelesidir. O soylu mücadeleyi demokratik haklarını kullanmak suretiyle vermelerini özellikle tavsiye ediyorum.


ADİL ÖKSÜZ NOTASI: Biz teröristi istiyoruz. Şu anda onların burada 3-5 tane diyelim ki tutuklusu var, sürekli onları bizden istiyorlar. Kusura bakmasınlar onların yargısı varsa bizim de yargımız var. Yargımız bu konuda kararı verir, verdikten sonra da gereği neyse onu yaparız.

 

ERDOĞAN BM GENEL KURULU'NA KATILACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 'na katılmak üzere ABD'ye gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Haşimi Kralı II. Abdullah'ın davetine icabetle 21 Ağustos'ta Ürdün'e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Filistin başta olmak üzere bölgesel gelişmelerin de değerlendirileceği ziyaret sırasında, Suriye ve Irak'a komşu iki ülke olarak Türkiye ve Ürdün'ün, bölgesel barış ve istikrarın sağlanması yönündeki çabaları bağlamında iş birliğinin ve eşgüdümün artırılması hususları istişare edilecek. 8-10 Eylül'de ise Kazakistan'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10-11 Eylül'de de Azerbaycan'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, eylülde ayrıca ABD'ye gidecek. BM Genel Kurul Toplantısı katılması planlanan Erdoğan'ın, 19-25 Eylül'de New York'ta olması öngörülüyor.



DEAŞ'I LANETLİYORUZ
Erdoğan, Barselona'daki terör saldırısıyla ilgili şu açıklamaları yaptı: DEAŞ'ı şiddetle kınamanın ötesinde lanetliyoruz ve onlara karşı çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Biz sadece Fırat Kalkanı Harekâtı'nda 3 bini aşkın DEAŞ'lıyı o bölgede etkisiz hale getirdik. Fakat Batı maalesef DEAŞ'a karşı Türkiye'nin attığı adımları aynı kararlılıkla atmıyor. Temenni ederim ki bundan sonraki süreçte onlar da daha kararlı adımlar atar ve dayanışma içinde bu mücadeleyi birlikte sürdürürüz



ERDOĞAN'IN AVUKATI: 
Süreci uzatarak kararı geciktirmek istiyorlar
Muğla'da FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin yargılanan eski Üsteğmen Hasan Aslanbay dünkü savunmasında, "İlk defa böyle bir önemli göreve katıldım. Klasik tabirle ilk elin günahı olmaz" diyerek yüzsüzlükte sınır tanımadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Halit Çokan, ise "Yeterli sürenin verildiğini düşünüyoruz ama buna rağmen süre taleplerinin, mahkeme kararının geciktirilmesine dönük bir çaba olduğunu değerlendiriyoruz. Bir manipülasyon oluşturulmaya çalışıldığı açık ve muhakkak" yorumunu yaptı.

Altıncı torun sevgisi: İnşallah sayıları daha da artar
Cumhurbaşkanı, gazetecilerin 6. torunuyla ilgili sorusuna şu yanıtı verdi: Canan Aybüke... Kızım koydu adını eşi ile beraber. Çok tatlı, hoş. Yarabbi bunların sayısını inşallah daha da çoğaltır. Sayısal olarak milletçe sayımızın yükselmesi lazım.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ suikast timinin hedefi Erdoğan’dıÖnceki Haber

FETÖ suikast timinin hedefi Erdoğan’dı

Atatürk’ün partisine haciz getirdilerSonraki Haber

Atatürk’ün partisine haciz getirdiler

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar