murat kurum
murat kurum

NBB TC Holding,Haziran Ayı'nda Dünya'nın en büyük ticaret platformu'nun startını veriyor..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NBB TC Holding Başkanı ve kurucusu Dr.Necati BULAK yaptığı açıklamada ,''114 ülkede yapılandırmalarımızı tamamladık,Haziran ayı itibariyle Dünya'nın en büyük ticaret platformunu başlatıyoruz'' dedi.

nfLfGv

NBB TC HOLDİNG A.Ş

NBB TC kendi ilkeleriyle kurulan, mal ve hizmet ticaret borsası statüsündedir. Ülkeler arası küresel bir Elit Tüccar birlikteliğidir. NBB TC 114 Ülke Kurullarından oluşur ve her NBB TC Ülke Kurulu, kendi lokal kanunlarına göre, temel ilkelerden, vizyondan, misyondan ve hedeflerden ayrılmadan, oluşumu tamamlar ve yürütmeyi sağlar.

NBB TC Ülke Kurulları ‘’Finansal Yatırım’’, ‘’Leasing ve Varlık Yönetimi’’, ‘’Sigorta’’, ‘’Enerji ve Enerji Kaynakları’’, ‘’Maden ve Değerli Emtia’’, ‘’İnşaat Emlak ve GYO’’, ‘’Orman, Tarım, Hayvancılık ve Gıda’’, ‘’Kara, Hava, Deniz ve Demir Yolları’’, ‘’Makine, Endüstri ve Uzay Teknolojileri’’, ‘’Güvenlik, Savunma ve Silah Sanayi’’, ‘’AR-GE, Yazılım, Bilişim ve İletişim’’, ‘’İlaç, Sağlık, Kozmetik ve Kimyasal Ürünler’’, ‘’Tekstil’’, ‘’Turizm, Kültür, Sanat ve Spor’’, ‘’Eğitim ve Bilim’’, ‘’Medya ve Ajans’’ olmak üzere toplam 16 sektörden oluşur.

QAl0la

Dr.Necati Bulak Fas ziyaretinde Fas Başbakanı ile

Hiçbir oluşumun karşısında değildir. Rekabete açıktır. Hatta eşitlik ilkesi dahilinde her zaman işbirliğine hazırdır.

MİSYONUMUZ Tüm dünya iş insanlarının birbirleriyle NBB TC güvencesi altında mal ve hizmet ticareti yapmalarını, ortak küresel stratejiler geliştirmelerini sağlamak ve bu suretle çağın normlarına uygun müşterek kalkınma hamlesini gerçekleştirmek.

VİZYONUMUZ 114 ülkede NBB TC ve çözüm ortaklıkları arasında faaliyet gösteren en üretken, en sinerjik ve en yaygın bağımsız mal ve hizmet ticaret ağı (platform) kurmak.

QSyVi5

MAKRO HEDEFLER 114 Ülkede yapılanmak, Her ülkedeki NBB TC’nin arz ve taleplerini bir data altında toplamak ve tüm ülke NBB TC’lere güncel bilgi akışını sağlamak, Patent , tescil, know-how bilgi bankası kurmak, Ülke NBB TC’lerin stratejik hammadde kalemlerinden maksimum avantaj, kar ve istihdam elde etmelerini sağlamak, Resmi ve bağımsız kalkınma kurumlarına üretim ve pazarlama programlarını sunmak. Ülke NBB TC’lere kısa, orta ve uzun vadeli, mal ve hizmet ticareti programlarını hazırlamak ve çözüm paketleri sunmak. Ülkelerdeki sendika ve diğer iş konseyleri, ilgili dernek ve think-tank gruplarını ortak kalkınma hedefinde bir araya getirmek. Manüplatif ve spekülatif ekonomik dalgalanmalara karşı ortak hareketi sağlamak.

xHReKC

MİKRO HEDEFLER NBB TC ülke kurullarının, 114 ülkede kendi iç hukukuna göre yapılanmalarını sağlamak. Aynı sektörlerde faaliyet gösteren NBB TC şirketleri ile sektörel sinerji oluşumunu başlatmak. NBB TC kurullarının, ortak bir internet portalı üzerinden(.(www.nbbtcholding.com) diğer NBB TC kurulları ile tanışmalarını, mal ve hizmet ticareti taleplerini paylaşmalarını sağlamak ve birbirleriyle NBB TC güvencesi altında ticaretlerini hızlandırmak. NBB TC kurullarının, sürdürülebilir ülke kalkınması için mal ve hizmet ticareti konularına odaklanmalarını sağlamak. Kısa, orta ve uzun vade projelerinin üretimini başlatmak.

 

MANİFESTO Öncelikli hedef NBB TC bünyesindeki güç birliğini oluşturmaktır. Bunu sağlarken tam bağımsız kalma ilkemizden asla ödün vermeyeceğiz. Bunun için; siyaset ve bireysel menfaatler zincirine dahil, işbirliği konseylerinden ve network yapılanmalarından farklı bir oluşum kuracağız. Laf ya da ütopik hayaller değil projeler üreteceğiz. Projelerimizi gerçekleştireceğiz. Büyüyecek, eşit olarak paylaşacak ve yöneteceğiz. NBB TC sloganı; Birlikte kalkınacağız. Birlikte başaracağız.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan'ın konuşması verilince çıldıran Muharrem İnce gündeme gelmek için şov yaptıÖnceki Haber

Erdoğan'ın konuşması verilince çıldıran...

Fetih Suresi'nin okunmasına alçak tepki: İşgalcilik ve sömürgecilik benzetmesiSonraki Haber

Fetih Suresi'nin okunmasına alçak tepki:...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar