Habertürk'te Türkiye'yi övmek yasak! Prof Dr. Çilingiroğlu sinirden yayını terk etti! Didem Arslan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son günlerde Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi üzerinen provokatif haberlere imza atan Habertürk TV'de, Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı Programı'na konuk olan olan California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Türkiye'nin virüsle mücadelesini övdü, “ABD’de 33 milyon insan işini kaybetti. Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye’de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun” dedi. Türkiye'nin koronayla mücadelesini öven Çilingiroğlu'nun konuşmasına sık sık müdahale edildi. Sözü kasıtlı olarak kesilen Çilingiroğlu yayını terk etti. Sunucu Didem Arslan Yılmaz ise skandal bir açıklama yaparak "Gitmese ben gönderecektim" dedi..

Her şey 'ülkemle gurur duyuyorum' demesiyle başladı! Mehmet Çilingiroğlu ve Didem Arslan Yılmaz arasında gergin anlar...

California Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

ABD'deki durumun çok daha kötü olduğunu vurgulayan Çilingirlioğlu, "ABD'de 33 milyon insan işini kaybetti. Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye'de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun" dedi.

Resim

HABERTURK'TE TÜRKİYE'Yİ ÖVMEK YASAK!
Fakat son günlerde özellikle Türkiye'nin koronavirüs mücadelesi üzerinden provokatif yayınlara imza atan ve halkı galeyana getirmek üzerine kurulu haberler yayan Habertürk'te, ABD'nin içinde bulunduğu korkunç durumu anlatan ve Türkiye'deki mücadeleyi öven Prof. Dr. Çilingirlioğlu'nun sözü sık sık kesildi, konuşmasına müdahale edildi.

"ABD'DE İNSANLAR PATIR PATIR ÖLÜYOR"
Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, "Dinlemiyorsunuz. Bütün kanallar aynı şeyi söylüyor. Depresyona giriyor insan izlemekten. İzlemiyorum artık. Evet bu bu virüs gitmiyor. Kim ne derse desin. Türkiye'de sen çalışma yaparsın. Türkiye'de senin hastaların 100 tane. Burada Amerika'da millet patır patır ölüyor. O hastaların üzerinde deneyeceğiz. Bugün başlandı. Dün başlandı. Her şey bir gece içerisinde olmuyor. Aşı geliştiriliyor. Niye gülüyorsunuz bana? Johnson & Johnson firması aşıyı yaptı diyorum size Seattle'da. Ya ben ayrılıyorum Allah aşkına ya!" dedi.



"DEVAM ETSEYDİ BEN GÖNDERECEKTİM!"
Sunucu Didem Arslan Yılmaz'dan reklam arasından sonra programın açılışında yaşanan tartışmayla ilgili olarak skandal bir açıklama geldi: Hoca devam etmeseydi ben onu gönderecektim. Allah'a şükür kendisi gitti. Bilmiyorum yayını dinliyorsa da yaptığınız saygısızlığı bir daha düşünürsünüz inşallah Sayın Çilingiroğlu.

 

ARSLAN YILMAZ'A TEPKİ YAĞDI

İşte Arslan Yılmaz'a sosyal medyadan gelen o tepkilerden bazıları...

Her şey Prof. Mehmet Çilingiroğlu'nun Türk hükümetini övmesi, Ülkemle gurur duyuyorum demesiyle başladı

Önce #DidemArslanYılmaz ın kaşı gözü o yana bu yana yamuldu sonra hocayı çıldırtıp yayından ayrılmasını sağladı

Ülkesiyle gurur duyan bir kişiye bu tahammülsüzlük neden Didem?

Her şey Mehmet Çilingiroğlu'nun Türk hükümetini övmesi, ülkesiyle gurur duyması ve Çin'in kominist yapısını tenkidiyle başladı! @Haberturk'teki iki bayan bundan rahatsızlık duydu ve kaş göz hareketine başladı! Neden??? #DidemArslanYılmaz

 

Nedense Türkiye'yi küçümseyen Batı'yı öven herkes el üstünde tutuluyor ama güzel ülkemizi övenler ile dalga geçiliyor, saygısızlık ediliyor. Sanırım herkes Şerefi kadar vatansever...
#DidemArslanYılmaz

Ekranda böyle spikerler görmek istemiyorum!Kaş göz yapıp gülmeler,ukalaca tavırlar,haddini bilmeyn bir uslup!Ülkemizin doktorlarına,devletimize güveniyorum ben.Hocanın hangi sözü rahatsız etti seni!Ben izlerken sinirlendim,Prof Mehmet Bey yine iyi dayandı sana #DidemArslanYılmaz

Yayına davet edeceksin "ADAM" Vatan sevdalısı çıkınca ukalalık yapacaksın tam bir evlilik proğramı sunucususun #DidemArslanYılmaz

Türkiye hakkındaki övgü dolu konuşmaları tahammül edemeyecek kadar mı vatanınızdan nefret ediyorsunuz #DidemArslanYılmaz!?

Prf.dr.Mehmet Çilingiroğlu California Üniversites'inden canlı yayına bağlanıyor.Belki haftalar sonra bizim yaşayacağımız tabloyu kendisi şuan orada yaşıyor, bilgilendirmeye çalışıyor,şu saygısızlığa bakın!

Pr.Dr.Mehmet Çilingiroğlu yayından ayrılınca, sanki yayın boyu ona yeterince saygısızlık yapmamışsınız gibi bir de söylediğiniz lafa bak."Biz bize kaldık, zaten Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" Bu ne terbiyesizliktir! O da bir Türk,hatırlatmak isterim!

Herşey Prof. Mehmet Çilingiroğlu’nun Türk hükümetini övmesi, Ülkemle gurur duyuyorum demesiyle başladı Önce #DidemArslanYılmaz ın kaşı gözü o yana bu yana yamuldu sonra hocayı çıldırtıp yayından ayrılmasını sağladı Ülkesiyle gurur duyan bir kişiye bu tahammülsüzlük neden Didem


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Ceyhan'dan milyonları ilgilendiren bilgiler! Virüsü öldürmenin yolu...Önceki Haber

Mehmet Ceyhan'dan milyonları ilgilendire...

İstanbul'da eczanelerin çalışma saatleri değişti! Eczaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?Sonraki Haber

İstanbul'da eczanelerin çalışma saatleri...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar