murat kurum
murat kurum

Ekonomik 15 temmuz’un medya ayağı Fox Tv’nin belge belge kirli yüzü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekonomik 15 temmuz’un medya ayağı Fox Tv’nin belge belge kirli yüzü
15 Temmuz’da hain darbe girişimiyle Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) arkasında olan ABD, bugün ekonomide 15 Temmuz saldırısıyla Türkiye’ye operasyon çekiyor. ABD’nin ekonomik terör saldırısının medya işbirlikçisi ise Fox TV. İşte bugüne kadar Fox TV’nin yürüttüğü kirli operasyonlar…

 

Fox Amerika ile eş zamanlı olarak Fox Türkiye, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye saldırmasını fırsat bilip, 17/25 Aralık'tan bu yana yürüttüğü kirli operasyonlarına hız verdi. Sahibi tescilli Türkiye düşmanı Murdoch olan Fox TV, ekonomik 15 Temmuz'u zil takıp oynayarak karşılayacak kadar pervasızlaştı.

Ekonomik 15 Temmuz'un medya ayağındaki Fox TV'de, operasyonu Doğan Şentürk ve Fatih Portakal yürütüyor.

ABD'nin her saldırısında Türkiye karşıtı pozisyon alan Murdoch'ın sahibi olduğu Fox, Trump'ın başlattığı ekonomik savaşa katıldı. Fox Türkiye hiç gecikmeden, ekonomik kriz tellallığına başladı.

 

ABD'deki merkeziyle eş zamanlı bir saldırı başlatan Fox Türkiye, ana haber bülteninde muhalefet ile birlikte iktidara yüklenerek, ABD'nin Türkiye'ye açtığı ekonomik savaşı perdelemeye çalıştı.

 

TERÖRİST AKLAMA MERKEZİ FOX TV

Murdoch sahibi olduğu medya şirketleriyle bugüne kadar onlarca kez Türkiye düşmanlığı yaptı.Türkiye'nin PKK ile mücadelede kazandığı başarılar Fox'u her zaman rahatsız etti. Fox TV'de PKK'lı teröristlere övgüler düzüldü, Türkiye'nin NATO'dan atılması konuşuldu.

Geçmişte Türkiye'ye saldıran terör örgütlerine övgüler düzülen siyonist Murdoch'ın Fox TV'sinde bugünlerde ABD'nin başlattığı ekonomik savaş geniş yer buluyor. Trump'ın emrinde yayın yapan FOX, Türkiye düşmanlığında başı çekiyor.

 

 

Hatta siyonist Murdoch'ın sahibi olduğu bütün medya gruplarına bağlı kanallar tek bir ağızdan Türkiye'ye saldırıyor. FoxNews haberinde kullanılan başlık bunun apaçık kanıtı; "Türkiye eriyor".

 

 

Medya gücünü Türkiye'ye saldırma üzerine kurgulayan Murdoch, bu sayede siyonist sahipleri sayesinde yılda 35 milyar dolar kazanıyor.


Ekonomik saldırıyla birlikte işgal girişiminin Türkiye ayağını ise FOX Haber'i yöneten Doğan Şentürk ve Fatih Portakal yürütüyor.

Bu akşam FOX Ana Haber'de doların yükselişiyle ilgili son derece manipülatif haberler yapıldı. Yayınlanan şu haber alçak bir provokasyon amacı taşıyor:

"Döviz artışı ölümleri beraberinde getirir. İstanbul Eczacılar Odası Yönetim Kurulu üyesi Zozan Pandel: "Ölümlerle sonuçlanabilecek çok ciddi bir sağlık krizi bizi bekliyor"

FOX akşam haberlerinde, muhalefetin ABD ile birlikte Türkiye'ye saldırısına geniş yer verdi. Kılıçdaroğlu, Akşener ve İnce, ABD'nin saldırısına tek kelime edemeyip, iktidarı suçladı.

FOX Ana Haber'de bu akşam bir çok zam haberleri de vardı. Kriz tellalları, henüz zam yansımamış sektörler üzerinden kehanet kovaladı.

Murdoch elindeki medya gücüyle ABD ve İsrail'in gösterdiği hedefe saldırıyor, karşılığında milyarlarca dolarlık bir bütçe ile birlikte oldukça etkili bir manipülasyon gücüne sahip oluyor. Fox'un patronu siyonist Murdoch, bu doğrultuda Trump'ın Kudüs provokasyonuna tam destek verdi. Trump, Türkiye'nin öncülüğündeki hareketle Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yapılan oylamada büyük rezillik yaşamıştı.

 

Fox Türkiye ise, ABD'nin milyonlarca dolar parasal yardım ve binlerce TIR dolusu silah ve mühimmatla desteklediği PKK ile birlikte 15 Temmuz'un 1 numaralı sorumlusu terör örgütü liderini topraklarında beslediği FETÖ'yü koruyup kolluyor.

ABD'de yayın yapan FOX kanallarında bir spiker ekrandan terör örgütü DEAŞ'a teşekkür edemez ama FOX Türkiye'nin haber sunucusu Fatih Portakal, "Yatıp kalkıp PKK ve ABD'ye teşekkür etmemiz lazım" cümlesini açıkça söyleyebiliyor..


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN'dan abd'ye ONE MİNUTE !Önceki Haber

BAŞKAN'dan abd'ye ONE MİNUTE !

Kılıçdaroğlu’nun CHP’de değişim sözü fos çıktıISonraki Haber

Kılıçdaroğlu’nun CHP’de değişim sözü fos...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar