murat kurum
murat kurum

Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı! Savaş artık başlıyor...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRT 1'de yayınlanan ve son bölümü ile nefes kesen Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Diriliş'in yeni bölümünde Ertuğrul'un kararı izleyenleri heyecanlandırdı. Peki Diriliş Ertuğrul 96.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı ve detayları...

diriliş-96

 

Çarşamba akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı yayınlandı. Oba'ya tekrar dönen Ertuğrul gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yeni kararlar alan ve yokluğunda Oba'ya zarar vermeye çalışanlardan hesap soracak olan Ertuğrul şu sözleri sarf etti: "İndi bu uğurda gaza edeceğiz. Ferman sultanımızdan Şehadet Allah'tandır. Gayrı bu topraklarda devlet benim" İşte yeni bölümü adeta izleyenlerin nefesini kesecek olan Diriliş Ertuğrul 96.bölüm fragmanı ve tüm detayları...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey hanlı pazara gelir. Sadettin Köpek ve Ares Ertuğrul Bey'i gördüğüne çok şaşırır. Ertuğrul Bey Bahadır Bey'e kılıç çeker. O sırada oğlu Sancar Bey ile Ertuğrul bey mücadeleye girer.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeğin hediye ettiği kılıcı Dündar Bey'in belinden çeker. Kılıçla otağı ve Kayı damgasını işaret ederek sert konuşur. Dündar Bey'in gözleri dolar zira Ertuğrul Bey'den ağız sözler işitir. Bahadır Bey ise hain planlar içinde Sadettin Köpek'ten destur isteyerek ve Ertuğrul Bey'in kellesini almak için plan yapar. 

Ertuğrul Karaca Hisar'ı ele geçirmek için gaza edeceğini söyler. Tekfur Ares'in ise bir savaş planı vardır. 

Vezir Sadettin Köpek ise öfkesinden oku kırıyor. Ares ise öfkesinden eline ne geçtiyse fırlatıyor. Ertuğrul Bey'e kaftanını bizzat Sadettin Köpek giydiriyor. Sancar bey yaka paça huzuruna getirtiyor.

Ertuğrul üç beyi olarak "Bu topraklarda devlet benim" diyor.

 

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenmiş ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşmüştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?
 
Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak mı hareket edecekler? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi? 

 

diriliş-ertuğrul-96-bölüm

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. 
 
Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi sert oldu. Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşamadı. 
 
Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares'in planları suya düştü.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 14,68 rating ve 32.75 share alırken, AB grubunda ise 16.9 reyting ve 38.5 share’a sahip oldu. Ayrıca sevilen dizinin özeti de reyting sonuçların ikinci sıraca yer aldı.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolar ve Euro'dan yeni rekor geldi!Önceki Haber

Dolar ve Euro'dan yeni rekor geldi!

Enerjide siber saldırılara karşı yerli yazılım .Sonraki Haber

Enerjide siber saldırılara karşı yerli y...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar