UEFA'da kötü başladık .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UEFA'da kötü başladık .
Avrupa Ligi’nde Medipol Başakşehir, Ludogorets’i elinden kaçırırken Atiker Konyaspor ise Fransa’da karşılaştığı Marsilya’ya mağlup oldu.

UEFA'da kötü başladık

 

M.Başakşehir, evinde Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kaldı. A.Konyaspor ise bir topunun direkten döndüğü maçta Fransız temsilcisi Marsilya'ya 1-0 yenildi.

İSVEÇLİ KATLETTİ!
Kerim'in penaltısını 'es' geçen, takdir haklarını rakipten yana kullanan hakem, çıldırttı Epureanu, Emre ve Mossoro'yla fırsatları harcayan temsilcimiz evinde 1 puanla yetindi. Avrupa Ligi C Grubu'nda Başakşehir, hakemin çok kötü yönetim sergilediği maçta Ludogorets'le yenişemedi. İlk yarıda daha etkili taraf olan Bulgarlar, Lukoki, Wanderson ve Paulo'yla fırsatları harcarken, Başakşehir Epureanu'yla gole yaklaştı.

EMRE KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI
İKİNCİ yarıda 49'da önce Emre, ardından rakipten Paulo, karşı karşıya atamadı. 61'de de Mossoro, kaleciyi geçemedi. Hakemin damga vurduğu pozisyonda 77'de Kerim, topu Broun'dan aşırdı ancak müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem 'devam' dedi. Kalan sürede sonuç değişmedi ve maç 0-0 bitti. Gruptaki diğer maçta Hoffenheim evinde Braga'ya 2-1 yenildi. Temsilcimiz 2. maçında 28 Ekim saat 22.05'te Braga'ya konuk olacak.

'BURALAR KOLAY DEĞİL
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 6 senedir Avrupa'da yer alan bir takımla oynadıklarını belirtti. Avcı, "Geçiş oyununu en iyi yapan takımlardan biri. Soyunma odasında üzgün bir hava var. Kazanmak isterdik" diye konuştu.

'FAULLERİ 'ES' GEÇERSE'
Başakşehir'in Hollandalı yıldızı Elia da hakemden dert yandı. Elia, "Sonuçta bir kanat oyuncusu opsiyonları değerlendirmeli, yaratıcı olmalı. Hakem sizi savunan oyuncunun faullerini es geçerse bundan cesaret alabilir. Sarı kart verse belki daha farklı olurdu" dedi.

CANINIZ SAĞOLSUN
UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan temsilcimiz Atiker Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Fransız ekibi Marsilya'ya 1-0 mağlup oldu. 7 ve 10. dakikalarda Payet'in şutlarına Serkan engel oldu. 12'de Konya Ömer Ali ile önemli bir fırsatı kaçırdı. 30'da Tahuvin'in ortasında Serkan son anda araya girip Payet'in vurmasına engel oldu. İlk yarı 0-0 eşitlikle bitti.

İKİ TOP DİREKTEN DÖNDÜ
İkinci yarının hemen başında, 48. dakikada Payet'in kullandığı kornerde savunmadan gelen Adil Rami kafayla topu ağlarımıza yolladı. 56'de Germain'in vuruşunda top üst direkten döndü. 60'ta da Konya'nın Bourabia ile bir şutu direğe takıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Marsilya maçı 1-0 kazandı.

AKÇAY: TELAFİ EDİLİR
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-0 kaybettikleri Marsilya maçından sonra umutlu konuştu. Ciddi bir rakibe karşı mücadele ettiklerini kaydeden Akçay, "Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Bu yenilgi iyi olmadı ama telafisi var. Özellikle içerideki maçlara dikkat etmeliyiz" diye konuştu.

AVRUPA'DA YÜZÜ GÜLMEDİ
Üst üste iki sezondur gruplarda yer alan Konya yine galibiyet alamadı. Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve ilk kez uluslararası arenada boy gösteren Atiker Konyaspor, yine galibiyetle tanışamadı. Geçen sezon gruplara dün akşam olduğu gibi 1-0'lık Shakhtar yenilgisiyle başlayan Konya, Gent ve Braga'nın da yer aldığı grupta 6 maçta 5 kez yenilmiş, 1 beraberlik alabilmişti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni ortaya çıkan skandallarÖnceki Haber

Yeni ortaya çıkan skandallar

Türkiye’yi çok yanlış tanıttılarSonraki Haber

Türkiye’yi çok yanlış tanıttılar

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar