Rıdvan Dilmen: "Valbuena gönderilmeli" .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rıdvan Dilmen: "Valbuena gönderilmeli" .
Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın devre arasında ve sonrasında önemli yorumlara imza attı

 

Rıdvan Dilmen: "Valbuena gönderilmeli"

 

İşte Dilmen'in analizi:

"TOP ÇİZGİYİ GEÇMİŞ"
Güntekin Onay'a 'gol nizami mi' diye sordum. Güntekin Onay'dan mesaj geldi. Fenerbahçe'nin ilk golü nizamiymiş, top çizgiyi geçmiş. yayıncı kuruluşa, 'nizami' dedi. Keşke maç sırasında gösterseler de, insanlar da öğrense.

 

"KOCAMAN DEVAM EDECEKSE VALBUENA GÖNDERİLMELİ"
Önümüzdeki sezon Aykut Hoca ile devam edilecekse, bence devam edilmeli, takımın daha ofansif oynayabilmesi için transferler yapılmalı. Aykut Kocaman devam edecekse Valbuena gönderilmeli.



"F.BAHÇE TARAFTARINDA UMUTSUZLUK VAR"
İki tane şut var. Biri Ceyhun biri de Josef'in uzaktan çektiği. İyi vuruşlar ama kaleyi bulmayan şutlar. Onun dışında bu gol kaçar mı dediğimiz pozisyon yok. Düşünebiliyor musunuz? Fenerbahçe taraftarı ilk yarıda 1 pozisyonu alkışladı o da kendi yarı sahasındaki Neustadter'in çalımını alkışladı. Çalım istemişler demek ki. Bir de şöyle bir mutsuzluk var. Mutsuzluk ve umutsuzluk getiren sebep. Şampiyonluğa oynayan rakipler Beşiktaş ve Galatasaray full oynarken Fenerbahçe neden boş tribünlere oynuyor? Bu oyunu bekliyor taraftar daha fazlasını beklemiyor. Önde oynayan oyunculardan sadece çalım atabilen Aatif olduğu için bugün Aatif'ın eksikliği aranıyor.

 

"HAKEME ŞUNU SORMAK İSTİYORUM"
İki tane kart var maçta bir tane de hakemlik bir şey yok ama sormak istiyorum hakeme. Osmanlısporlu oyuncu hava topuna çıktı yetişemeyince eliyle vurdu ya elle neden sarı kart vermezsin? Maçı etkilemedi ama oyunun devamını etkileyebilir. Bizim de ilk yarıdan konuştuğumuz konulara bakar mısın? Konuşacak bir konu bulamıyoruz bizi bu hale düşürdüler! Cımbızla pozisyon arıyoruz.

 

"VALBUENA HOCANIN EN BÜYÜK KUMARI"
Koskoca Fenerbahçe takımının ilk 45 dakika boyunca kaleciyi yere yatırdığı pozisyon yok. Valbuena'yı ısınmaya gönderince bir heyecan oldu insanlarda. Valbuena'nın oyuna girmesi Aykut hocaya dünyanın en büyük kumarı olarak geliyor. Fenerbahçe son atakta golü yapsa muhtemelen Valbuena girmeyecekti. Hoca bu.

2 orta saha varya, onlardan birini Mehmet Ekici'yi kullanarak riski alabilirdi. Osmanlıspor can havliyle oynuyor ve 3 maçtır yenilmiyor. 3 puanlı sistem çok enteresandır. Herkes güzel falan der ama 5 maç yenilmeyen takım 3'ü galip 2'si berabere hala düşme potasının içinde kıvranıyor.

 

"KOCAMAN BU KORKUYLA YAŞIYOR"
Şampiyonluğa oynayan takımlar içerisinde Fenerbahçe'nin gol adedi çok olmasına rağmen oyuna bakınca şampiyonluğa oynayan takım böyle oynamaz. Aykut Kocaman'ın hep aklında ya Umar veya Serkan bir tane kontra yaparsa var. Bu korkuyla yaşıyor. Şenol Güneş şöyle yaşıyor: Gelirlerse gelsinler ben önde işi bitiririm diye yaşıyor.

 

"İKİSİ DE F.BAHÇE'NİN FORVETİ DEĞİL"
1 önde iş bitiren oyuncusu yok gibi. Soldado ile başlayınca 'hoca niye Fernandao'yla başlamıyor' deniyor. Soldado başlamasa niye başlamıyor diyeceksin! Sorunun cevabı şu ikisi de Fenerbahçe için çok yeterli santrforlar değil. Çok da kızamıyorsun. Alper boş oyuncuya atacakken taca atıyor topu!

 

"HOCA BASKETBOL KOÇU GİBİ"
Hoca basketbol koçu gibi yönetmeye çalışıyor. Türkiye Ligi koçluğu başka bir şey. Türkiye Ligi koçluğunda riski 70'ten sonra alayım diye bir şey yok. Şampiyonluk gitmişti öyle. Kendi doğrularını yapıyor belki! 2012'de Alex'i son 15 dakika kullanmıştı ama hesaplayamadığı bir şey vardı ki futbolda hesaplaması lazım Dia atılmıştı maçta. Bütün hesapları kapanmıştı.

O yüzden 2 oyuncu değiştir gerekirse 1-0 kaybet abi! Bugün 0-0 biteceğine 1-0 mağlup ol ama en azından dene. Mehmet Ekici'yle Valbuena'yı sokarsın, kaybedersen ne yapayım kaybettim dersin. Bir de rakibin Real Madrid değil.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan, o gurbetçiyi telefonla aradı .Önceki Haber

Erdoğan, o gurbetçiyi telefonla aradı .

Kosova operasyonundan sonra hiçbir FETÖ’cü artık güvende değilSonraki Haber

Kosova operasyonundan sonra hiçbir FETÖ’...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar