Boateng'den ilk açıklama! "Görünce şaşırdım"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş'ın yıldız transferi Kevin-Prince Boateng, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra kulüp yapısını görünce çok şaşırdığı söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin-Prince Boateng, siyah-beyazlı takıma transferinin ardından ilk kez konuştu. Beşiktaş Kulübü'nün YouTube hesabına açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki Ganalı yıldız, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Kevin-Prince Boateng'in açıklamaları...

BEŞİKTAŞ'A GELİNCE ŞAŞIRDIM

Doğrusunu söylemek Beşiktaş'a geldikten sonra gördüklerim karşısında biraz şaşırdım. Tabii ki Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyordum ama içine girmeyince bazı şeyleri göremiyorsun. Buradaki profesyonellik seviyesinin çok yüksek olduğunu gördüm. Kulübün yapısının çok sağlam olduğunu gördüm. Bu bir taraftan da büyük bir baskı olduğunu ve yapılması gereken çok iş olduğunu gösteriyor.

 

İKİ YILDIR GÖRÜŞÜYORDUK

Dürüst olmak gerekirse iki yıldır Beşiktaş ile görüşüyorduk. Ben her zaman Türkiye ve Beşiktaş'ı bir öncelik olarak görüyordum ve buraya gelmeyi istiyordum. Berlin'de çevremde pek çok Türk arkadaşım vardı. Birlikte büyüdüğüm, pek çok Beşiktaşlı arkadaşım vardı. Ve haber çıkar çıkmaz bana mesaj attılar 'Nihayet eve gidiyorsun" dediler.

MENAJERİME 'KABUL ET' DEDİM

Teklif geldikten sonra çok düşünmedim ve menajerime bu teklifi 'Bu teklifi kabul edelim' dedim. Sonuçta da buraya gelme kararını verdik.

BARÇA VE MİLAN'DA OYNADIM VE...

Şu ana kadar her şey pozitif. Biliyorsunuz ben dünyanın pek çok yerinden birçok farklı kulüpte oynadım. Barcelona ve Milan gibi kulüplerle karşılaştırdığımda bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Takım da gerçekten harika, bence çok kaliteli oyuncular var. 

BEŞİKTAŞ'TA İYİ BİR TAKIM VAR

İyi bir takıma sahibiz. Şunu biliyorum, geçtiğimiz beş, altı aylık süreç buradaki oyuncular açısından biraz zor geçmiş. Çünkü hedef her zaman çok yüksek. İlk üç dışında kaldığınız andan itibaren oyuncuların üzerinde bir gerginlik oluşmaya başlıyor. Ama söylediğim gibi şu kısa periyotta benim gözlemlediğim tüm oyuncular çok pozitif. 

SERGEN YALÇIN, BİZLE KONUŞUYOR

Teknik direktörümüz daha iyi bir seviyeye çıkmamız için bizimle sürekli iletişim kuruyor. Çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve umarım ki bu sıkı çalışmanın sonucunu hafta sonunda alacağımız iyi bir sonuçla göreceğiz.

TARAFTARDAN BEKLENTİM VAR

Beşiktaş taraftarının ne kadar çılgın olduğunu herkes biliyor, tüm dünya biliyor. Birçok Türk arkadaşım bana zaten "Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyi taraftarı" diye sürekli anlatıyorlar. Onların benimle ilgili beklentileri çok yüksek, benim de onlardan bir beklentim var. Bu beklenti de bize destek olmaları.

MAÇ İÇİN SABIRSIZIM

Ben cumartesi günü oynanacak maç için şimdiden sabırsızlanıyorum. Sahaya çıkmak ve o atmosferi yaşamak için... Onların bize vereceği enerji ile birlikte takımın performansı ve seviyesi yukarı çıkacaktır. Dolayısıyla onların desteğine gerçekten ihtiyacımız var.

SERGEN HOCA DURUMUMU SORDU

Sergen Hoca ile iki gün önce konuşmamız oldu. Bana oynama konusunda hazır olup olmadığımı sordu. O şekilde bir konuşma yaptık. Tabii ki haftalar ilerledikçe, zaman ilerledikçe birbirimizi tanıyacağız. Ama hocanın bana şu anda söylediği en önemli şey, "Senin neler yapabileceğini biliyorum, sen elinden gelenin en iyisi yapmaya çalış. Zeten sen, elinden gelenin en iyisini yaparsan takıam yapacağın katkı, takımın başarısına yapacağın katkı çok yüksek olacak" şeklindeydi.

NE SAKATLIĞI?

Medyada tabii bu tarz dedikodular çıkabiliyor. Ama bunun nereden çıktığını, neden olduğu çok önemli değil. Bunlar nereden çıktı çok bilmiyorum. Fioretina'da son iki maçta oynamadım. Oynama sebebim farklı bir sebepti. Ben gereken cevabı sahada vereceğim. Ve sahada konuştuğumda da yüzde yüz olduğumu herkese göstereceğim.
 

MÜZİK BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Benim en önemli hobim müzik. Müzik dinlemeyi de üretmeyi de çok seviyorum. Uyandığımda, uykuya dalarken, hayatımın her anında, her aşamasında müzik var. Bunun haricinde ailem benim için çok önemli, eşimle ve oğlumla vakit geçiriyorum. Sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum.

ÇOK İYİ TÜRKÇE KONUŞURDUM

Küçükken çok iyi Türkçe konuşuyordum. Berlin'de büyüdüğüm için gayet iyi konuşuyordum. Şu anda o kadar iyi konuşamasam da birçok şeyi anlıyorum. Tekrar ettikçe zaten çok çabuk öğrenirim. Büyük ihtimalle, bir, iki ay sonra bir sonraki röportajı Türkçe yaparız.

İBO'YU VE EBRU'YU SEVERİM

İbrahim Tatlıses'in "Bitanem" şarkısını çok seviyorum, çocukken onunla büyüdüm. Benim de en sevdiğim şarkılardan biri, ara ara hala dinlerim. İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş çok sevdiğim sanatçılar. öyle denk geldi ve arabada dinlerken o meşhur videomu paylaştım. Ondan sonra video yayıldı. Herkes "Türkiye'ye mi geldin?" demeye başladı. Şarkının hikayesi öyle. Bir tane kupa kaldırırsak bütün statta Türkçe şarkı söylerim.

DÖVMELERİN ANLAMI VAR

Her dövmenin bir anlamı var, benim hayat hikayem. O her dövmenin bir anlamı, onlar birbirini tamamlıyor.

ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİ İÇİN...

Futbol tutkumu şöyle açıklayabilirim, bugünkü insan olduysam, bugün olan halimi tamamen futbola borçluyum. Futbol sayesinde farklı kültürleri tanımayı ve anlamayı öğrendim. Futbol sayesinde birçok farklı dil öğrendim. Futbol kesinlikle 11'e 11 oynanan bir oyundan fazlası. Futbol insanın hayatını değiştirebilir, insanın hayatını daha iyi bir noktaya getirebilir. Küçüklüğümde bunu ailem için yapacağım noktasında kendime bir söz vermiştim. Çocuklarımın geleceğini futbol ile inşa edeceğim demiştim. Bu sözümü yerine getirmeye çalışıyorum. Her gün vücumu ortaya koyarak bu işi yapmaya çalışıyorum. Bana tekme atabilirsiniz, benim canımı sıkacak şeyler söyleyebilirsiniz, medya canımı sıkacak şeyler söyleyebilir ama ne olursa olsun ben futbol sayesinde çocuklarım için sağlam bir gelecek inşa etmeye çalışıyorum. Kendime bu sözü verdim, bu sözümü tutmaya çalışıyorum.

GOL ATTINCA BİTANEM ÇALSIN

"Gol atarsan statta hangi şarkı çalsın istersin?"
Tabii ki İbo... Bitanem. (Gülerek)

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Burada olduğum için çok mutluyum, çok memnunum. Gerçekten başlamak için sabırsızlanıyorum. Söylenen, anlatılan her şeye inanmayın. Birlikte çok güzel işler yapacağız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP be HDP'nin değneğiyle Meclis’e giren İYİ Partili kendini böyle avuttu! “AK Parti’den bize kayma var”Önceki Haber

CHP be HDP'nin değneğiyle Meclis’e gire...

İBB’nin imam kadrosunu iptal edip kilitlediği camiler yeniden ibadete açıldıSonraki Haber

İBB’nin imam kadrosunu iptal edip kilitl...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar