Şehit ailelerinden ‘terör tiyatrosu’na tepki: Ekrem’e hakkımızı helal etmiyoruz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit ailelerinden ‘terör tiyatrosu’na tepki: Ekrem’e hakkımızı helal etmiyoruz!
CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun terörden tutuklu Selahattin Demirtaş’a ve kitabına sahip çıkıp PKK’yı semirtmesine ateş püsküren şehit yakınları ve gaziler, “Seçimde HDP ile gizli ittifak yaparak hepimizi kandırdı. Hakkımızı helal etmiyoruz, Şimdi de PKK ve destekçilerine diyetini ödüyor” dediler.

Şehit ailelerinden ‘terör tiyatrosu’na tepki: Ekrem’e hakkımızı helal etmiyoruz!

Terör suçlarından cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ın, 13 Mart 2016’da Ankara’da otobüs duraklarına gerçekleştirilen ve 36 kişinin şehit olduğu, 344 kişinin de yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren PKK/PYD’li terörist Seher Çağla Demir’e atfettiği “Seher” isimli kitabının CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) satılmaya başlanmasına ve kitaptan esinlenerek oynanan tiyatro oyununa CHP’lilerin eşlerinin, HDP’lilerle birlikte katılıp gövde gösterisinde bulunmasına şehit aileleri ve gaziler tepki gösterdi.

Hayal kırıklığına uğrattı

İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun daha önce terörle ilişkileri bulunup görevlerinden alınan HDP’li başkanları ziyaret etmesi ve son olarak da teröristlerin kitaplarını İBB’de sattırmasının şehitlerin kemiklerini sızlattığını ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanı Gülser Akgül, şunları dile getirdi: “Benim eşim de 2016’da Kızılay merasim sokakta iş çıkışında terör örgütleri tarafından bir saldırıda şehit oldu. Aynı terör örgütü mensupları 20 gün sonra Güvenpark’ta bombalı saldırı gerçekleştirdi. İBB’nin terörist kitabı satması, vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimizin kemiklerini sızlattı. Başlarda biz Ekrem İmamoğlu’nu çok sempatik bulmuştuk ama son zamanlarda Ahmet Türk’ü ziyaret etmesi ve bu son olay bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Ben bir şehit eşi olarak hakkımı helal etmiyorum.

İmamoğlu diyet ödüyor

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar da, tepkisini şöyle ifade etti: “Selahattin Demirtaş, Yasin Börü ve arkadaşlarının, Hendek Operasyonundaki şehit ve gazilerimizin kanları henüz kurumamışken bir tiyatro oyunu yazdı. Bu doğaldır. Yanlış olan ve bizim canımızı sıkan ise kendilerini Cumhuriyet Kadını, Atatürkçü, aydın diye tanımlayan kişilerin teröristlerle kol kola girip bu oyunu izlemeleri ve oyundan ötürü Demirtaş’a gıyaben ödül vermeleridir. Ben Canan Kaftancıoğlu’nun, Dilek İmamoğlu’nun, Selvi Kılıçdaroğlu’nun, Kadir İnanır’ın, Barış Yarkadaş’ın, hâlâ bu devletten maaş almaya devam eden Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan’ın orada olmalarına hiç şaşırmadım. Bu isimleri hiç şehit yakınlarıyla ya da gazilerle yan yana gördünüz mü? Bunlar terör sevicilerdir. İBB Başkanı’nın, oyuna, Demirtaş’a, oraya giden kişilere sahip çıkması, seçim sürecindeki diyetlerinin ödendiğinin ispatıdır. Kandil’deki tiyatroları bitince bunlar da salonlarda toplanıp terör propagandası yapmaya başladılar.

Terör salona inmiştir

Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul İl Başkanı Avukat Fetih Ahmet Alparslan ise şunları söyledi: “Bakan Soylu’nun, ‘dağda 500 PKK’lı terörist ya var ya yok’ demesinden birkaç gün sonra İmamoğlu’nun talimatıyla Demirtaş’ın teröristlere methiyeler düzdüğü kitapları İBB tarafından satışının ve tanıtımının yapılması, ‘Devran’ adlı tiyatro oyununun dikkat çekici protokol düzenlemesiyle takdim edilmesi tam bir fecaattir. CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun talimatı ve yardımıyla dağda biten örgüt İstanbul’un göbeğine inmiştir. Bu teröre, teröriste yardım ve yataklık etmekten başka bir şey değildir. Bunu Siyonistler, emperyalistler ve satılmışlar dışında hiç kimse tarafından tasvip edilmemiştir. Cumhuriyetin kurucusu olmakla övünen CHP’nin de teröre yardım ve yataklığa kadar savrulması ise hepimiz tarafından ibretle izlenmektedir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’nin pilavcı başkanı çevre katili çıktıÖnceki Haber

CHP’nin pilavcı başkanı çevre katili çık...

Ahmet Hakan çamura yattı! 'Demirtaş'a saz çaldırdın' tepkisine komik cevapSonraki Haber

Ahmet Hakan çamura yattı! 'Demirtaş'a sa...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar