'Şeddeli eşeklik yapma edepli ol'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Şeddeli eşeklik yapma edepli ol'
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Uluslar Arası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY’un düzenlediği ''Türkistan'dan Anadolu'ya İrfan Mektebinin Hocaları'' paneline katıldı.

Yalçın Topçu ile ilgili görsel sonucu

 

Panelde onur konuğu olarak konuşan Topçu sözlerine bugün Hakkari Şemdinli’de hain terörle mücadelede şehit verdiğimiz 8 yiğidimiz hakkında konuşarak başladı.

 

''ALLAH'IN İZNİYLE BUNLARI TEKNE KAZIR GİBİ KAZIYACAĞIZ''

Bugün yine bölücü terör örgütün hainleri gül fidanlarımızı al bayrağımıza sardılar. Rabbim her birimizi onların şefaatine nail etsin. Rabbim onları cennetiyle mükâfatlandırsın. Şunu konuşmamın başında belirtmek istiyorum; bu hayasız ve alçak saldırı nerede ve ne şekilde gelirse gelsin, bugüne kadar nasıl karşılık bulduysa yine aynı şekilde karşılık bulacaktır.

Asla bunun bir Kürt-Türkmen savaşı olduğu düşünülmemelidir. Bu mücadele, medeniyetimizin bahadır evlatlarıyla derebeyi medeniyetinin, kahpe Bizans’ın çocuklarının savaşıdır. Bu mücadelede Allah’ın izniyle bunları tekne kazır gibi kazıyacağız.”

 

''Bülent Tezcan FETÖ'cünün şeddelisi''

 

''DÜNYAYA MEDENİYET NEDİR ÖĞRETMİŞ BÜYÜK TÜRK MİLLETİ…''

“Dünyaya medeniyet nedir öğretmiş Büyük Türk Milletinin hangi ahlaki temellerde yükseldiğini, konusunda uzman akademisyen ve münevverlerle konu edineceğiniz bu panelin fikir ve kültür hayatımıza çok önemli katkılar sağlayacağına bütün kalbimle inanıyor ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

''HEP BİRLİKTE TÜRK-İSLAM DÜNYASIYIZ''

“Bugün dünya haritasında ayrı ayrı yerlerde görünsek de aynı kökten, aynı kültürden, aynı tarihten gelen bir bütünüz, kısaca aynı milletteniz biz. Özümüz bir, sözümüz bir, aramızda mesafeler görünse de kıblemiz bir, kitabımız bir, imanımız bir,  aynı gök kubbe altında aynı deyişler titretiyor gönül telimizi.

Elimize, belimize, dilimize aynı emirle hâkim oluyor, gönül dünyamız aynı kandilin ışığında aydınlanıyor. Dede Korkut da bizimdir, Hoca Ahmet Yesevi de bizimdir, Mahtumkulu Firaki de bizimdir, Genceli Nizami de bizimdir, Hacıbektaş-ı Veli de, Mevlana da, Yunus da bizimdir. Sözümüz, sazımız, tarihimiz, kültürümüz, hikâyemiz birdir bizim.

Elhamdülillah Müslümanız. Ne mutlu ki Türk’üz. İşte burada olduğu gibi hep birlikte Türk-İslam dünyasıyız.”

 

''BİZ BİR OLUNCA…''

“Merhum İsmail Gaspıralı’nın hayal ettiği gibi, hep birlikte  işte de bir olacağız, fikirde de bir olacağız, dilde de bir olacağız İnşallah. Olmak zorundayız. Biz bir olunca bir daha Hocalı ve Srebrenitsa gibi soykırımlar olamayacak, biz bir olunca esir Doğu Türkistan hürriyetine kavuşacak, biz bir olunca Filistin, Bağdat, Şam, Halep, Musul, Erbil, Kerkük güvenliğe, adalete, refaha kavuşacak, biz bir olunca 21. Yüzyıl Türk asrı olacak ve bu asırda en gür sada yine İslam’ın sadası olacak.”

''İRFAN GELENEĞİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Çok zengin bir kültürel mirasa sahibiz. Bizim ecdadımız maddi ilimlerle birlikte manevi ilimlerde de yükselmeyi başarmıştır. Önümüze ışık tutan nice irfan erlerimiz var. Bütün insanlığın hizmetine sunduğumuz tükenmez ilim ve gönül deryalarımız var. Akılla ve önümüzü aydınlatan irfan erlerinin tavsiyelerine uyarak irfan geleneğimizi en güzel şekliyle sürdürmeye devam edeceğiz.”

 

''BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN VERECEĞİ CEVAP 'ŞEDDELİ EŞEKLİK YAPMA, EDEPLİ OL' OLACAKTIR''

Panel çıkışında CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tekirdağ’da sarf ettiği sözler ile alakalı gazetecilerin sorularını da cevaplayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu; ''Cumhurbaşkanlığı makamına ve şahsına yapılan mesnetsiz yalan, iftira ve hakaret yargıya taşındı. Ak Parti yetkilileri de yapılan iftira ve hakarete gerekli cevabı yasal zeminlerde verdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, aynı zamanda da %52 ile ilk defa doğrudan milli irade tarafından seçilmiş Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermiş biri olarak sorunuza vereceğim cevap malum zata karşılık değildir. Çünkü birine cevap vermek için önce lafa, sonra söyleyene bakmak gerekir. Bu yüzden sözüm kamuoyunca bilinen bir tespittir.

Demokrasi tarihimizde ilk defa milletin doğrudan oyu ile; dışardan yedi düvel, içeriden birbirine benzemez 17 partiye rağmen seçilen, 15 Temmuz da küresel emperyal güçlerin piyonu FETÖ’nün alçak darbesine milleti ile birlikte darbe indiren Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başkomutanı ve seçilmiş Cumhurbaşkanına yapılmış hakarete Kürt’ü, Türkmen’i Arap’ı, Zaza’sı, Arnavut’u, Boşnak’ı, Abhaz’ı, Çerkez’i, Alevi’si, Sünni’si ile Büyük Türk Milletinin vereceği cevap ‘biz seni oylarımızla seçtik, tek başına senin iki katından fazla oyla seçilmiş Cumhurbaşkanına şeddeli eşeklik yapamazsın, edepli ve saygılı ol, seçilmiş olduğunu unutma olacaktır.''

2011 yılına kadar kendisinin de temsili siyaset yaptığını hatırlatan Yalçın Topçu ''temsili siyaset yapan arkadaşlara tavsiyem; yapıcı, yol gösterici, sorumlu, sen dili yerine ben dili kullanan, pozitif bir anlayışla muhalif siyaset yapmalarıdır'' şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Portakal'dan yerli araba yorumuÖnceki Haber

Fatih Portakal'dan yerli araba yorumu

Albayrak: "Eski ekonomik düzen artık değişiyor" .Sonraki Haber

Albayrak: "Eski ekonomik düzen artık değ...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar