Kurmayları Kemal Kılıçdaroğlu’nu sildi… .

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurmayları Kemal Kılıçdaroğlu’nu sildi… .
CHP’de ‘değişim’ diyen ekibi oluşturan Kılıçdaroğlu’nun yakın kurmayları, Genel Başkanlarını dışlayıp ayrı bir organizasyona imza attı. Parti içi muhalifler ‘Büyük Buluşma’ adı altında Malatya’da bir araya geldi. .

KURMAYLARI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU SİLDİ…

 

CHP'de "değişim, yenileşme" diyen ekibi oluşturan Kılıçdaroğlu'nun yakın kurmayları, Genel Başkanlarını dışlayıp ayrı bir organizasyona imza attı. Malatya İl Başkanlığı, yenilikçi ekibin temsilcileri olarak görülen isimleri, "Büyük Buluşma" adı altında organize ettiği toplantıda bir araya getirdi. Star gazetesinin haberine göre, toplantıya katılan isimler arasında, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu ve Veli Ağababa, Genel Başkan Yardımcılığından istifa eden Selin Sayek Böke'nin aralarında olduğu 10 isim yer aldı.



İSYANCILAR BİR ARADA
CHP'de Kılıçdaroğlu'nun parti yönetimine taşıdığı isimlerin, son dönemde zaman zaman Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan bağımsız çıkışları dikkat çekmişti. Bu isimlerden, Kılıçdaroğlu'nun, partinin ekonomi politikasını emanet ettiği ve parti sözcülüğünü de teslim ettiği Selin Sayek Böke, 16 Nisan referandumu sonrasında Kılıçdaroğlu'nun başkanlığındaki CHP yönetimini "yetersiz" kalmakla suçlayarak görevlerinden istifa etmişti. Özgür Özel, Grup Başkanvekili olarak Kılıçdaroğlu'nun getirdiği bir isim. Meclis'te, diğer Grup Başkanvekillerinin yanı sıra CHP'nin öne çıkan yüzü olarak dikkat çekiyor. Veli Ağababa ve Aykut Erdoğdu da, yine Kılıçdaroğlu döneminde Genel Başkan Yardımcısı olarak parti yönetimine gelen isimlerden. Meclis kanadında Özgür Özel ve parti yönetimi kanadında Veli Ağababa ile Aykut Erdoğdu, parti politikalarına yaklaşımları konusunda bir biriyle paralel düşünceye sahip isimler olarak öne çıkıyor.



ŞEHİTLİKTE İÇKİYİ SAVUNDU
Aykut Erdoğdu, en son Çanakkale Şehitliği'nde CHP'lilerin içki içip dans etmesi sonrasında yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Erdoğduu, "İçki içmek günah değildir. İçki içmek sosyal bir aktivite benim gözümde" demişti. "Büyük Buluşma"ya ait afişte; CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, PM üyesi Kadir Gökmen Öğüt, İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Ankara Milletvekili Murat Emir, İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ve Bursa Milletvekili Erkan Aydın yer aldı.



DAVETTE GENEL BAŞKAN'IN ADI YOK
Partideki yenileşme söyleminde öne çıkan isimlerin Malatya İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Büyük Buluşma" organizasyonunda boy göstermeleri dikkat çekti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının geçmediği CHP amblemli afişlerde, partinin öne çıkan isimleri boy boy resimleriyle birlikte yer aldı. Parti politikalarının şekillenmesinde öne çıkan isimlerin Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan ayrı bir organizasyonda bir araya gelmeleri dikkat çekerken, Kılıçdaroğlu'nun da bu durumdan büyük rahatsızlık duyduğu kaydedildi. Etkinlikle ilgili açıklama yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Cuma günü, büyük bir etkinlik gerçekleştiriyoruz , gerçekten çok önemli isimleri Malatya'da bu program kapsamında ağırlayacağız" dedi..


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakkari'den acı haber: 2 şehit, 2 yaralı .Önceki Haber

Hakkari'den acı haber: 2 şehit, 2 yaralı...

Barzani'den Türkiye açıklaması!Sonraki Haber

Barzani'den Türkiye açıklaması!

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar