murat kurum
murat kurum

Kılıçdaroğlu rezil oldu! Belge açıklayamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında açıklayacağı belgeleri açıklayamadı.

kemal kılıçdaroğlu komik ile ilgili görsel sonucu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde yaptığı konuşmada "Yurtdışında bir kuruş parası varsa herhangi bir bankada, çıksın bunu ispat etsin. İspat ettiği anda cumhurbaşkanlığı makamında bir dakika durmayacağımın taahhüdünü veriyorum. Bunu ispat edemeyen Kemal acaba o makamında duracak mı? O da bunun bana taahhüdünü versin" diye konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU REZİL OLDU! İSTİFA EDECEK Mİ?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili hiçbir belge açıklayamadı. Erdoğan'ın sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği bekleniyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsı ve ailesi için ortaya attığı iftiraların hiçbirini delillendiremedi. Grup toplantısında elindeki kağıtları belge gibi gösteren CHP genel başkanı bir kez daha rezil oldu. 

 

AK PARTİ'DEN İLK TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal 'nun  hakkında asılsız iddialarının ardından 'den ilk tepki AK Parti Milletvekili Bülent Turan'dan geldi.

Partisinin grup toplantısında yalan ve iftiralara sığınan Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müflis tüccar eski tüccarları karıştırırmış. Bu da aynı şekilde kendine bir yerlerden bir şeyler gönderiliyor, onlarla uğraşıyor. Belgesi var mı? Yok! Meselenin dünürlere kadar götürülmesi zaten saçmalığın dik alası. "

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU İŞİ MÜPTEZELLİĞE VURUYOR

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Müfterilere meydanı bırakmamak gerektiğini biliyorum. Ana muhalefet partisinin başındaki zat işi müptezelliğe vuruyor. Çünkü genel başkanlık görevine geldiğinden bu yana yaptığı iş çamur at izi kalsın... Hani şahsımla ilgili meseleleri bir kenara bıraktım. Ülkemize saldırıan herkesle aynı safta yer alması gerçekten üzüntü vericidir. Rabia işaretini terör örgütünün simgesi sanacak kadar beyni sulanmış. AB ile anlaşmazlık yaşarız onların ağzıyla konuşur. Herhangi bir ülke ile sorun yaşarız bu şahsı o tarafın borozanlığını yaparken görürüz. Son günlerde yıl dönümleri vesilesiyle, cumhuriyetimizi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sıkça andığımız için CHP'den her an cumhuriyet ve Atatürk karşıtı açıklamalar yapılmasını bekler hale geldik. Çünkü bunların kendilerine mahsus bir duruşu yok. Tek bir politikaları var; o da bizim ve AK Parti'nin yaptığının tam tersini yapmak, söylediğinin tam zıddını söylemek. CHP, bu zat eliyle hızla, maalesef ana muhalefet partisi olmaktan çıkıp 'ana hıyanet partisi' konumuna sürüklenmektedir" dedi.

 

KILIÇDAROĞLU İSTİFA EDECEK Mİ?

Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise yalanlarını bugünde sürdürdü ve bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada bir kez daha rezil oldu. Kılıçdaroğlu, ortaya attığı hiçbir delil ve iftiranın altını dolduramadı, delil gösteremedi. Kamuoyu şimdi şu soruya cevap arıyor: Kılıçdaroğlu, kendisine "hodri meydan" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyarak istifa edecek mi?

 

İFTİRACI KILIÇDAROĞLU?

ABD'de yargılanan işadamı  davası üzerinden Türkiye'ye kumpas kurulmasına rağmen milli bir tutum sergilemeyen Kılıçdaroğlu, Sarraf olayının gündeme gelmesi ile birlikte Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde açıklamalar yapmaya başlarken eski iddialarını yeniden gündeme taşımıştı. Geçtiğimiz hafta yaptığı grup konuşmasında "Senin çocuklarının yurt dışı hesaplarına gönderdiği milyonlarca para var mı?" diye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iftira atan Kılıçdaroğlu, aynı iddiaları 2010'da da ortaya atmıştı.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TAZMİNAT DAVASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine, çocuklarına ve ailesine yönelik sözleri nedeniyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, 1 milyon 500 bin lira değerinde manevi tazminat davası açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2013 yılında da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açmıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yol keserken görüntülenen o teröristler öldürüldüÖnceki Haber

Yol keserken görüntülenen o teröristler...

Mevlid Kandili gecesi nasıl geçirilmeli?Sonraki Haber

Mevlid Kandili gecesi nasıl geçirilmeli?

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar