CHP’nin gündemini ve miting konuşmalarını bakın kim hazırlıyormuş!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’nin gündemini ve miting konuşmalarını bakın kim hazırlıyormuş!
CHP’nin gündemini ve miting konuşmalarını FETÖ’cü Başdanışman Fatih Gürsul’un hazırladığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında itiraf gibi açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu “Gittiğimiz illerde konuları Fatih Bey belirlerdi” sözleriyle CHP- FETÖ ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatih Gürsul ile ilgili görsel sonucu

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışanları savunurken, miting konuşmalarının FETÖ üyeliğinden 10 yıl hapis cezasına çarptırılan eski başdanışmanı Fatih Gürsul tarafından hazırlandığını da açıkladı. Önceki gün katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, mahkemelerde 'hero/kahraman' tişörtü giyerek siyasi şov yapan FETÖ ve PKK mensuplarına cezaevlerinde tek tip kıyafet giydirilmesine karşı çıkarken, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeye direnen silahsız halkın üzerine ateş açan FETÖ'cü akerleri de savundu. Savunmasız halkın üzerine mermi yağdıran FETÖ'cü askerlere gösterilen direnişi "Bunun soruşturulması lazım, bu doğru değil" diye savunan Kılıçdaroğlu, bununla da yetinmeyip darbeye direnen sivillere yargı yolunun açık olmasını istedi. Darbecilere direnen sivillerin yargılanmasını önlemeye yönelik 696 Sayılı KHK'yı hedef alan CHP lideri Kılıçdaroğlu "Böyle bir rezalet olabilir mi? Milletvekilleri için 5 sene, bu KHK'ya göre ömür boyu dokunulmazlık" diye konuştu. CHP Lideri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbe girişimini engellemek için kendi canını feda eden şehitleri görmezden gelerek "Hepimiz askerliğin kurallarını biliyoruz, komutanın emrini uyguluyorlardı" dedi.

 

DARBECİLERİ SAVUNDU

Kemal Kılıçdaroğlu darbeci askerlerin linç edildiği yalanını da sürdürdü. Kılıçdaroğlu, "Sorun şurada: Köprüde askerler linç edildi. Rütbesiz bir askerin günahı nedir? Hepimiz askerliğin kurallarını biliyoruz. Eğer komutanın emrini tartışmaya açarsanız, askerliğiniz bitmiş demektir. Ben darbe girişiminden sonra Saray'a gittim. Açıkça şunu söyledim: Bunun soruşturulması lazım, bu doğru değil" ifadelerini kullandı. Darbe girişimi gecesi suç üstü yakalanan hainlerin giyeceği tek tip elbiseye de itiraz eden Kılıçdaroğlu, "Neden tek tip kıyafet? Siz aşağılayıcı bir düzenlemeyi getiriyorsunuz. "Siyasetin mahkûm ettiği kişilere, hâkimler değil, ben bu elbiseyi giydireceğim." Bu kişilerin onuru yok mu, ailesi yok mu? Türkiye'yi dünyaya rezil etme hakları yoktur" dedi

 

FATİH BEY BANA 'ŞU ALANLARDA KONUŞURSANIZ DAHA İYİ OLUR' DİYE SÖYLERDİ

Eski başdanışmanı Fatih Gürsul'un üç gün önce terör örgütü FETÖ üyeliğinden 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılması hatırlatılan Kemal Kılıçdaroğlu, adeta CHP'nin FETÖ tarafından nasıl yönlendirildiğine dair itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu "Fatih Bey bir akademisyendi. Fatih Bey, bir iletişimci aynı zamanda. Mitinglerden önce ve sonra gittiğimiz ilde hangi sorunlar genel başkan tarafından dile getirilsin diye küçük bir alan araştırması yapılırdı. Ben miting alanına girmeden önce Fatih Bey bana 'Şu alanlarda konuşursanız daha etkili olur' diye, miting bittikten sonra yine aynı grup, konuşmadan ne kadar memnun olundu, anlatımlar ne kadar yerini buldu, araştırma yapılır, bana anlatılırdı. Fatih Bey'in pozisyonu buydu. Fatih Bey'in partimizde başka bir pozisyonu yok. Ayrıca Fatih Bey Elazığ'dan milletvekili adayı oldu ama kazanamadı" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ'nun 'Emniyet imamı' yakalandıÖnceki Haber

FETÖ'nun 'Emniyet imamı' yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözlerSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'n...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar