murat kurum
murat kurum

Başkan Erdoğan:"KILIÇDAROĞLU AĞZINLA KUŞ TUTSAN AVUCUNU YALARSIN!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan:"KILIÇDAROĞLU AĞZINLA KUŞ TUTSAN AVUCUNU YALARSIN!"
Başkan Erdoğan, memleketi Rize'de açıklamalarda bulunuyor. "Erdoğan: Biz birilerinin bize saldırısını anladık da ey Kılıçdaroğlu sana ne oluyor!"

 

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Sizin bu sevginiz bizim en büyük moral kaynağımızdır. Bizim arkamızda 81 vilayetimiz olduğu sürece bizim arkamızda 81 milyon vatandaşımız olduğu sürece Allah'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Son günlerinde döviz kurlarında yaşanan dalgalanma bahane edilerek ülkemizin üstünde kara bulutlar oluşturulmaya çalışılıyor. Bunlar ülkemize karşı açılan ekonomik savaşın füzeleridir. Biz bu savaşa karşı tedbirleri alıyoruz.

"KILIÇDAROĞLU AĞZINLA KUŞ TUTSAN AVUCUNU YALARSIN!"

Sanıyorlar ki döviz kurunu arttırınca bu millet diz çökecek; biz birilerinin bize saldırısını anladık da ey Kılıçdaroğlu sana ne oluyor! Yeni bir genel sekreter atadı; sayın Hamzaçebi'ye teşekkür ediyorum ama ne yazık ki genel başkanı ondan nasibini almamış başka telden çalışıyorlar. Kılıçdaroğlu; ağzınla kuş tutsan avucunu yalarsın. Sen zannediyor musun Kılıçdaroğlu bu döviz baronlarının yanında yer alırsan sana payda verecekler?

"Bizim gücümüz paramızdan değil imanımızdan gelir! Bizimle hesaplaşmak için bel altı yöntemleri kullananlar şunu unutmasınlar; ülkemizle uğraşıp iflah olan kimse yoktur. Bu milletin ahını alan herkes elinde sonunda belasını bulmuştur. Sabredeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz, yeter ki hedeflerimizden uzaklaşmayalım, biz üzerimize düşenleri yapacağız gerisini Rabbimize havale edeceğiz. Ekonomimizi nice sorunlarla baş ederek büyüttük, bugün geldiğimiz yeri önemli görüyor fakat yeterli bulmuyoruz. Hedeflerimiz çok büyük bu hedeflere ulaşırken çok çalışmalıyız."

"Neymiş efendim papazı yarın akşama kadar gönderecekmişiz... Burası Çatladıkapı ülkesi mi burası Türkiye!"

ORTADA KRİZE GİREN BİR ÜLKE YOK!

Bir yandan darbecilerle onların içerdeki tetikçileriyle uğraşırken aynı zamanda da etrafımızdaki zincirleri birer birer yıktık. Sahada bizimle boy ölçüşemeyenler kur oyunlarını devreye soktular. Buradan milletime soruyorum; 15 Temmuz'dan önce 2.08 civarında olan dolar kurunun dün itibariyle 6 lirayı aşmasının nasıl bir gerekçesi olabilir? Bu süreç zarfında Türkiye; büyüme de rekor kırmış, yatırımlarını başarıyla tamamlamış bir ülkedir. Turizmcilerle, iş adamlarıyla hergün konuşuyoruz; ekonominin durumunu gayet iyi biliyoruz.

ERDOĞAN'DAN DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Benim iş adamlarım Kılıçdaroğlu değil ki o zaten batmış! Onun ayakta kalacak durumu yok; o siyasette de çökmüş ekonomide de çökmüş. Onların bu ülkeyle ilgili dertleri yok, onların dertleri başka. Bu operasyon bize derdin meselenin başka olduğunu gösteriyor, ben buradan Devlet Bahçeli'ye de teşekkür ediyorum. Yerli olanlar, milli olanlar ve bu memleketle derdi olanlar kendini gösteriyor. İktidarıyla muhalefiyle bizi seveni sevmeyeyiyle aynı gemideyiz; Türkiye'ye hep birlikte sahip çıkalım. Hamdolsun bunlara itibar etmiyor ve her fırsatta dersini veriyor, kur oyunu karşısında da milletim oyunu görmüş ve ülkesine sahip çıkmıştır.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BAŞLARINI EZMEYE DEVAM EDECEĞİZ!"

Türkiye; bu kur sarmalından çok kısa zamanda çıkacaktır, bu oyunun en büyük panzehiri üretimdir, büyümedir, faizi minimize etmektir. Eğer bu faizi mimize etmezsek faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan bir sömürü aracıdır. Açıkça ilan ediyorum; biz ekonomi planımızdan vazgeçmeyeceğiz, biz terör örgütlerinin başlarını ezmekten geri kalmayacağız. Bayrağımızın gönderlerde dalgalanmasına engel olamayacaksınız.

TL İLE TİCARET MÜJDESİ!

Ticaretimizi milli para birimimiz üzerinden yapacağız! Ülkemizi döviz kuru operasyonlarından kurtarmaktan kararlıyız. Tüm dünyaya yaptırım tehditlerinde bulunan bu düzeni asla kabul etmiyoruz. Türkiye'nin dostluğuna ihtiyaç duymayanlara bizim hiç ihtiyacımız yoktur. Biz bu günlere milletimize güvenerek geldik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız daha çok mücadele edeceğiz, bizim krizden çıkış formulümüz budur, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Destici'den ABD'ye karşı İncirlik çağrısı!Önceki Haber

Destici'den ABD'ye karşı İncirlik çağrıs...

"Türkiye, İslam aleminin en yürekli ülkesidir"Sonraki Haber

"Türkiye, İslam aleminin en yürekli ülke...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar