murat kurum
murat kurum

Bahçeli'den önemli açıklamalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli'den önemli açıklamalar
MHP Lideri Devlet Bahçeli basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başkent Ankara'da düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, tüm dünyanın dikkatle takip ettiği Keşmir olayı ile ilgili olarak, "Keşmir üzerinde kumar oynayanların amacı aşikardır." dedi.

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Coğrafyamızı stratejik güce dönüştürmek, Türkiye'yi kafeslemek isteyenlere en güçlü cevap olacaktır. Medeniyet ve dinler arasında 9 asırdır süren bitmek bilmeyen bir boğuşma kendini göstermektedir. Dünya üzerinde 52 ülke ve bölgede kriz devam ediyor.

"Asıl hedef Türkiye'

Asıl hesap asıl hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. İbret verici gerçeği görmek bunlara dikkat etmek beka düzeyinde önemlidir. Türkiye eksen siyasetine dümen kırmak yerine başkent Ankara vizyonuna müzahir kuşatmayı etkisiz hale getirecektir

"Dinimiz saldırı altında"

Pek çok ülke kriz ve çalkantı ile meşgul. Bu ülkelerin yoksulluk, yolsuzluk, istikrarsızlık ortak özellikleri. Bu çarpıklıkların hiç birinin İslam'da yeri yoktur. Yüce dinimiz içten ve dıştan saldırı altında. FETÖ'cü alçakların baş aktör olduğu dinler arası diyaloğun amacı İsmamı geriletmektir.

"Türkiye'nin liderliği engellenmektedir"

Türkiye'nin İslam ülkelerinin lideri seviyesine çıkması her seferinde engellenmektedir. İslam toplumlarının huzur ve istikrar içinde ne zaman yaşadığı herkesin malumudur. 1968'de kurulan Roma Kulubü yeni dünya düzenini esas alarak propagandalar, gizli operasyonlar yapmıştır. Hedef İslam'ı geriletmektir. Orta Doğu'ya yapılan zalim markajın nedenini uzaklarda aramaya gerek yoktur.

"Keşmir'de oyun kuranlar Kerkük'te yıkım peşinde"

1967 sınırlarına bağlı kalarak başkenti doğu Kudüs olacak bağımsız Filistin devleti insanlık vicdanının kaçınılmaz mecburiyetidir. 17 Eylül'de yapılacak İsrail seçimlerinde zalimler güç birliği içindedir. İslam coğrafyası kontrollü ve yönetilebilir istikrarsızlıklara hapsedilmiştir. Keşmir'de 1947'den bu yana yaşanan çatışmaların kimlerin mirası olduğu bellidir. Keşmiş yarası bir kez daha kanamıştır. Pakistan ile Hindistan 3 defa savaşmalarına rağmen sonuç alamamışlar, dördüncü kez karşı karşıya gelmişlerdir. Keşmir'de oyun kuranlar, Kerkük'te yıkım peşindedir.

İran'ın ABD ve Birleşik Krallıkla gerginlik içinde olduğu açıktır. Sorunlar günbegün artış göstermektedir. İdlib mayın tarlası gibidir nerede ve nasıl infilak edeceği meçhuldür. Sina yarımadası diken üstündedir. Yemen'de gündem silahtır, kurşundur. Suudi Arabistan ile BAE emperyalist projelerin taşeronluğuna soyunmuşlardır. Çevremiz zifiri karanlıktır.

"AYM hakkın doğasına zarar vermiştir"

Şırnak, Cizre, İdil, Silvan, Sur, Bağlar, Derik, Dargeçit'te PKK'nın hendekler kazması, patlayıcılar yerleştirmesi namuslu hiçbir insanın kabul edemeyeceği işgal girişimiydi. 2 bin 300 hendek kaldırılmıştır. Bunu görmeyenler ise beka mücadelesini sabote etmeye kalkmıştır. Bu suça ortak olmayacağı bildirisiyle aşağılanmıştır. İmzacı sayısı 2 bin 200'ü aşmıştır. Sözde akademisyen ve entelektüellerin imza verdiği bildiride hak ihlali olduğu söylenmiştir. Anayasal düzeni yıkmak için kan döken, eylem yapan terör örgütüne destek olanlara verilen cezalarla ilgili nerede hak ihlali vardır? Hak nedir? Hainlerle hak ihlali kararı verenler mahşeri vicdanda sorgulanmaktadır. Devletin, vatanın, şehitlerin hakları ne olacak? AYM hak ihlali kararı ile hakkın doğasına zarar vermiştir. Geldiğimiz aşamada AYM'nin kararına mahkemenin dirayet etmemesi çelişmeyecektir.

"Rezil rüsva olduklarını görecekler"

MHP'den koparak İP'e katılan kardeşlerimi birliğe davet etmiştim. Bu çağrım geniş yankı uyandırdı. Bu çağrıya kahkaha ile cevap verenler rezil rüsva olduklarını göreceklerdir. Siyasetin gereği bazen küskünlük, kızgınlık yaşanabilmektedir. İP sadece MHP'den intikam almak için kurulan hastalıklı bir partidir. İP kongresinde demokrasi dediler, anahtar listeyi özenle ve kurnazca yerleştirdiler. Ülkücüler dışlandı. İP'in başkanı yalan söyledi, delegelerini aldattı. İP zaman kaybıdır, ayıplıdır, sakıncalıdır. Kandil ve Pensilvanya'nın ileri karakoludur. İşbirliği yaptığı teröristlere haydut diyemeyen, ülkücülere saldıran kimliksiz ve dönekler bu millete hesap verecektir. Ülkücü kardeşlerimi bir kez daha çağırıyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir'den sonra Denizli'de de deprem!Önceki Haber

İzmir'den sonra Denizli'de de deprem!

Kirli planları tutmadı! Kaos tetikçisi yabancı medya sus pus olduSonraki Haber

Kirli planları tutmadı! Kaos tetikçisi y...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar