AK Parti tek vücut oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti tek vücut oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç yıl aradan sonra katılımıyla yapılan AK Parti kampında birlik mesajı verildi. Eski bakanlar ve milletvekilleri ile AK Parti’nin yeni isimleri 26’ncı İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi

 

 

'ın  Genel Başkanı olarak yaklaşık 3 yıl aradan sonra katıldığı kamp birçok ilke sahne oldu. "Hep Birlikte Büyük Hedeflere" temasıyla başlayan kampta Erdoğan'ın konuşma yaptığı platformda forslu bayrak da yer aldı AK Parti'nin 2001'deki ilk toplantısıyla siyaset sahnesine çıktığı 'a gelen partililer, "Cumhuriyetin kazanıldığı, AK Parti'nin kurulduğu topraklara hoş geldiniz" pankartlarıyla karşılandı. Otel çevresi de Türk bayrağı yanı sıra AK Parti bayrakları ve Erdoğan ile Yıldırım'ın fotoğraflarıyla donatıldı. Bazı bakan ve milletvekillerinin toplantıya eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldıkları gözlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, toplantının yapıldığı salona girişinde katılımcılar ayakta alkışlayarak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüye üzerinde yeşil ceket ile çıkarken  kıyafetini sarı beyaz tercihinden yana kullandı. Salonda sandalye sırasında ise ön sıralar genel başkan yardımcılarına ayrılırken arka sıralarda bakanlar, millet vekilleri ve diğer katılımcılar yer aldı. Erdoğan'ın yanında Başbakan  oturdu. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'de görev yapmış TBMM Başkanları da ön sıralarda yerini aldı. Kampa davetli olmasına rağmen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül katılmadı. Açılış toplantısına eski bakanlar Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Abdülkadir Aksu, Taner Yıldız gibi isimler de katıldı. Salona birlikte giren Arınç ve Çelik yan yana oturdu.



 

ÖZEL KİTAPÇIK ÖZEL VİDEO
Toplantı öncesi AK Parti'nin kuruluş esnasında yaşadığı zorlukları içeren bir video gösterildi. Kampa özel olarak "16 yıllık demokrasi yolculuğumuz" isimli kitapçık hazırlandı. Kitapçıkta, 1998'den bugüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi hayatı anlatılıyor. Erdoğan'ın siyasi kariyerindeki ilklerine de yer verilen kitapçıkta AK Parti'nin kuruluşundan bu yana gelinen sürece ayrıntılı bir şekilde yer veriliyor. Seçim kampanyalarındaki sloganlar, ulaşım başta olmak üzere ekonomi alanında yapılan yatırımlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlar ve kongre süreçleri kitapçıkta yer alan bazı başlıklar.



ÖZEL GÜVENLİK ÇİPLİ YAKA KARTI
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'ın giriş ve çıkış noktalarında polis ve jandarma, kontrol noktaları oluşturdu. Şüpheli görülen araç ve kişiler kontrol edildi. Kamp yapılan otelin önündeki karayolu bariyerleriyle araç trafiğine kapatıldı. Karayolunu kullanan araçlar otelin arkasındaki servis yoluna yönlendirildi. Davetliler ve gazeteciler otel çevresine kurulan x-ray cihazlarından geçirilerek içeriye alındı. Kamp sırasında bütün katılımcıların yakalarına özel güvenlik çipi takıldı. Bin 275 kişi ilk kez çipli güvenlik kartlarıyla salona alındı. Partililer iki kez güvenlik noktasından geçti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kabe imamlarının hocası Türkiye'de vefat ettiÖnceki Haber

Kabe imamlarının hocası Türkiye'de vefat...

Terör koridoruna izin vermeyeceğizSonraki Haber

Terör koridoruna izin vermeyeceğiz

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar