murat kurum
murat kurum

Yıllarca ‘Analar ağlamasın’ diyenler acılı annelere kör

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıllarca ‘Analar ağlamasın’ diyenler acılı annelere kör
Teröristler için toplanan kadınlara, ‘Cumartesi Anneleri’ diyerek destek çıkan ve her defasında HDP/PKK’nın yanında saf tutan DİSK, KESK, TMMOB, TTB, Mor Çatı gibi STK görünümlü ajanlar, sanatçılar ve CHP; evlatları dağa kaldırıldığı için HDP önünde sabahlayan ailelere kör, sağır ve dilsiz...

Yıllarca ‘Analar ağlamasın’ diyenler acılı annelere kör

HDP/PKK’nın her köşeye sıkıştığı olayda örgüte can simidi vazifesi gören STK görünümlü etki ajanları, sanatçılar ve CHP; evlatları dağa kaldırıldığı için HDP Diyarbakır İl Binası önünde sabahlayan ailelere kör-sağır.

Kanlı terör örgütünün propaganda aletine dönen DİSK, KESK gibi STK’lar, sanatçılar ve CHP, evlatları zorla PKK saflarına katılan Hacire Ana gibi 3 ailenin daha HDP’ye karşı eylem başlatmasına karşı günlerdir sessizliğini bozmadı. HDP’nin üç maymununa dönen STK-sanatçı-CHP üçlüsü; PKK orman yaktığında susuyor, bebek katlettiğinde kafasını kuma gömüyor, esnafı tehdit edip haraç kestiğinde meşru görüyor, yerel siyasetçileri katlettiğinde görmezden geliyor. HDP’nin üç maymunları, ne PKK çocukları kaçırdığında tepki gösterebiliyor, ne de analar HDP/PKK’ya karşı direniş başlattığında destek mesajı yayınlayabiliyor.

PKK’nın propagandacıları sessiz

Hacire Akar gibi çocukları zorla dağa çıkarılan Fevziye Çetinkaya, Remziye Akkoyun, Ayşegül Biçer ile baba Ömer Tokay’ın HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önündeki oturma eylemine malum çevrelerin destek vermemesi manidar karşılanıyor. Mor Çatı, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu gibi feminist kadın STK’ları, annelerin HDP’ye  direnişi karşısında kılını kıpırdatmış değil. HDP’ye ziyaret üstüne ziyaret gerçekleştiren DİSK, KESK, TMMOB ve TTB gibi ideoloji bataklığına saplanan meslek odaları da Diyarbakırlı anneler için harekete geçmedi. Çoğunluğu, başarılı operasyonlarla etkisizleştirilen PKK’lı teröristler için toplanan kadınlara, ‘Cumartesi Anneleri’ diyeren destek çıkan sanatçılar, siyasetçiler ve akademisyenler de HDP’ye direnen annelerin feryadına kulak vermiyor. Hans’ın, Coni’nin tepki gösterdiği Kaz Dağları’ndaki altın madenlerini bahane edip ayağa kalkan istismarcılar ve Gezi kalkışmasında üç beş ağaç sebebiyle duyar kasan vandallar da suskun.

İmzacılar nerede?

Şehirlere kazdıkları hendeklerle 793 asker ve polisimizi katleden aşağılık teröristler lehine bildiri imzalayan 1128 akademisyen, ‘barış’ sakızını, PKK’dan çocuğunu isteyen aileler için çiğnemekten kaçınıyor. ‘Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi’ adlı oluşum, HDP/PKK’nın zorbalığına karşı ne imza kampanyası düzenledi ne de açıklama yaptı.

Hem hendek sürecinde hem de Zeytin Dalı Harekatı’nda TSK’yı Afrin’de masum insanları katlediyormuş gibi gösteren başta CHP olmak üzere siyasi ve sivil oluşumlar da ‘Hacire Ana’ların çığlığına karşı duyarsız. Hendek sürecinde Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu öncülüğünde heyeti bölgeye gönderen ve rapor yayınlayarak, “operasyona katılan askerler yargılanabilsin” diyen CHP, anaların eylemine karşı hiçbir kurmayını bölgeye yollamadı.

İmamoğlu PKK’cılara gitti, mağdur ailelerin yüzüne bakmadı

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise teröre yardım ve yataklıktan görevden alınan HDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk MızraklıMardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan’ın ayağına giderek temas kurmasına rağmen PKK mağduru ailelerle görüşmedi.

HDP’nin üç maymununa dönen STK-Sanatçı-CHP üçlüsü; PKK orman yaktığında susuyor, bebek katlettiğinde kafasını kuma gömüyor, esnafı tehdit edip haraç kestiğinde meşru görüyor, yerel siyasetçileri katlettiğinde görmezden geliyor. HDP’nin üç maymunları ne PKK çocukları kaçırdığında tepki gösterebiliyor, ne de analar HDP/PKK’ya karşı direniş başlattığında destek mesajı yayınlayabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Davutoğlu’na olan güvenimi yitirdimÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Davutoğlu’na...

Teröre karşı duruşuyla CHP’ye solculuk dersi verdi! Terör örgütü ve uzantılarına istismar alanı bırakılmamalıSonraki Haber

Teröre karşı duruşuyla CHP’ye solculuk d...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar